Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,310 Адказаў
|
600,275 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хайп HYPEBEZDE678
у ўсіх, каго прасяць деп у роялях, спрабуйце адкласці ў накапляльных слотах тыпу солар кивн, африк спирит і г.д.
гэта максімум, які можна выціснуць
3 мін. таму актываваў
Відаць, ты яго апошнім актываваў🙂
Якія правайдэры гуляюць у хайпе?
плэнго грала па адной лініі
буй внатуры прыпух ужо X1 з бонуса макс. вывад. дурніца ёбаная
Шмат накруціў?
Што тычыцца хайпа, не магу сказаць, але ў апошні час у мяне атрымліваецца так: у прагмаце спрабую злавіць вялікі ікс, у плэйсоне яго ўтрымліваю. Па крайняй меры чыста ў мяне так атрымалася адгуляць бонусы
Прайшло 40 мін пасля запыту на выплату і я звярнуўся ў чат і атрымаў стандартную адмазку пра дадатковую праверку і 72, пару аргументаў з майго боку і менш чым праз 10 мін грошы на піастры (не пагражаў, растлумачыў, што я нічога не парушаў і не хачу доўга чакаць)
пс у Монро таксама спрабавалі цягнуць, але ў іх не атрымалася
“Мат” 😡 Увёў промакод на 15 руб , выйграў 1400 у казіно селектор, паставіў на вывад, адмянілі вывад і спісалі з баліка😡
Я ў шоку
Яўна не мой дзень, пайду нап’юся
Хто яшчэ катаецца ў Селектары і карыстаецца іхнімі “талончыкамі”..?
Я
а*уезбянтэжаны!!Хеrлu ты абескуражаны, калі ўсё ішло па плане, тут вырашыў больш зняць і ппц
А ты думаў, што ў астатніх у планах былі кідкі і буі замест выплат, калі ў селектары гулялі?)
Або можа палічыў сябе асаблівым гульцом, маўляў, “тыя ўсе лохі былі, але ты не такі”?))))))
Падкажыце, хто выводзіў з кафэ інбет, як доўга выводзяць і ці там без вэрыфу? альбо трэба дэпы і вэрыф праходзіць, адыграў паставіў на вывад, астатняе спісалі адразу з баліка, пакуль у апрацоўцы статус, але нешта мне падказвае не ўсё так проста…
асабіста ў мяне прасілі прайсці вэрыф.
прайшоў і вывелі за 30 хвілін на піас гэтыя 1000 рублёў))
Ні 👹 не зразумеў што ты сказаў, але зраблю выгляд што зразумеў😎
Кароч izzi і мяне кінуў на ізі
Маўляў ты грошы прынясі роўна столькі, колькі на балансе, потым іх адыграў х3 ну і пасля гэтага мы з табой пагаворым пра выплаты, а пакуль сядзь і глядзі на гэтыя грошы як на карціну Мона Ліза
У Sol было тое ж самае, Макс выйгрыш з бонуса 10к, прыйшлося іх дэпнуць і толькі потым вывёў, дэп адыгрываў на спорце
зноў пытанне да тых, хто разбіраецца ў парипассе: калі я зроблю заданне для адкрыцця крамы(стаўка 2к), то астатнія, дзе трэба зрабіць стаўку, але менш, таксама зробяцца? ці для кожнага задання патрэбная асобная стаўка?
Я не ведаю, што ў гэтай умове так многіх узрушчае. Гэта правіла адносна бонуса рэферала ў іх з самога адкрыцця стаяла, і пра даступнасць усяго раз і пра неабходнасць дэпазіту = прамытага балансу з наступным абаротам.
Калі ты граеш асэнсавана і беспрыстрастна, то зрабіўшы дэпазіт і завершившы яго х3, нават пры самым скупым вяртанні, сума дэпазіту ў цябе ўсё роўна застанецца на балансе. Гэта пры самым дрэнным раскладзе. Я, калі такі бонус прамыў, у студзені 2022 яшчэ, таксама да прамытых 9к деппал 9к, пакуль х3 круціў дабавіў яшчэ 17к да агульнай сумы, хоць настрой быў і гатоўнасць да таго, што ўсё будзе па накатанай уніз граць. Але чаканні далёка не заўсёды супадаюць з рэальнасцю)
Так, там жа напісана сума і больш
Так відаць і ўсе астатнія будуць рашн казіки паступаць, у плюсе ж трэба ім быць. На зло б я ім закінуў і адыграў, ёсць пару вывучаных слотаў, але няма баліка, ды і прынцыпова хацелася б іх паслаць на 👺
Гэта мне нагадвае стрymэрскі трэп, яны ўсім у вушы лілі, калі на стрымах у роялях гралі, што х3 открутить гэта пыл, але тыя, хто гуляе, цудоўна ведаюць, што калі не грае казіно, ты і х1 не заўсёды откруціш, тупа з’е.ць, а калі грае – можна, канешне, і х50 откруціць, што я неаднаразова раней рабіў, але ў роялях з іхнім ртп, як і ў котаўскіх, пасля пэўнага % адыгрышу, слоты проста адключаюцца і ты хоць ліны са стаўкамі мяняй, хоць уверх нагамі гуляй, вынік будзе адзін і гэта сліў, так што пра лёгкія х3 ад дэпазіту, гэта інфа для школаты ці тых, хто ніколі не гуляў…
Пара вывучаных слотаў – гэта, вядома, сур’ёзны аргумент, з якім цяжка паспрачацца, эх, пашанцавала ім, што ты прынцыповны, а то б ты хутка іх абанкруціў…