Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,404 Адказу
|
604,377 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Крыптавалюта FTN ёсьць не толькі на біржы Fastex – патрэбны проста FTN-адрас,пагуглі – я дакладна не памятаю,як называецца кашалёк або біржа.
1go каму-небудзь налічыў кэшбэк ? Я ім зараз пісаў яны мне сказалі што тэхнічна гэта немагчыма
Для сацсетак падыходзіць кашалёк tutumway,там у ўмовах,ёсць ён у прапанаваных варыянтах вываду.Прычым нават без верыфікацыі.
ну я так і падумаў у прынцыпе проста чакаюць пакуль залью, а што датычыць скрыншотаў – я пытаў у падтрымкі пра максімальную суму бонуса на вывад, адказвалі без абмежаванняў, што датычыцца 72 гадзін – аналагічна, ёсць скрын з ліста пра верифікацыю таксама захаваў як і скрын заносу. ну і як ты падказаў у дыялогу паведаміў сапорту, што скрыню ўсё – мала што прыйдзецца пісаць скаргу на форум) дзякуй за дыялог…
не налічыўся. падтрымка маўчыць
рэбята, прывітанне, падкажыце, што з заказамі праз краму форуму? звычайна дзень у дзень выдавалі прома..
а так дагэтуль у апрацоўцы
такая ж бяда. 2 заказы і абодва ў апрацоўцы.
Казаікі напэўна цягнуць. у ріобет учора загадаў – учора і прыйшло
так вы калі куплялі? і якія промікі?
я ў суботу купіў 1xslot сёння па ідэі павінны нарахаваць(заўсёды так было на выхадных браў – у аўторак пасля абеда нарахоўвалі)
…па рэгламенту апрацоўка 2 рабочых дзён жа.
) колькі чакаеш?)
а колькі чакаеце?
Я, канешне, магу памыляцца, але не 2 працоўныя дні, а 3, але можа гэта залежыць ад таго, які бонус бярэш. Вось на Водку, калі браў, паказвала, што тры.
А праз колькі часу выдаецца прамо,куплены ў краме
Мне, коратка, таксама не ўпалі кешбек, але я падумаў, што хутчэй за ўсё гэта з-за таго, што частка дэпаў пад бонус. Раней у роялаў так было, але потым яны прыбіралі гэтую фішку і кешбек нават давалі з дэпаных пад бонус. Можа ў новым казіно яны вярнулі гэтую асаблівасць.
у іх у правілах напісана што вылічваецца
Добры дзень!
Тавар налічваецца на працягу 48 гадзін з моманту пакупкі без уліку выхадных дзён.
Я таксама купіў у 1-га ў краме ў нядзелю, сёння 3і суткі пайшлі , а ўвогуле купля бывае прыходзіць хутка , бываюць часам затрымкі
Былі ў каго праблемы з папаўненнем праз FKwallet, на казіно Calibry, пасля папаўнення перакінула на памылку 404, вісіць суткі ў апрацоўцы. Тыпа чакае чэк, які, як мне вядома, фк не даюць
Ёсць у каго які-небудзь промо на казік , паменяю на промо ў легзо
Скрын з сацыялькі, з інструкцыі.
Не рэгіструе на гэтай біржы, атрымліваецца?
Ці проста з табой нешта не так?
Ты рызыкоўны хлопец, што вырашыў там пагуляць, выплату будзеш чакаць паўгода, калі занясеш 😁
Ды калі б была мэта занесці, гуляў бы дзесьці з ліцухай. А так 1-2 і выводзяць) Але ў дадзены момант цікава, ці я адзіны, хто сутыкаецца з праблемамі з FKwallet
наф гэта выкладаць ?
У гэтай блювоты з 0 РТП увогуле ж не бывае бездэпаў з вагерам бонусным.
Хто апошні раз з joinus выводзіў? Ці доўга чакалі вывад на карту?