Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,347 Адказаў
|
602,691 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
да. што тычыцца промакодаў яны жадныя. Ды і на дзень нараджэння новыя правілы ўвялі.
Калі не выведуць, укачу па максбэту ў якім-небудзь слоце. І забуду пра іх
Я таксама так зрабіў. Мне таксама не вывелі, запатрабавалі дакладна так жа. Таксама хацеў вывесці 3к, і не вывялі, проста не стаў рабіць дэпазіт і адкручваць яшчэ x3. Факт быў ясны, гэта быў бы проста зліў грошай.
Цалкам падтрымліваю
У гэтым зарэганы, нават код спрацаваў дзякуй! я пра Вавана пісаў што не ўнушае даверу…)
У якім слоце фс?
BtvMT
EqXaN
HCYVP
3jMEF
37Ujs
tsUv4
iaKgz
u9ktH
tceZw
grJ3L
Монро
авіятар там 10 ставак за іх кошт, я ў такое не гуляю, 200р насабраў. цяпер кручу, але пакуль кніжныя гуляюць…
Піша трэба дэпазіт
я доўга не мог дацяміць, чаму ў вывадах няма нармальнага вываду на карту, справа ў тым, што рахунак адкрыты ў еўра, а не ў рублях з-за гэтага хз як на РФ карту вывесці, на крыпту так і не даюць, памяняць валюту на рахунку таксама не хочуць, прапануюць па IBAN перанесці, але сумняваюся што пройдзе такі плацёж у РФ
Значыць не там уводзіш
Трэба ўводзіць у профілі. А не ў дэпазітах
памылка актывацыі! усе коды не працуюць. нафіг такое выкладваць
Гэта для новых?
Магчыма, ты раней увёў такі код, альбо актывацыі вычарпаныя. Народу шмат
Я думаю, тут шмат людзей, у якіх самыя хуткія пальцы на дзікім Захадзе
0 актывацый ні адна не спрацавала
па пытанні рояля я таксама адмыў на баліку было 8800 таксама патрабавалі дэпазіт і х3 адкруціць.я ім раз напісаў у чат потым яшчэ і яшчэ.потым напісаў што на ўсіх форумах пачну пісаць якія хады.через минут 20 потым паставіў на вывад і о цуд мне вывялі .Прабуйце пагражаць скаргамі на форумах удачы.P.S была ўжо верифікацыя і дэпазіты
Пашанцавала табе👍
Я 4 разы ім пісаў у такой форме, плюс пісьмо адправіў на супорт са скаргай, у чаце адпісваюць, пісьмо ігнаруюць😡
Можа прыдасца камусьці
Звычайна гэта ў іх не працуе, ты выключэнне, у мяне ў фрэше пятак болтаецца з прома, таксама запросілі дэпазіт і х3, верифікацыя і дэпазіты былі, праўда на той момант з год дэпазітаў не было. Ну я да чаго гэта ўсё, ім глыбока пафіг на гэта і скаргу калі напішаш яны правіламі адмажуцца і ўсяго добрага так сказаць)
![]()
Медыя ад удзельнікада пра што гаворка я ў мінусе быў у іх жорстка ніводнага выводу не было прасіў падарунак на ДР ні хрэна не далі
мышы смярдзючыя
Там Дэп патрэбны ад 1000
Вельмі шчырае казіно, такіх давядзецца абыходзіць бокам😑
Згодны, але я пакуль што ў іх веру. Мой вывад яшчэ вісіць. Надзея ёсць💵😁