Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,401 Адказ
|
603,964 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Той жа pin-up нашмат лепшы за гэтыя Котаўскія казіно. Я ў іх часам толькі заходжу, каб у nitropolis пагуляць, ведаючы наперад, што нічога не падніму! Ну вышэй за 3000 руб
прамакод: WOODLANDWEALTH / ОГНЕННАЯУДАЧА
2 прамакода ў 1хслотс, АДЫГРАШ ЗА СВАІ! не, ну можа камусьці трэба, я ведаю што такія прома мала каму патрэбныя .
Ды таксама ж бывае хочацца ў пуш і елк пакатаць, але ў котоўскіх сетках яны зусім не гуляюць, я вуду круціў так ні адной бонускі за 100+ спінаў, я памятаю калі яшчэ яны не сыходзілі з рф. так у ім і без бонускі можна было вілды спаймаць і ён насыпаў норм, ды і ў цэлым мне падабаецца елк правайдар, механіка цікавая, але ў котоўскіх сетках яны зусім не гуляюць, гэта так крайні раз павёўся на гэтыя памоі…
Таксама заходзіў часам дзеля пуша і елк, хоць елк асабліва не люблю, але часам надакучаюць усе гэтыя прагматы, хаскавы, энды, аматы і хочацца чаго-небудзь іншага. Толькі цяпер чамусьці перастала пускаць у пуш і елк у котаўскай сетцы.
Я не ведаю як вам, але па-мойму і пуш, і елк даўно ўжо не тыя, што былі) я там па кд толькі і зліваю, хоць слоты так, ёсць прыгожыя з крутымі механікамі, па сутнасці без аналагаў.
R31FWPNF
IZZI хутка, мала актывацый
Паспеў, красава 👍
Дзякуй, + у рэп адразу !
Усьпела. 1500 упала. Поймала 4 птушкі скатэра. Выйгрыш 46000. Во што б цяпер адмыць.
Па 50 у Аматике
Падкажыце, ці шмат дзе можна выкарыстоўваць промікі або ФС без першага дэпа, можаце падказаць платформы? Ці ўсядзе патрабуецца?
Эх, а мне 45 р. Я ў Plengo ў кніжках, асабліва Scroll of Dead граю
мне вельмі падабаецца адмываць у Sparkling Fresh і The Emirate (первые) ад Endorphina, стаўку паменей і круціш да пасінення, інтымалі балик трымае каля 10 гадзін ) але калі ў слота няма настрою, то можа і па 50 спінаў без супадзенняў ставіць. Выплаты рэдкія але добрыя
1 код 1 актывацыя ў буй з лутбокса, калі не актывуецца, значыць не паспелі
qxwTz3mfD
LONoxDTeQ
Дзе ты іх бярэш?
акazujecca можна і ў бясплатных турнірах падняць грошы)
У якім слоце?
infective wild
Ясна ж, можна, мінулы тыдзень на гамe 6к забраў. На дедди 2 разы па 1.5к.
HmjPN Промакод на Рокс, ад стрымера, хто яшчэ не выкарыстаў
Не ўдаецца актываваць промакод HMJPN. Калі ласка, звяжыцеся са службай тэхпадтрымкі.
падтрымліваю такую ж шнягу
Маладзец! Падышло. У мяне Рокс верыфікаваны, да гэтага я туды ніводнага прамокода не ўводзіў, я думаю, таму і спрацаваў
Калян, што, атрымалася код у тэлеграме ўзяць?
Можна, але рэдка, я вось у ваваде амаль кожны дзень у бясплатных удзельнічаю, выйграваў праўда 1 раз за 2 гады 😁 дарэчы я нават не ведаў, што ў кенте і дедди ёсць такое, ну я там і не гуляю амаль.