Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,158 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
па англасаксам і Канаце, хто 777 – карыстайцеся яшчэ кодам
15FS
я гуляю ў рилраш, бо ў ім самы дарагі мін.спін, аж 50 цэнтаў…
Не працуе
тэрмін дзеяння гэтага бонуса скончыўся
На Амерыцы777 спрацаваў
на Америке зарэгістраваўся)) зараз праверым
Увогуле, глядзіце, вось гэты промік, хлопцы! Працоўны, толькі што праверыў!
PLAY554
Дала 10 баксаў у NetEnt, дарэчы! Скарыстаўся вопытам Мікалая!
у мяне чамусьці 100фс бонус паказвае і вагер канскі)
з вагерам разабраўся…а дзе яшчэ 75фс!? )
самы галоўны гульцы!Нашы форумчане тут ужо прабілі што і як!АСНОЎВАЮЧЫСЬ НА ДАНЫХ Я МОГУ ПАДРАЗУМЕВАЦЬ ,ШТО :
1.максбет вывод гэта 50 еўра баксаў
2.верыф ідзе праз штучны інтэлект <а значыць патрэбныя дакі на лацінцы і ясныя , значыць патрэбны альбо міжнародныя правы альбо дакумент пашпарт замежны
3.калі пашанцавала ,як мне напрыклад у canada777 і ў мяне на балансе 47 баксаў,то не гарлавіце далей,усё роўна вывод 50,а адкладзіце ў бок вывод калі не праходзіць вериф адразу.нікуды яно ад вас не дзенецца ,паверце.наша краіна ў іх у дазволеных.у агульным патрэбен час што і як.не залівайце ад дрэннага настрою ў нуль.пакіньце гэтую дурную звычку няўдачнікам.
у агульным асаблівая ўдзячнасць нашым форумчанам,хто ўжо правентыляваў гэтую тэму.
Асабліва досвед @ewgen99 вельмі дарэчы спатрэбіўся!Рэспект яму!
🔗
Разам мы Сіла!А гэта галоўнае!Трэба супольна прабіць кожную тэму і казю таксама.Для гэтага Сапраўды наш Форум і створаны і існуе!
Ну і? у цябе 2еўра таму што 10 левел, а так там стаўка 0,20еўра
Не бро, мне яшчэ 2к адыграць трэба, толькі вось зайшоў цяпер буду прадаўжаць, у вин4 рун якое за галасы давалі адыграў вагер х60, але на вывад засталося 2500 нашых драўляных, з саппортам размаўляў – на дзіва адэкватныя, хацеў з карты ім дэпнуць, каб на яе вывесці, але яны не раяць так рабіць, сказалі, что карта для аплаты пройдзе, а вось вывады ў іх лепш на крыптакошалёк рабіць, а Канада і Амерыка 777 нават не ведаю, ці выводзяць, трэба б для пачатку хаця б у адным адыграць)
Нармальны казік, выводзяць, толькі як ужо пісалі – усе фрыхі адыгрываюцца за рэал, я стаўкі там ставіў, вялікі выбар падзей і зыходаў, для тых, хто робіць стаўкі на спорт – самае тое, але ёсць адно маленькае але, у спорце калі адкрываеш укладку баі (бокс, юфсі) то адразу вісне, я спрабаваў розныя браўзеры і кукі з кэшаваннем чысціў, спрабаваў перачакаць, доўга там не гуляў, потым праз месяц зайшоў – усё так жа і засталося, таму стаўкі там перастаў рабіць, часта стаўлю на юфсі, у прынцыпе кожны кард таму для мяне гэта праблема, але так хутка выводзілі на карту…
які вагер на америке777 з фрыспінаў ?
у мяне з 35$ атрымалася адкруціць 2200$, адным словам вагер Юрыя Гагарына 😁
Ну як я зразумеў мне няма чаго там рабіць, раз на лацінцы 🤦 тыпу вадзіцельскія правы ці загран, праходзіў гэтую гісторыю
У мяне на балансе вісяць 200 еўра, не магу ні прайграць іх, ні паглядзець адыгрыш, пастаянна патрабуе верыф, ну па ідэі я адыграў. Мін деп 20 баксаў, вывад толькі пасля дэпазіту, вериф прайсці нерэальна, хоць у падтрымцы напісалі, што ўнутраны пашпарт РФ можна
на жаль, але цікава было слоты пакруціць і паглядзець на аддачу, якая ў нашых казінах адсутнічае)
Так і Дзень наогул у яго на днях быў! Так што ўсё сходзіцца! 9 сакавіка – 90 гадоў! Вагер амаль побач з 90!
Але жарты-жартамі, а што Канада, што Америка – гэтыя 777! Яны рэальна Іграюць! ТАК, ЯК І ПАВІННЫ ІГРАЦЬ СЛОТЫ! Ці я нічога не разумею ў казіно!
Аддача была добрая, мне ў прагмаце дедушка олимпус выкідваў па х20-х30 з звычайных спінаў, гэта ўжо як доказ, а пуш таксама радаваў , з 10 цэнтаў 19 еўра🤣
Мне таксама прагмат выдаў 56 долараў у Канадзе гэтай па стаўцы 0,2 цэнта. астатняе падзакруціў)))
да там і NetEnt руліць нядрэнна так. добра што ў мяне там максбет усяго 50 гринов а то я ледзь не полез у DOA 1 і 2 граць)))) вось бы дало занос)))) прыйшлося б валасы на сабе рваць тады)))))
Вось-вось, пра што гаварыць, як там гуляюць слоты, то бок як павінны гуляць і як у нас, са 100 спінаў не 1 бонускі сёння🤦
Згодзен, прагматык ён зусім па-іншаму гуляе, без бонускі спінам сенсацыю ставіць, а ў нашых нават бонускі ўсе пустыя 😁
Сказаць па праўдзе пасля такой гульні ў нашы сметніцы кладзiць ніякага жадання, адчуваю сябе няпоўнавартасным, колькі я за месяц у Pragmatic бонусаў лавіў. прытым у розных казіно і слотах, ні разу нават х500 не бачыў, максімум х200 новая прынцэса давала, а так сабакі без будак і ўсё астатняе без разыгровак, а тут прама ў спінах насыпае…
Нават не насіпае, а налівае і пераліваe, побач закуску кладуць, а побач гарсон з дэсертам стаіць, чакае калі яшчэ насіпаць і доліць! Яшчэ і ботыкі, думаю, гатовы пачысціць, толькі прыходзь туды зноў))) Пытанняў УВАГОЕ НЯМА! Менавіта Гуляе як і Павінна менавіта Гуляць!
А ты бачыў колькі там правайдэраў? Я ў нашых казіках столькі не назіраў нават, ну так, там слотаў менш, але ўсё роўна…