Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,002 Адказу
|
580,795 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
рабіў пераклад USDT (ERC-20) с кашалька на кашалёк-прыйшлі праз суткі амаль…х.з. чаму ,trc-20 за пару минут приходит
ЁН НЕ АДПРАВІЎ USDT-(ERC20), ЯК ТРЭБА БЫЛО, ЯК БЫЛО ЎКАЗАНА ЯМУ Ў КАШАЛЬКУ КАЗІНО
А АДПРАВІЎ ETH COIN
ЧЫТАЙ ІНФУ Ў ІНТЭРНЭЦЕ, ШТО ГЭТА РОЗНЫЯ РЭЧЫ
Вітальік, ты ж нават не шарыш, а спрабуеш умнічаць)
Хто-небудзь тлумачыце ўжо Вітальніку, што ETH – гэта і есць ERC20
Вось табе пару прыкладаў, дзе я дэпаіў на такія адрасы з ETH і ўсё прыходзіла.
Вось рэальна, ты ж сам пачытаў базу ў інтэрнэце і спрабуеш мне даказаць, што зямля квадратная)
Ён адправіў ETH на ETH, усё правільна ён зрабіў, я таксама рабіў дэпазіт эфірам 1 раз і на такую ж плацёжку. Мне ўсё прыходзіла, але за хвілін 20. Тут хз, чаму яму не прыходзіць. Можа там мін. сума нейкая ёсць?
Да бяссэнсоўна, відаць, Віталя дрэвалаз яшчэ той судзячы па ўсім)
ТЫ УВОГУЛЕ НЕ РАЗБІРАЕШСЯ)
З КАШАЛЬКА ТРЭБА АДПРАЎЛЯЦЬ USDT(ERC20) У КАЗІНО, А НЕ ETH COIN
ETH З’ЯЎЛЯЕЦЦА КАМІСІЯЙ ДЗЛЯ ТОКЕНА USDT(ERC20)
Усё зразумела, Віталя адпраўляе USDT ERC20 на ETH
нават працягваць дыялог не буду)
America777 спрацаваў WEEKEND , але фрыспінаў няма! Блін , на дэп выяўляецца.
Гэта прома на дэпазіт ад 20$
Зразумеў, у мяне з тых прома 50 еўра адгуляў, прасяць дэпазіт 20 . Нешта сумняваюся, што вывядуць.
ўнікай нявуч)
толькі адзін варыянт, закінуць мінімалку з крыпты (адтуль жа выводзяць) і адыграць дэп і на вывад…бывала такое толькі ў іншых румах
а чаго ўнікаць, Эфір такая ж валюта як і USDT ERC20, проста USDT ERC20 прывязаны да Эфіру, пры перакладах ERC20 камісія здымаецца з Эфіру. Дзве розныя валюты. Але Эфір – гэта і ёсць ERC20. У іх нават адрасы з USDT аднолькавыя.
Ўнікай, дрэвалаз)
разговор пра што быў!? няправільна адпраўлены быў дэпазіт, замест usdt(erc20) на кашалёк казіно, быў адпраўлены ETH(etherium)
чувак кінуў фота кнопкі эфіру і спытаў – туды? ён сказаў «так». Усё нарм, ён адправіў, хопіць суету наводзіць, мужыкі.
Мне па..уй, я дрэвалаз
Не, ты ўсё правільна адправіў.
Цяпер з цікавасці таксама ў лофт дэпнуў і нічога не прыйшло)
Гэтыя сволачы мне адменілі, сказалі ўнесці дэпазіт у памеры майго балансу і адыграць 3 разы! Я іх правілы на зуб вывучыў, звязаўся са старэйшым “менеджэрам”, і гэта падла мне так і не здолела растлумачыць, чаму я павінен гэта рабіць, увесь час спасылалася на пункт правілаў 10.6 Але я ні ў якім разе не падпадаю пад гэтыя правілы, я верифікаваны быў да бонуса, і выкарыстаў толькі адзін бонус за ўвесь час, у мяне ўсё задокументавана і відэа, і запіс размовы з менеджэрам! Увогуле Казіно LEX ПАЎНОЕ КІДАЛОВА! Буду пісаць на ўсіх даступных пляцоўках пра гэта, і нават не пашкадую ўласных сродкаў, каб людзі ведалі пра гэта!!!
а дэпазіт у цябе быў ?
Табе людзі правільна кажуць, etc-20, гэта сетка, ты думаеш, што трэба было тэзеры выбіраць! На эфірах тое самае, некалькі чалавек табе тлумачаць! Ты выплату закажы з латеста, закажаш у эфірах, прыйдзе на тэзеры. Магчыма, я правільна не змагу растлумачыць, але хлопцы правы. Я таксама спачатку, як ты, думаў, быў не правы!
Усё ён правільна адправіў .
у мяне такая ж хрэнь была. Я зліў да 1000, депнуў, адкруціў і падняў да 12 000. Вывелі тры гадзіны таму. Не хацелі 4 000 выводзіць, вывелі 12 000
Па іх новых правілах улічваецца выкарыстанне бераздепаў ва ўсіх іх казіно. У Лексе можа ты і адзін код юзаў, а ў іншых іх праектах юзаў і не раз, пры гэтым дэпазітаў зусім не рабіў.
Разумею тваё незадаволенне, цалкам падтрымліваю бясьсэнсоўнасць гэтых правілаў, але ўвы нічога не падзеліш. У правілах у іх напісана – значыць яны правы.
Можаш звярнуцца да Славы, калі лічыш яго больш кампетэнтным, і ён табе толькі пацвердзіць гэта.
Не марнуй нервы і сілы, проста закрый на гэта вочы. Жыццё табе гэтыя грошы не змяніць.
Я ведаю, але бываюць людзі з непрабуднай тупасцю і ім не даказаць.
Яны будуць табе даказваць супрацьлеглае да страты пульсу, а калі да яго дойдзе, што ён быў не правы. то яго скудны разумок нават не прызнае памылкі.