Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,343 Адказу
|
602,217 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Каму коды не падышлі да рояляў,кідайце ў прыват,я на рокс зліў ужо) цяпер суткі чакаць на другі))
LsGNd IZZI
DRIP ёсць у каго?
Акрамя ізі ёсць што? Мяне да вечара чакаць, рокс учора скідваў
Рэбяты, ёсць хваля? У каго ёсць – кідайце ў лс, калі ласка
падкажыце якія казіно ўваходзяць у роялаўскую сетку ?
Sol/ Legzo / Fresh / Izzi / ROX / monro / JET / Volna магчыма забыў што
Сёння яшчэ афіцыйна новая приблуда ад роялаў выйдзе? Не ў курсе бонус будзе ў іх на першы дэп 100% ці 200%😁
так, напэўна 100% ад стримеркоў падпіс 150% у некаторых, так сёння абяцалі… ну думаю за 2024 год у іх мінімум парочку выйдзе казяк) хочуць стаць манапалістамі, куды не ткніш – будуць роялы
яны фішку адчулі, стрymеры, бярэш новае казіно, усёю зграяй сваёю стрыміце яго на фантыкі і ўсе гульцы вашы там рэгяцца, Трэпуцін і каманда ўёбаных іхніх асабліва і г.д., Усе гэтыя мерсы, ХуерСы там ртп на мінімуме, жадныя Гаўноеды фантакруты
А я пад 100% кеш депаю ў такія скамы, праўда максімалка 1к. ну хоць нічым не рызыкую, а пагуляю на іхнія, яны рефаў набіраюць, а я ўдачу паспрабую… 😁
Ты пра 1GO ад роялаў? У сэнсе афіцыйна выйдзе? Ён ужо выйшаў))) Я 3 дні таму бонус 150% пад першы дэп памыў і вывёў у іх)
я больш не, акрамя рокса і сол у роялы не хожу, адно засмучэнне, ну я і пазабаўляўся ў іх амаль усюды
ІЗЗІ казіно зусім ахрэніліся , з проміка 1000 руб набіў 6 к паставіў на вывад і вывад адмянілі , спасылаюцца на незавершаную стаўку ў Amatic , я ўсё праверыў у мяне памылак няма і не было , пагляду тянут час каб не выплачваць. Што за незавершаная стаўка зразумець не магу.
пішы скаргу на форуме на гэтых сучак охрэнілі ўжо па поўнай падвы
5632142173
SOL
Хутка
Сол вельмі хутка
5632142173
Слот, вядома, жадае лепшага, 60 спінаў было, 150 р, шанц ппц💥
калі на працягу 24 гадзін не выплацяць, буду пісаць скаргу на форуме
У якім слоце спіны?
Зайдзі ў баланс
Princess of sky
У чым глюк? Атыгрыш за рэальныя сродкі
у мяне дакладна такая ж сітуацыя была ў Rox. і мне дакладна так само адменялі вывад і сказалі , што сама стаўка зачыніцца праз 24 гадзіны. я таксама ўсё правяраў, усё ў слоце завершана. і пакуль я з падтрымкай размаўляў здарылася цуда, піша, што стаўка завершылася, ставце на вывад.
гэта ў падтрымцы трэба даведвацца? самому ніяк не праверыць?
У мяне ў фрэшы на мінулым тыдні дакладна так жа было. Круціў Lucky Zodiac і як звычайна з аматом у апошні час бывае, слот завис на бясконцым кручэнні спіна. Я перазагрузіў старонку, пару спінаў зрабіў, выйшаў. Дайшло да выводу і мне адмянілі па такой жа прычыне, маўляў менавіта з-за гэтага зависшага незавершанага спіна, што толькі не раілі змяні браўзер, інтэрнэт, люстэрка, прыладу і так камбінаваць. Ясен х што гэта бяссэнсоўна. У рэшце рэшт, паколькі амат трымае бонус 24 гадзіны, адпаведна і спін, то праз 24 гадзіны аўтаматам завяршыўся спін як я зразумеў і вывелі. Так што чакай.
старда і дрып яшчэ
А можа хтосьці скіне ўсе рояльскія коды ў прыват. Я як-то прапусціў увесь рух, хоць гэтыя канторы зарэгістраваныя даўным-даўно. Буду вельмі ўдзячны