Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,107 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
За 2 месяцы без дэпазітаў выцягнуў з лоханак. З турніку. У Ріобэце заняў 4-е месца – 36 к зняў і 28 к з промакаў з розных лоханак і цяпер думаю, ці варта ўвогуле дэпіць. Як перастаў дэпіць, спрабуюць назад зацягнуць у лоханку.
сёння на ютубе наткнуўся на відэа з заносамі мелстроя купляючы бонускі па 10 млн руб за бонус.Не разумею як сябе трэба не паважаць каб глядзець такую дзіч.КАРЛ па 10 млн бонуска каштуе ХD
Таму што ў суткі 1 промо. Калі піша не знойдзены, значыць ты ўжо ўводзіў
Хлопцы америка777 выводзіць? ёсць сэнс мыць? выпала вельмі добра, адмыць можна без праблем.
хлопцы! на криптобосс з’явіцца – скіньце, калі ласка. Проста з цікавасці, там пакатацца на халяву!
🔗
Неча рабіць, гэта прынада, не інакш, каб ты ўсё ім вярнуў
Падтрымліваю тваю думку!100 пудова так і ёсць!Туды ні нагой @granit1122 !Хочаш катаць,катац вон у іншых!Казі немерачна!
Кажуць Гелемар, тоўсты стрымэр, яксьці натыкаўся на яго трансляцыю, ён там круціў па 15к за спін, так вось паглядзеў на яго зносіны са гледачамі і акрамя жадання ўсючы яму ў ягоны патройны падбародак, іншага жадання не ўзнікла, навошта ўвогуле спрабаваць стрымаць, калі ты ненавідзіш людзей, праз слова ўсіх называў дэбіламі і тое-падобнае, так вось глядзячы на такое стаўленне да сваіх гледачоў казаць пра сумленнасць і падвышаны ртп. у ягоных установах проста не мае ніякага сэнсу… 😁
Мяняць стаўку пасля кожнага кручэння
Гэта любімец TTRa, ён любіць яго ўзгадваць “добрым словам”, на стрымах усё пра яго грахі распавядае, ад сваіх, напэўна, вочы адвядзе) Дарэчы TTR сказаў, што з крыптабоса 20к$ на месяц яму расцягнулі вывад, думаў, што ўвогуле не вывядуць.
хто прайшоў вериф у канадзе 777? другі раз спрабую, па правах, ўводзіў лацінкай, і нейкая цішыня. чорт ведае, зноў тыпу кнопка – пройдзеце вериф.
PS там яшчэ і дэпазіт паходзе патрэбны што б вывесці 50 баксаў трэба 20 дэпнуць
Унесіце дэпазіт, каб апрацаваць вывад сродкаў.
а што там 50 бачэй макс кэш з гэтых фрих?
так
а я там трошкі балык, губу раскатаў, пайду хайроліць 😁
Так правілы адразу паглядзець,Калян ты як у першы раз))
Камунікаваў з падтрымкай у america777. Тлумачыў, што сістэма не прымае пашпарт. Сказалі, што адправяць зварот кудысьці там і адказаць пазней на пошту.
Усе бездэпазітныя бонусныя прапановы маюць максімальны ліміт вываду сродкаў. Любая бонус або бясплатныя кручэнні, заявленыя да першага дэпазіту, будуць падлягаць максімальнаму ліміту вываду сродкаў у памеры 50 долараў ЗША або эквівалентнай валюце і патрабаванню па стаўцы ў 70 раз…. Знайшоў, эх ты мяне з нябёсаў спусціў, а так хацелася залутаць бабла паболей 🤣
Трымай у курсе
Гаспадары, я акрамя сайтаў, якія ў боте тг, нідзе не рэгістраваўся, падкажыце годныя бонусы, каб на іх можна было і пагуляць, калі ласка)
У Канадзе яго раней актываваў) зараз у Амерыцы))
а ўвогуле, я іх коды сюды не выкладваў, бо думаў, што пра такія казіно ніхто асабліва не чуў…
Што многія пішуць, пра розную аддачу ў казіно, яно так і ёсць, толькі не аддача, аддача гэта РТП, не лічачы скрыпты канечне, яно амаль аднолькава, праўда, тое што заявяць, 96,94,92,86 тук уж зыходзіць ад жабаў уладальнікаў… а вось сама гульня слотаў, гэта ўжо іншае што звіздзец… каты, крыптабосы і астатнія, тыя многія дзе гуляе ру сегмент… яны заточаны па-іншаму, па дурні колькі пустых спінаў, бонускі па х20-40, ды колькі дэпоў улетала за хвіліны, я не кажу пра розніцу ў слотах гады назад. Я кажу за год апошні, калі гульня ў казікаx арыентаваных на забугор, стала для мяне складанасцю і застаўся ру.
Дзічыны такой я не бачыў ніколі, ну можа раз не даваць, ну пяць, ну 20… але каб норма была, па 30 пустых спінаў і бонус на х20, а пасля хоць 200, хоць 500 спінаў рабі, бонуса не ўбачыш) каб дэпаў на х100 ставак, табе хапала на 120 спінаў у слоце, каб з разу ў раз, дадэпы улеталі туды ж і так жа, гэта стала нормай у гульні.. ну як такімі справамі, ты прыцягнеш гульцоў, а ніяк. Толькі ведаючы, што лудык будзе далбіць слот да таго, што будзе дадэпіць да канца, які сэнс яму даваць час паіграць, трэба адразу і аджать… я не кажу што так пастаянна, але з вельмі высокай частатой, ну нельга там паіграць, толькі адразу пра..баць. Адразу скажу, гэта бачанне сітуацыі, што ўсе слоты з умоўна аднолькавым РТП. І натуральна ўвогуле гэта ўсё мінусова пры любым раскладзе. Проста ў адных казіно на свае грошы можна паіграць, а іншыя з скупасцю іх у цябе адбіраюць.
пі.сі. фартить у 777 гуляй там, не засерай мой крыптабосік, я там заташчылі бабосік)))
я ўсё хутка адмыл па 5$ круціў, толькі вывесці няма чаго, але спакой 😁
трохі дап інфы па Канадзе і Амерыке777 – хто адкачае і будзе верифікавацца і выводзіць
так, дарэчы! 5 даляраў у іх максбет, калі што ў гульнях!
дзядуля, ты спачатку выве́дзі адтуль! а то я паўдня бачу ў чаце пусты трэп і спам гэтым казіно! а праз тры дні ўсе гэтыя лі ца будуць тут крычаць, што не выводзяць, што скамяць! ведаем. праходзілі