Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,222 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
вось ты прыянік ! праз плюс сям нумар увядзі!
што б ты без нас рабіў то! Што ні скажы, а вялікая Сіла Нашего Ру Супольнасці!)))))
Спрацаваў? Ці ліміт ужо
на працягу хвіліны зайшоў у казік і болт!
няма
ПРАЗ ПЛЮС СЕМ ,дзядзька!)))))))))))))😎
Нумар тэлефона
ты ж не на базары))) у канцы канцоў!
электроніка гэта патрабуе дакладнасці ва ўсім)))))
я на рынку))
тады Красавчык!Наш чалавек!
)))))
Canada тры тапоры, адкруціў спіны па проміку далі 4 еўра працягнуў круціць у тым жа слоце спэйс варс круціў круціў накруціў 200 еўра яшчэ пакруціў спыніўся на 200, хацеў паглядзець адкруціў не, адразу верифікацыю патрабаваць пачаў, праз verifff. Нічога не атрымліваецца
там у акенцы,дзе трэба ўпісаць плюс сем,сямёрка не ўпісываецца сістэмай казіно,выходзіць паведамленне пра забарону,таму нумар трэба пісаць без гэтага акенца,у мяне так з камп’ютара,мабыць з тэлефона гэта выглядае па-іншаму
я з ПК уводзіў +7 і далей. і ўсё нармальна. А ўвогуле з ПК пара толькі гуляць! І пісаць усё ад і да! Ты ж профі гульнявы чэл!)))
У канаде777 пра прамакод 20FREE далі 20 спінаў скажыце, у якім слоце лепш адыгрываць?
І які вэйджар на гэтае цудо?)
ты уводзіў +7 не ў акенца для ўводу кода краіны,таму што калі з РАСІІ РЭГІСТРАВАЦЦА,код краіны не ўводзіцца сістэмай казіно(забаронена), а далей пісаў лічбамі пасля кода краіны +7нумар тэлефона
На Канадзе вагер х70 і вывад 50€
А куды яго-то ўводзіць?
Спачатку адыграй 20 спінаў, націсні play
Потым націсні на дэпазіт, у бонусы, там адмяні бонус, калі не адыграў, зноў на дэпазіт, там і ўводзь
на + націскай і там у полі ўводзь промакод
у якім слоце лепш адыграць?
У цябе NetEnt? Слоты
Хлопцы на Everum пасля выніку турніру, фрыспіны адразу прыходзяць?
пасля заканчэння турніру трэба нейкі час пачакаць, не памятаю колькі
усё і ўсюды, не ўспомніць)
мін 10-15 затрымка бывае
чаму не вывелі?
гэта з дэпазіту?
У іх у правілах напісана максімальны выйгрыш з бездакладных фрыспінаў 100$\6000. Я таксама адмыў але пакінулі 2000 руб. На жаль слоты давалі нядрэнныя бонусы, працягнуў гуляць, зліў. Не ведаў што больш не вывяду ўсё роўна
На Піастрыкс не спрабаваў – там мінімум 1000 руб здаецца? На біткойн вывад 2500, на ТРС20-2500р, дадаць свае вывести нельга было, не даведваўся?
А гэты бонус у гісторыі бонусаў з’яўляецца?
Усё, знайшоў🙂