Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,222 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Там усе фрыспіны, якія кідаюць на пошту, адмываюцца за свае, рабіў там адзін дэп даўно пад бонус на першы дэпазіт, але больш дэпазіту не ўнёс)
У гэтай Канадзе хоць Пуш Геймінг можна пакатаць, са спінаў па 10 цэнтаў, даў 19 еўра, мне падабаецца гэты правайдар, у нашых, здаецца, нідзе яго не пакатаць
а яна выводзіць?! і на што?! і як хутка?! правяралі ўжо?!
а то я працягнуў і мне бонуску дало))) зараз пакатаю паглядзім. ды і ідзе трансляцыя адкуль трэба. усё сумленна
Я не ў курсе наконт вываду
Хлопцы, усім шчыра дзякуй за інфу! Цяпер магу спакойна спаць за грошы. А водгук за рэал – так, я ў курсе. Ён мяне мала цікавіць)
увогуле вось тут на гэту Canada777 жаліюцца англасаксы і іншыя еўрапейцы))))))
Canada777
Сутыкнуўся з ашуканцамі, якія, прайграўшы 100 долараў, хутка мяне заблакавалі з паведамленнем: “Цяпер ваш рахунак пераведзены на абавязковае ахаладжэнне – вы не зможаце ўносіць дадатковыя дэпазіты або рабіць стаўкі, аднак вы можаце зняць любы баланс, які ў вас можа быць. Мы звяжамся з вамі як мага хутчэй. Калі вы тым часам захочаце скарыстацца якімі-небудзь сродкамі забеспячэння бяспекі гульцоў, калі ласка, наведайце наш раздзел Play Safe.” Я настойліва раю трымацца далей. Я паведамлю пра іх у камісію па азартных гульнях, паколькі яны відавочна не годныя ліцэнзіі. Іх рэакцыя? “Мне вельмі шкада, што мы не апраўдалі вашых чаканняў”.
Я стварыў уліковы запіс у Canada777 4 гадзіны таму, даслаў усе дакументы перад пачаткам гульні і паспяхова ўнёс 210 фунтаў стэрлінгаў. Самае нечаканае – мой рахунак быў заблакаваны за перавышэнне ліміту адказнай гульні. Цяпер я чакаю зняцця балансу ў памеры 80 фунтаў стэрлінгаў. Паглядзім, колькі часу ім спатрэбіцца, каб гэта апрацаваць. Памятайце, гэта не выйгрыш; гэта проста ўнесеныя грошы. Для абнаўлення: яны не змаглі апрацаваць вывад тым жа спосабам, які выкарыстоўвалі (мая банкаўская карта). Я загрузіў свае банкаўскія выпіскі, і мяне папрасілі зноў вывесці сродкі на той жа банк, з 24-гадзінным часам апрацоўкі і 2-5 працоўнымі днямі на атрымання грошай. Так што чаканне працягваецца
0
Маргарэт Теджрасиус
Маргарэт Теджрасиус
26 снежня 2023 г.
3 агляды
ты пра якія казі, дружа?!
Добрае казіно, хуткія выплаты.
Мікалай!!ТЫ З кАНАДЫ777 яшчэ не падаваў на вывад?!я тут падкруціў …таксама.вось думаю што далей з гэтым усім рабіць)
Ты ўжо адмыў?
як вы зарэгістраваліся калі з Расіі калі не нельга выбраць нумар тэлефона
а какой там вагер то?!)))я тупо катаю и все.вот на балдике 47 гринов!что дальше то делать?!есть мнение?!я думал до урора докатать.дает как про…ка во все!
усё там ёсць! усё рэгіцца. праз пошту зайдзі! у спаме будзе ліст. пацвердзі і па спасылцы перайдзі! пераходзь сюды
canada777
там з Расіі забаронена рэгістравацца, нумар уводзіш без семёркі і рэгішся і хрэн там што выведуць)
думаеш?!ну тады плакалі мае грошы)))Дзіўна навошта тады ў іх у меню руская мова?!
У хайпе адыграў бездэп. 2к паставіў на піастрыкс. Вісіць у чаканні з гадзіначку напэўна.змушаць праходзіць верыфікацыю? Дэпы былі з піастрыкса а вось вывад першы
выводзяць на крыпту ці нетелер
тут гэта зразумела а з рэгістрацыяй то як ?:))
Гэта мне адказ ці як? ))
без сямёркі ўводзь нумар і рэгайся з Расіі
Тупа націскаю рэгістрацыю і нічога не адбываецца
так праз пошту!у спаме пацвердзі пошту і перайдзі на сайт увядзі промо і катай!
гэта як праз пошту ? у мяне рэгістрацыі з пошты няма
да гэтага проста ўводзіў дадзеныя) і нічога не адбывалася
…
Дык ты потаропіўся што лі. Ёсьць такая функцыя, як чат
Таксама гуляў у Space Wars, набіў 200 еўра, адыграў. Пытанне: як верыфікавацца – пашпарт не прымае, правоў няма