Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,048 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У забугорных казіках з 1000 гульцоў выйграюць, напрыклад, 20 чалавек (умоўна выйграюць, можа проста пагуляюць). На ру сегменце з 1000 гульцоў выйграюць 3-5 чалавек, вось і ўвесь расклад, а далей ртп. Адздачу можна казаць што заўгодна, так што лічы ты адзін з нешматлікіх. Для мяне криптосос – адстойны каз, як і яго ўладальнік – тоўстая высокамастная жаба; калі б я там занёс або хоць бы ўбачыў гульню, магчыма ў мяне склалася б іншае меркаванне, калі б не санкцыі, думаю, пасосалі б усе гэтыя криптососы, гамы і рояловскія памыйкі, бо ніхто б у іх не гуляў, у людзей быў бы выбар, а так гэта шобла епла запоўніла ру сегмент, ведаючы, што простым гульцам нічога не застаецца як качаць у іхнія памыйкі з занижанай аддачай. Як толькі скончыцца ўся гэтая сітуацыя з санкцыямі, паглядзім, як яны закукарэкаюць, пачнуць слать бэдэпы, магчыма нават павялічаць ртп – толькі б гульцы ад іх не ўцяклі, але гэта будзе потым і яны гэта цудоўна разумеюць, таму абіраюць пакуль могуць. Роялускае пліснява праз дзень выпускае новыя казікі, цяпер яшчэ катавыя прыборы туды ж са сваёй нікчэмнай аддачай, усяму сваё час, як кажуць, а нам нічога не застаецца як чакаць…
33 раз у жыцці, 33 раз у год. дзякуй, браты)))
залатыя словы прыгожа сказаў колян ў самую кропку
Ты ўсё правільна кажаш. А пайшло ўсё гэтая муйня з таго часу, як ё6учых стримераў абсцаных на фіксы пасадзілі дзясяткамі.
Дзяду, ты калі чытаць слаба можаш, то паспрабую патлумачыць, я пісаў не канкрэтна пра 777, пра якое ты гаворыш, і ўжо скамам называеш… а пра гульню ў слотах увогуле, у казіно замежнага рынку і ру-сегмента. Ну не парся ты, гуляй там, дзе душа хоча.
Воо гулец занёс 1500 баксаў у Канадзе і кажа, што падаецца на скрыпт)))))))
Увогуле ўсім людзям не так!Нашы ру помойкі ні ў скрыпт, ні ў ліцэнзію ўжо і паўтары даляра не даюць!Тую ж паўтарушку баксаў выдалі і ўсё роўна не задавальняе чалавека!
🔗
Не ні хрэн яму не выдалі… І не выдадуць. Звычайная заходне-еўрапейская помыйка, якая прыстроілася да нашага “пірацкага” рынку. Сваіх, відаць, ужо мала)) І, дарэчы, вось што піша гэты ўладальнік “паветрынага” выйгрышу далей (капірую)….
”
“Падобна на скрыпт, занёс там 1500 баксаў.
Далей пайшоў павесяліцца ў ноўліміт, і пачалося нейкае вар’яцтва, якога нават на нашых помыйках не ўбачыш.
6 ТОПАВЫХ бонусаў запар далі роўна 0, ні аднаго супадзення, далей мыць не стаў, а ўзяў алл-ін,”
Вось такія справы, бро)
Вось яшчэ адзін заклад у гонцы за галасамі на асках раздаюць па 50 фрых, dexterbet кропка com Каму цікава – смела…
Бонус неабходна адыграць у 35 разоў, перш чым можна будзе вывесці выйгрыш.
Максімальная стаўка на ўсе даступныя гульні складае 4 еўра.
Максімальная сума вываду складае 100 еўра/канадскіх даляраў (даляраў).
Для выводу выйгрыша вам неабходна мець хаця б адзін дэпазіт, каб разблакіраваць старонку вываду.
Мікалай, а вось мой выхад
Вынік быў відавочны. Я паставіў Больш за 1 і кропка:)
мм![]()
Паглядзеў на netent у амерыцы, там слоты якіх ужо сто год няма ў афіцыйным netent: South Park, Francenshtein і інш., прычым няма і ў замежных казіно, так што з софтам нешта не чыстае, іншая справа – як яны гуляюць і як выводзяць.
Пытанняў няма!Софціна там тая яшчэ!Але менавіта як усё гуляе!А яна там гуляе!Сэнсу што ру помыйкі пачалі рабіць імітацыю легальнасці))пры гэтым поўнасцю “выкручваючы” rtp слота ў наладах ад вытворцы!Гэта цалкам дастаткова, каб гулец ніколі не выйграў!
Іхні скрыпт, магчыма, настроены на багатых замежнікаў) каб абуваць на вялікія грошы. Вось мы здзіўляемся: дае, дае сотні долараў, а можа, калі гульня на тысячы пераходзіць, пачынае забіраць.
Іхні?🤣
Ну не ёбаны ж…
Ебанны казіноўскі скрыпт
А хто-небудзь выводзіў з нейкага сайта проста ні капейкі туды не ўносячы ,чыста з бездэпа?
Izzi 10к, з проміка на 1к
калі наогул не было ніводнага дэпазіту раней, то не выведуць. павінен быць адзін дэпазіт мінімум.
Вось і я так думаю, як яны вывелі на плацежку, з якой не было дэпазіту
з джайнус казіно, але максімальны вывад у іх 1000₽. мне на карту вывелі за гадзіну. падтрымка растлумачыла, які з метадаў вываду на карту выбраць, іх на той момант некалькі было. але рахунак трэба верифікаваць. але гэта нескладана і недаўга .
Не было дэпаў зусім. Вывелі без праблем. Больш за тое, я наіграў 20к, вывёў 10ку і працягнуў гуляць
Дэпазітаў увогуле не было. Вывялі без праблем. Больш за тое, я нагуляў 20к, вывёў 10ку і працягнуў гуляць
У мяне быў на ізі дэп, увёў прома на 1000, трохі набіў, усё роўна запатрабавалі дэп і х3, у іх палітыка мянялася наконт гэтых бонусаў, каля месяца таму
Выводзіў з некаторых месцаў без дэпазіту і верифікацыі. Але такія казіно з цягам часу альбо правілы мяняюць, альбо ўвогуле знікаюць, бо адбываецца моцны абуз бонусаў.