Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,404 Адказу
|
604,561 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У іх цяпер доўга. Чакаю суткі для адмены, каб вывесці праз унутраную сістэму
На крыпту хутчэй выводзяць?
Гледзячы якая карта , а так прасі вывад праз унутраную сістэму
Так, усё папрасіў, вывад на карту адмянілі, паставіў на NFT-кашалёк, спадзяюся, хутчэй вывеюць
Gamdom(.)com не катіць, трэба Gamdom(.)win
Там у цябе крыпта адлюструецца:)
і яшчэ раз салют, камрады, у агульным і цэлым казіно 1GO вывела 100к з дадатковай праверкай – гадзін за 12 ці каля таго. Прэтэнзій не маю, але скажу шчыра, сумневы былі, ужо настройваўся на нервотрэпку, ну і спасылаўся на наш форум) я олд, усё скрыншу і г.д. і т.п.
проста інфа…
за дыялогі ўсім дзякуй…
роялы выводзяць быццам нармальна толькі з ртп у іх усё не вельмі. па дробных стаўках нічога не гуляе
сябар на чым падняў. я тры дэпазіты зліў і 1000 ад крамы. тупа па 20 пустых пракрутак. PG ENDORFINA PRAGMAT.
скрын кідаў дзе адбіўся бгейминг на сотцы х500 з чымсьці далей па 300 у бтг дэп 3 рублі пад 150%
Monro P125585NH
першы вывад 3 дні выводзілі пакуль сюды скаргу не напісаў. другі суткі выводзілі. сябар 3 дні чакаў у выніку ўсё зліў.
На біржу MEXC
Усім здароўненька, хлапчукі✌😎
Хто-то ужо што-небудзь мб ведае пра гэтае завядзенне?халява ёсць якая пры рэге можа🤔😄
Усім яшчэ раз добрага часу сутак,. рэбята сёння атрымаў з крамы бонус д,ля 1-га 1000р , адыграў без цяжкасцяў , дакументы верэфікаваў таксама без цяжкасцяў за 5 хвілін, зрабіў дэпазіт 500р і без праблем вывёў выйгрыш з без депа,!!! Так што не ведаю, каму там мозгі паряць па пытанню вываду з бездепа , але судзячы па маім вопыце сёння НІЯКІХ ПРАБЛЕМ З ВЫВАДАМ І ВЕРЭФІКАЦЫЯЙ НЯМА!!!!!!!
Пытаўся ў чаце, напісалі маўляў прывітальных у іх няма, зрабіў 2 дэпа картай, 1 з дэп не дайшоў, у суппарце адказалі, маўляў мы зоймемся гэтым пытаннем🤦
Так што той, хто кажа, што ў іх праблемы з вывадам, думаю, што п**здзяць, магчыма, калі купа мультыкаў нарабілі, то можа быць, а на 1 акаунт і на 1 бездеп, няма ніякіх праблем з вывадам ад слова зусім няма праблем
Гэта ў якім фонбэце ?? Іх дохера развялося сіні чырвоны Косоўскі х….ўскі
Яны індывідуальныя. Я зняў 4500 з іх да нг
пашліце ім фота свайго сэра з лістком паперы і надпісам посасіце😅👍
Тады таксама што-небудзь вывесці б😄😄на што ставіць?? ёсць жалезабетонныя варыянты?🤣🤣цяпер зашоў, таксама ёсць фрыбэты
на каго заўгодна, акрамя Іспаніі з іх купленым футболам😅
дзякуй праверыў і аказалася таксама ёсць .на што паставіць блін…
Я паставіў Інтэр – Атлетыка абедзве заб’юць і ПСВ – Борусія абедзве заб’юць🫣😄
Хз, правільна каманды напісаў ці не…🙃🤣🤣
Я, канечне, прашу прабачэння, але тут толькі коды на БЕЗДЭПЫ публікуюць, а ў гэтым казіно і ўключна гэты бонускод адыгрываецца за рэальны баланс
Мы тут усе мільянеры адкручваць за свае, наша тэма