Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,346 Адказаў
|
602,376 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ля, хлопцы, а якія жырныя бонусы на дэп зараз ёсць (жадана ў замежных закладах), можа падкажыце або ў тэму тыкніце?
Boompari БК глянь. Там пры дэпазіце даюць 50% фрыбета з вейджарам 2 і мінімальным кэфам ад 1.8
boomparivps
2 недели назад за 2 часа вывел с чемпион.
А из той же сетки вчера вывод у меня был чуть больше 24 часов, скорее всего у них такое правило стало, чтобы успеть слить наверное🤦
Якіясь бездэпазітныя бонусы і фрыспіны былі на днях, а зараз гляджу па сайтах і ўвогуле нідзе нічога няма
з ходу; winawin, crocoslot
ну да, згаджаюся, дама нядрэнна грае ( точней гралі мае слоты), зараз цішыня, так у біткінгз пастаянна тусуюся і бітстарз…думаю паспрабаваць іншага аператара і вэйджар паменшы пашукаю
gamdom паглядзі. Не памятаю, што там з бонусамі, але слоты гуляюць зусім па-іншаму, чым у нашых казіно, і верыфікацыя зусім не патрэбна, і выводзяць за 20 хвілін.
у іх у выхадныя заўсёды доўгі вывад
дзякуй
Штосьці бэдэпазітныя бонусы і фрыспіны былі на днях, а зараз гляджу па сайтах і нідзе ўвогуле няма ніякіх
Betroom24 там увогуле бонус на першы дэп без вагера, ну там разабярэшся як гэта працуе, вывад шустры .
gamdom не пополняется вроде как, бетрум на сколько я знаю сейчас для россии не доступен
У мяне даступны бетрум, можа з-за таго, што даўно зарэганы, а gamdom ну там крыпта толькі.
хто заўважаў у буе гульню менавіта на фры спіны пнг сыпле сёння з 2уе разматаў да 70уе
як толькі адмыта раптам усё адключаецца..
раптоўна метка дакладна ў 0
в смысле не папаўняецца gamdom?я папаўняю крыптай латкоінамі.Кстати там хоць больш-менш нармальны ртп на прагматыцы
крыпты ў мяне няма, і дадзеныя ў профілі, калі запаўняю, не захоўваюцца, хз у чым справа…
напішы ў падтрымку.у мяне быў акк там які быў прывязаны да Steam .і ён таксама не даваў дэпать з крыпты.потым выправілі
Maverick відаць з Брытанскай ці з Вострава Мэн ну амаль адно і тое ж
JOINUS казіно не гуляйце, хлопцы, гэта афёра – там выплаты адмяняюць, хоць акк верыфікаваны і дэпы былі.
добрая контора, заблакавалі інря там пасля спробы вывесці сродкі(неправільна адмытыя ці кшталту таго), дзякуй, што нагадаў, трэба ім пастукацца
напэўна сам накосячыў што, я прыкладна тры разы без дэпa выводзіў, фрыбэты давалі, проста на баланс бабкі перакідвалі на бонусны, але халява ад іх не часта
у іх там пастаянна траблы з плацяжамі. Паспрабуй у тг у бота падтрымкі звярнуцца. Падкажуць, які метад у дадзены момант лепш выкарыстоўваць для вываду. або выплату ў FTN пастаў, калі ўсюды адмена. на ftn момантам заўсёды выводзілі.
Ну што, таварышы, як думаеце, трэці раз з бездэпу выведуць і чарговы раз не адключаць ад бонусаў?)
5 еўра фрыбет, у каго былі дэпазіты