Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,371 Адказ
|
603,575 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я так і не зразумеў як яго там браць, выберыце праект і на гэтым усё, дзе і з чаго выбіраць хз. у праектах там толькі роялы і водка, пішу водка нічога не дае…
Такія промікі аднаразовыя на вэріфікаваны профіль. Мабыць, табе пашанцавала)))
так гэтыя промакоды на 1000 руб ,з максімальным вывадам 10К,іх кожны дзень стримеры выкладваюць
Націсні на рэйтынг казіно. Але ўлічы, даюць разовыя ад стрімера. Я ж вось з Роксам уляпеўся
прамокод баланс націскай там казік выбірай і промо таст
На роялы там кэш бонус не прокатіць,калі да гэтага выкарыстоўвалі ад стримераў,я на котаў браў па 5€
На Сол патрэбна камусьці? Хто ні разу не браў такія прома?
ёсць на монро ў цябе?
Калі не шкада на Сол я б узяў
На Сол у цябе 1?))
Адправіў у ЛС,был 1
У каго будзе Монро або сол маякніце)))
CATMW7HEKP1 На кэт 1 актывацыя 5 еўра
Я ўжо на ўсіх роялях па 1к праюзаў у свой час, шкада яны 1 раз за ўсю гісторыю акка актывуюцца, хаця б раз на год зрабілі магчымасць атрымання.
Раней хоць колькі можна было
Скажы дзякуй дурочкам. хто регал па 50 аккаў на адзін айпі і адно жалеза, юзаў промікі па 1к і іх прикрылі.
Відаць, я тыя моманты не злавіў, затое злавіў моманты, калі 2 бездэпа ў месяц давалі стабільна (пры гэтым дэпы не асабліва вялікія павінны былі быць на працягу месяца) цяпер, як ведаю, усё радзей і радзей гульцоў падграваюць, затое 10+ казякоў зрабілі бредавых
Падкажыце, калі ласка, у якім слоце на Роксe вагер адмыць максімальна бяспечна?)
На пошту прыйшло ад betplays кропка com. метадам навуковага тыку націскаў фрыбет і абмяняў балы на 1 еўрык, там на сэрдзікі трэба націскаць да Дня святога Валянціна, як я зразумеў, і ў іх падарункі – мне выпаў 5 еўра фрыбет, дэпазітаў не было, пра вывад таксама нічога сказаць не магу, спрабуйце, каму не лянота…
20 ліній, кароче, я проста ненавіджу)) а вось 5 ліній цяпер люблю
Узяла на лёгка. Не спрацаваў. На жаль
Промакоды аднаразовыя (г.зн. ты ўжо такі выкарыстоўвала). Кінь у асабісты, калі мне трапіцца такі ж у іншым казіно , я табе аддам👍
Увечары спроба абнуліцца
А ў 20 тры-лінейным гэта было б х1200 ( 8 ліній па х150) 😁
У Котах зайшоў толькі што – вісела 3 бэдэпа 60,75,90 спінаў з адыгрышам за бонусныя, пачаў актывізаваць і х. Напісаў у падтрымку бонусы выдалілі, карочэ ўся гэтая лінейка шайка махляроў!!? Можа скаргу накатать на іх
Гэта ў якім казіку Мікра на рублі? У покердом,Аврора і сриптобос не дае гуляць на рублі,памылка пры загрузцы слота,нават праз змену краіны