Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,522 Адказу
|
609,064 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы ў буі віселі 10 спінаў .магчыма індывідуальна.праверце
Так гэта, напэўна, яшчэ з нядзелі ў цябе вісяць😊
За што вам у фон бэце фрыбэты раздалі, можа стаўкі рабілі або дэпалі? Ні разу нічога не дасылалі бэндэпнага, шлюць розную фігню тыпу ўнясіце або стаўце і атрымаеце… Хацеў у чаце ў іх спытаць, чат мёртвы так і не здолеў нічога напісаць, кінууў і зачыніў…
Гэта тым, хто раней актыўна, больш-менш, ставіў і рэзка спыніў – за неактыўнасць месяц-два выдаюць фрыбеты, спрабуючы гэтым вярнуць у гульню. Там ёсць функцыя – запыт адміністрацыі: стварыць; за гадзіну-дзве ў дзённы час у сярэднім адказваюць, максімум у працягу 24 гадзін.
Ды я ўвогуле не ў курсе, з якога раздалі…🤷♂️ я нібы і не дэпаліў 🤔 а можа і дэпаліў…😄 пасля таго як сіні Фонбет закрылі😥
Хто памятае сіні Фонбет?😄😄
Увогуле не пра гэта)
рабіў дэп у лістападзе.тысячу .стаўка не прайшла.напэўна да нг дасылалі
А чаму тады ?) За што налічылі ? ) Два акка ў мяне абодва статусы асноўныя – на адзін стаўлю перыядычна, даволі часта, на другі вельмі рэдка стаўлю, пару раз у месяц-два па дробязях праграю, на другім апошняя стаўка была ў пачатку студзеня і што думаеш на яго і выдалі, а на актыўны першы акк кукiш ) хз магчыма супадзенне)
Так, дзякуй
Так ніхто і не кажа, быццам пакуль што гэта кідок гэтым казіком. Я асабіста таксама адмыў, вывеў без праблем, толькі % на дэп браў. І тым больш ніхто не смее сумнявацца ў тваім таленце – найвялікшага фартопопка ўсіх часоў і народаў.
Асланбек вось дакладна памятае, раз не ў курсе, што яго даўно прикрылі) А так там рандомна ж прысылаюць. І не абавязкова інактыў. Даўно там гуляў да пэўнага часу. Нічога не прысылакалі ніколі. Ні да, ні пасля. Праўда, я ў іх у тэлеграме фрыхі выйграваў чатыры разы. Але і то, крайні раз быў амаль год таму.
Казіно аказваецца проста агонь, новае leebet👍
Што за казік
што там цікавага ёсць?
Заліў 300 руб, 1 дэп не дайшоў таксама на 300р, вывеў 45к, слоты гуляюць, вывялі без верыфа за 10 хвілін😑
Без якая-небудзь рэкламы калі што🤣
Маладзец)
За дэп даюць норм % + спіны, гуляў на мінімалцы
а за рэгу ёсць што на халяву?
Кінуў 300 р і паўгадзіны ўжо дэпазіт чакаю. Бабкі спісалі, а на балансе іх няма
За рэгу ніякай інфы, у саппарце таксама кажуць не даюць 🤔 пра нейкае кола пісалі на сайце раз у 12 гадзін, я так зразумеў выйгрыш з кола разблакіроўваецца пасля дэпа
У мяне прыкладна так жа было, 2 дэпа зрабіў, з Тинькофф не дайшло, са Сбера дайшло, у іх нейкія лагі з картамі, вывёў з 5-га разу, яны пісалі тыпа паспрабуйце пазней, на конт таго, што дэп не дайшоў, цяпер з імі перапісваюся
Усім прывітанне, а ад якой сеткі гэты казік leebet? Ці ён сам па сабе?
Верагодна так, афармленне сайта прынамсі не падобнае на тыя, у якіх я гуляў, наконт астатняй інфы таксама не пісалі, саппорт па-руску нармальна разумее, але бываюць і тормазы трапляюцца)
я як то тыдзень ці два назад стримера бачыў, ён стриміў гэты казік і акцыя ў яго была 100% кэш за рэгу, тыпа косарь дэпаяш – ён табе на рэквізіты вяртае, трэба будзе пашукаць яго 😂
Ну шчыра кажучы сумніўна, можа рэфаў збірае, там рэф спасылку можна стварыць, магу сваю скінуць🤣