Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,350 Адказаў
|
602,877 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ДЫ ЯНЫ ПРОСТА ЎВАГІ НЕ ЗВЯРТАЮЦЬ🤬
Ты пра што?
Я не пра цябе:)
Я маю на ўвазе, але не маю на ўвазе
У выніку што меў на ўвазе, што цяпер ужо не маецца на ўвазе? 🤷
Фіг ім забілі цвік у бездеп:)
упершыню бачу, цікава па колькі спіны і які макс кэшаут
што-то занадта смачна, дзе-то ёсць падвох так думаю..
Мне прыходзіла, толькі за дэп 250р давалі 100 фрых у сабаках і макс кэшам у 10к, нейкім цудам тады адыграў і вывёў 9900, так яны мне да гэтага часу назвоняць і прапануюць цяпер за дэп 500р фрыхі з вагерам х45 і макс кэшам у 1500р. Часам так хочацца паслаць іх ва ўсе галасы…
Даволі нядрэнныя фрыспіны павінны быць, ды і вейджар не вельмі вялікі! Даводзілася адкручваць нават x45. калі слоты гуляюць то можна паспрабаваць.
пакуль не паслаеш ва ўсе галасы так і будуць тэлефанаваць, не адмаўляй сабе ў задавальненні, паслай іх ва ўсе галасы 😁
Мне Алекс турбро напоминает этого персонажа, кто смотрел шоу с Харламовым, человек-сіняк, калі цьвярозы такі інтэлегент, як толькі вып’е так яго адразу накрывае, так і Алекс, быццам глядзіш адзін дзень норм адэкватны, потым рэзка бац і пачынае пулькі лье, сам сабе пытанні задае, сам на іх адказвае, яшчэ і спрачацца часам сам з сабою спрабуе… Унікальны персанаж…😂
Мяне не хвалююць мінусы, самае галоўнае, што ты паспрабаваў першым данесці да нашага форуму бездеп:)
Алякс, ідзі выпі😁
Прывіт,я рабіў мінімальны дэпазіт 250 рублёў з карты мир, лепш з якой-небудзь,дзе напісана тваё імя,для вэрыфікацыі і на яе зрабілі вывод,але не адразу ,а праз гадзінаў 12 вывялі.
Мяне Алекс турбро нагадвае гэтага персанажа, хто глядзеў шоу з Харламовым, чалавек, што многа п’е, калі цвярозы – такі інтэлігент, як толькі вып’е – адразу яго накрывае, так і Алекс, як глядзіш, адзін дзень нармальны, адэкватны, потым рэзка бац і пачынае “ліць пулькі”, сам сабе пытанні задае, сам жа на іх адказвае, яшчэ і іншы раз спрачаецца сам з сабою… Унікальны персанаж…😂
Зьдзіваешся, скотына
Спадзяюся ты правільна зразумеў
з гумарам
Так многа таксама нафіг, накруціць што потым каб адбіць, тыдзень сядзець трэба! Ды яшчэ і ў іх, здаецца, цяпер Endorphina адключана на бонусныя сродкі. У Endorphina проста ёсць слоты, у якіх прасцей адбіваць вагер.
Для казіно з такім рэйтынгам гэта ганьба! Пяць спінаў,чаго там накруціць! Ды яшчэ і максімальны выйгрыш усяго 5 баксаў
Бетсофт, там у цябе аддача таксама знікла? Ведаш, пра які слот ідзе гаворка:)
А я вывёў 50
Зараз шукаю гісторыю
Гісторыю яны не захоўваюць, я знайшоў ўкладку, але з бездэпа вывялі пасля звычайнай верыфікацыі і мінімальнага плацяжу
Зараз пагляджу дакументы і плацёжку
Я ў ахуіне🤦🤦🤦
Ахаха. Гэта пра тое, пра што і пісаў вышэй. Гэта быў бездеп?