Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,158 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
галоўнае не колькасць,а якасць
Падкажыце кантору, тыпу Leebet, куды можна депнуць за бонуску і без якіх-небудзь х3 адкрытая, не наша😉
так а ты бачыў колькі правайдэраў і слотаў увогуле можна на гэтыя 20 фрыспінаў няшчасных катаць?!да практычна ў усё, што пажадаеш!
Яно там прысутнічае, не ведаю як там слоты будуць гуляць за дэп, але розніца нават за адмываньне маецца , фігова што з вэрыфам усё так дрэнна, альбо на загран пайсці пачаць рыхтаваць🤣
а то вось дарэчы!сёння ў рояллаў атракцыён “)))няслыханай шчодрасці!Заспамілі прама лістамі !у некаторых праектах можна выбіраць колькі хочаш фрыспінаў!”!”!”45 60 120 )))хахаххаах За деп канешне ж !За наш бабос !
да, дарэчы! шчаа зайшоў падточніць што і як. так там вон яшчэ і бонусы па максімуме на дэпазіты дадаткова прысутнічаюць! Усё як трэба ўвогуле!
Так яшчэ і бясплатныя турніры ў котах, у якіх фіг выйграеш, сталі платнымі🤦
Заплаціце, калі ласка, за ўваход 🤦
Роялы, у якіх каб выбіць бонусныя, трэба депнуць, адыграць Ікс з херам, ну і мы гэта, у слотах трохі пакруцім ртп, без абід🤣
Няма слоў, скамiна скамная🤦
TREO6VSDG4T Крыптабосс хз колькі актывацый, 50 спінаў у флоатинг драгон, вагер х25, адыгрыш за бонусныя і рэальныя
дзякуй, забраў
дзіўна!пастаянна туды ўвайсці не магу!усё час пароль даводзіцца аднаўляць!А нядаўна так увогуле сказалі што мы Вас заблякавалі па Вашай жа просьбе))))а я ўвогуле не ў курсе)))толькі і рэгіўся ў іх калісьці!Дзіўнае месца)))менавіта
Ну, у цябе ўсе дзіўныя)
У цябе таксама былі спіны па 50р? І колькі далі са спінаў?
У мяне 7к
трохі не паспеў)))
TRE0PQJI5UL яшчэ адзін у крыптабосс, хутка. ліміт
TRE0O7IXW2A Boss
На гэты не паспеў😃 дзякуй за папярэдні✊
дзякуй паспеў адзін ухапіць)
У іх раз на суткі можна 1 код актываваць, і ў кб, і ў анлім, і ў хайп
А вось і наглядная розніца ў аддачы нашых казікаў, спінаў на 2500р. аддачы на 347р. ну хоць мыць не шмат 😂
АБОДВА НЕ АКТЫЎНЫЯ ЎЖО((((
бо гэта СКРИПТОБОСС з самым высокім RTP у слотах)))
Гэта свіноматка спачатку ртп. адключае, а потым раздае промікі інакшага тлумачэння з такой аддачай я не знаходжу, проста па 10 пустых спінаў і потым рубель табе кідае, агідны заклад як і ягоны аснавальнік…
а хто яго заснавальнік дарэчы?! прасвяті нас, Коля?!
Я шчыра прызнаюся, не ў курсе!
ведаю толькі, што хайп быццам і іх сайт таксама. Гэта 100%
быццам не было… у казіне Олімп за ўстаноўку прыкладання даюць 100 спінаў, вагер 40 і макс выплата х1 ад таго, што дадуць спіны😁
мабіць каму няма чаго рабіць