Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,350 Адказаў
|
602,877 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
нежалі багата не трэба, дарагі, пачынаць
Дэпазыты былі?
Гісторыю сцерлі ў Fairspine. Мінімалка на ўваходзе, а вывад з бездепа 50$
Я вывёў з Зялёнага перцу 2
Быў
Можа хто-небудзь захоча паспрабаваць гэтае завядзенне, дык я настойліва не раю гэтага рабіць, больш ілжывую і хлуслівую кантору яшчэ трэба пашукаць, мала таго што слоты ў іх падробленыя, дык яны яшчэ і рассылаюць фрыспіны нібыта ў падарунак, але не ўказваюць, што яны дэпазітныя, а яшчэ яны аўтаматычна актывуюцца і потым, унёсшы дэпазіт, вас будуць прымушаць адыгрываць гэтую лухту і яшчэ і абмяжоўваць вывад, у агульным я б гэтую кантору ў чс. дадаў, люты лохатрон са слізкім і агідным саппортам, адным словам – ашуканцы!
Прывітанне, канфетка!.., я таксама адмываю ў іх, вывад сродкаў які стаяў? 3к?
як так калі деп быў…?
3к стаяў.👿
Да забі проста, іхняя сетка проста гнілушка, я яшчэ во фреше іншы раз катаю, але там я даўно зарэганы і раней часта гуляў, а цяпер так раз у месяц ці радзей пагуляю, праўда там выплачваюць усё нармальна і не паряць мазгі, але гэта можа таму, што я там даўно зарэганы, а так уся іхняя цвіль суцэль развод на дэпазіты, яшчэ і з паніжаным RTP. як і ў котаўскіх прыблудах…
Вось пабаўся з бездэпам, цяпер просяць дэпазіт з вэйджэрам x3 навошта? каб прайграць і тыя, і тыя…
па якой прычыне, спасылаюцца на які пункт правілаў?
а яны што?
10.6 болей ні нагой туды😡
Таксама гуляў раней па ўсёй сетцы. Перастаў, не бачу сэнсу з‑за правілаў і лаяльнасці да гульцоў.
У выпадку неаднаразовага выкарыстання бяздэпазітных накапічальных бонусаў на праектах Кампаніі без унясення рэальных грошавых сродкаў у інтэрвалах паміж бонусамі Казіно пакідае за сабой права запатрабаваць ад кліента здзейсніць дэпазіт, роўны суме адыграных бонусных сродкаў
Прывітанне, канфетка!..,
Ні фіга сабе ты ведаеш шыфр Отендорфа_+))*):)
адзін раз быў дэп перад бонусам, не маюць права, пасля дэпа выкарыстаў яшчэ бездэп? (нават без вываду)
Які там пункт? Прычына ў тым, што ён усяго 1 раз дэпіў, тым больш напэўна мінімалку, калі б ён там прайграў да праміка 50к то яму проста адразу вывелі б гэтыя 3к. а так яны скажуць, што з-за нізкай актыўнасці, адміністрацыя прыняла такое рашэнне, усё там схоплена і прадумана як у шахматах, на некалькі ходаў наперад…
А вось што, яны аказваецца цяжарныя, праўда я не ўдакладніў ад якога менавіта правайдэра, напэўна грошай шмат хацелі вось і заляцелі…
Кароче ахінея а не казіно, я так зразумеў гэта амаль ва ўсіх роялах так стала?
😂😂😂
а вось vovan казіно?
учора на пошту прыйшло, не ведаю, выводзяць яны ці не.
Фрыбонус ад Cafe Inbet
Бонус: 10 фрыбетаў па 20 рублёў
Прамокод для актывацыі бонуса: WE200L
У мяне таксама дэпазіты былі ўчора, промік на izzi адмыл 8к, на выплате ўжо гадзіны 5 вісеў. Спачатку патрабавалі верыфікацыю рэквізітаў банка – ну як звычайна і г.д. Усё прайшоў, сяджу чакаю.
Выводзяць, без дэпазіту. максімалка 1000 рублёў толькі.