Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,866 Адказаў
|
574,480 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Там мала хто гуляе. Зусім абеднелі. Я там год таму гуляла і не збіраюся
Прывітанне, напішы калі не складана і не сакрэт у тг, калі ласка, што там з Канада777 (у мяне паведамленні на форуме не працуюць
t.me/Beavisggg
Падкажыце хто ведае,яны выводзяць з бездэпа?
Выводзяць, здаецца. Тут цэлая дыскусія была на гэты конт
Нармальны казік?
Кажуць – так
Гады, так пішуць, “без дэпазіту” і пры гэтым маўчаць, што як мінімум адзін дэпазіт павінен быць…
Падкажыце хто ведае, яны выводзяць з бездэпа?
Дзякуй.
І дзе промакод?
⭐️ 1 узровень: 34200
⭐️ 2-3 узровень: 43351
⭐️ 4-5 узровень: 46098
⭐️ 6-8 узровень: 55451
⭐️ 9-10 узровень: 69834
⭐️ 11-13 узровень: 36816
⭐️ 14+ узровень: 88758
Кароче корэш нагуляў са стримерскага бонуса ў 500₽ 4.5к, паставіў на вывад, запрасілі дэп+x3, задэпіў 4.5к, адкруціў, зліў усё выйгранае, вырашыў вярнуць свой дэп. І вось так. 1Go, якія ж вы шлак. Мазино
Ну гэта ж Асланбек, я ўжо прывык да яго перлаў, у яго там свая бонусная палітыка…
А навошта зліваць? Цi не прасцей пачакаць? Я не думаю, што яны за 4.5 тысячы рублёў будуць псікаць тыкву, да таго ж калі ён граў і акаунт верЫфікаваны, то дадатковую праверку можна было пачакаць, тым больш у роялаў верЫфікацыя не назаўжды як у дэрмопінапэ па паўтара месяца, не разумею я такой логікі, ну пайшоў бы лепш у іншае каз, косар задэпіў або 500р і круці, навошта зліваць тое, што ўжо выйграў…
Ён зліў тое, што выйграў з “бонуса”, пакуль откручваў вейджер x3 і вырашыў вярнуць хаця б дэп 4.5к. Відаць жа напісаў.
цікава,что гэта за такое ў цябе казіно, дзе як ты пішаш залью-вывяду.
Ну калі ён прайграў якім чынам яму вернуць деп? Или ён типа слил только бонусные, а свои не слил? Какая мутная история…
У яго запатрабавалі деп пасля адмывання бонуса. Затым аб’явілі вейджер депа х3, пасля адкруткі якога бонусныя грошы улетелі. Засталося тое, што ён депіў. Ён запытаў на вывад, але аб’явілі дап. праверку. Вось і ўвесь расклад)) Думаю, выведуць без праблем і значна раней… У роялаў часта такія форс-мажоры) Пара ўжо прызвычаіцца)
Хай, ёсць у каго 1,03 doge,coin ? магу па СБП перавесці за яго
рамэн
SWEET20FS павінен быць деп
У slotheist хлопцы, хто падкажа назву слота, дзе можна дабіць 9 цэнтаў, запарыўся шукаць, дзякуй!
Нешта звязанае з пісталетамі – слот, напішы ім у падтрымку, падкажуць
Дзякуй! aleksturbo1 у асабістае напісаў падказаў слот ” Lucky7″ праўда там дэнамінацыя мінімалка 2 цэнты, а зараз на балансе 1 цэнт вісяць, чытаў мелькам быццам пакуль ёсць хоць цэнт на балансе ад папярэдніх бонусаў на наступны промакод у слоце не з’явяцца фрыспіны ці гэта не так? Заўтра праверу, сёння тры пака адкруціў, слоты канешне там тыя яшчэ па 0,50 упаў уловіў бонуску падумаў усё лічбы адыграў бонус 2 $ з дробяззю фрыспіны выдалі хех ітог х9, зліта без шанцаў .
Pistol roses
Нармальна з аднаго спіна
Толькі гэтага выйгрышу няма на балансе)