Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,401 Адказ
|
603,964 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Роялаўская шляпа нават шанцу не дала, ні адной бонускі, ні сыгровак, спрабаваў і Эндорфіна і Тандэр, проста пыласос ёбаны…
Так,канечне
А мне chance 20 і 40 спадабаліся, добра давалі.
я ў chance 20 спрабаваў адмываць,БОЛТ)))
Старда дала 250 рублёў)) пайшоў у плэйнгоу, раскруціў да дзвушкі, а потым, як звычайна, усё адразу адключылася. я з роялаў за каго і магу сказаць толькі добра, гэта толькі за Izzi казіно. Ад душы за прамо.
Да на 40 переключыўся, Я таксама😁
У мяне такое адчуванне, што гэтыя чмошнікі спачатку ртп. адключаюць, а толькі потым раздаюць гэтыя фрыспіны па чацвяргах, наогул нічога не круціцца, тут ужо думаць, што не ў той слот ці гульню ўвайшоў проста глупства, тупа рубільнік адключылі і ўсё!
Цяпер у Lucky7 мінотавр праз спін стаў, да канца вэйджэра тупа ўсё перастала працаваць, таму твая гіпотэза мае права на існаванне
да многа разоў звяртаў увагу на гэта. да канца вэйджара адрубляе ўсё
Скіньце сайт лакі 7,не магу зайсці
Паспрабуй лаки 2 и после com выдалі ўсё если там не ру и ўпішы /ru временами працуе, фрыспіны адкруціў. То есть, каб канчатак быў com/ru
У цябе кожны чацвер адно і тое ж паведамленне.=) Ну не шанцуе табе, або гуляеш не ў тыя слоты. Я, асабіста, адмываю кожны тыдзень гэты Лаки, або Петушки, з сетачкай Крыптобоса значна цяжэй, але ўсё роўна мыюцца.
Фартовы}l{ёпт
Сёння раздаём на 💫STARDA➡️ КУПОН на 1000 рублёў!
БЕЗДЭПОЗІТЫ па 1000руб 👇🏻
ZaVMY
HDzkr
VmsGL
TCFcJ
6Rbpg
mXQGj
7eKBC
nrD9z
QwZjF
MgN5d
Уводзіць у профілі, у казіно. Не там, дзе ўнесьці дэпазіт
і толькі пасля поўнай верифікацыі
здаецца, працуюць але актываваць не дае сука
на 20 ліній не магу злавіць сямёркі і ўсё ппц, ва ўсіх лавіў, а тут ужо паўгода долблю((
Блін, усё міма((
Братуль, не складана яны ловяцца, проста трохі даўжэй пакруці і ўсё :))) па стаўках пабегай.
У дрыпе якія слоты або за свае
мыць за свае, нафіга такое публікаваць)))
так кручу-верчу, і так і сяк) бывала і па дзве гадзіны круціў) рана ці позна я іх дажму, спадзяюся не да старосці)
Галоўнае, каб грошай хапіла)
Не тое слова) у мяне таксама ў гэтай сетцы толькі пыласосіць, у Joo ні разу не адыграў бездэп, хаця нібы за 2 або 3 гады🤣 павінна ж стрэльнуць
Мяне цікавіць, як ты можаш кожны тыдзень адмываць, калі там пры першым вывядзенні адразу абрубляюць бездепы, не раз ужо тут пісалі пра гэта, ці ты тыпу адмываеш і не выводзіш, дзеля спартовага інтарэсу? 😁
Я табе ў прыват напішу, хаця тут пра гэта ўжо 1000 разоў пісалі. Але пастаянна знаходзяцца ныцікі, якія лічаць, што з-за гэтага ў іх якіясьці феерычныя і эфемерныя праблемы. Не буду агрыць омежак.
не ведаю што і сказаць (а я казаў пра арбузераў і мультыаккаў) спачатку сетка N1 interactive ужо не прымала гульцоў з Расіі і валюту рублі, цяпер і сетка лакисевен, амаль тое ж самае Dama N.V, я так думаю ў найбліжэйшы час гэта правіла будзе ва ўсіх казіно з гэтых сетак. Лутаем бэндэпсы далей, галаву вышэй! Страдают усе з-за іншых. Нават сумленныя гульцы… Паглядзім што будзе далей, таму і вывады адтуль з затрымкамі, ды і ўжо депаць страшна, а раптам дэп вернуць без выйгрышу і заблакуюць акк, бо паводле іх правілаў яны могуць адмовіць у паслугах.