Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,859 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Што за рэга праз банкролл? Я ўвогуле нават сайт не магу знайсці
Не тваё гэта, дружак, кідaй гэту брудную справу – калі ў чэмпіяне не змог знайсці, дзе актываваць промо, з пошукам банкролла будзе цяжэйшы квест, ламінат прасцей будзе, удачы без сарказму.
Банкрол – гэта нейкі форум ці што?
Мне ўвогуле піша , што ўжо актываваны
Дзякуй. Там калі браць нізкавалатыльныя слоты з добрым укладам у адыгрыш (жадана не менш за 100%), якія добра баланс трымаюць, можна выйсці ў плюс. Ну а СР таксама нядрэнна – назбіраць, абмяняць, вывесці, так многія робяць.)
мне таксама.
Твая ўдача і праўда дапамагла 😉
да як вы ў гэтых чмошных роялях што-небудзь выйграваеце
Так я карацей пастаянна гуляю ў лайв-слотах. Заўважыў адзін добры слот. Закінуў 1к падняў да 10к і псіхануў і ўсё паставіў на V
Да гэтага рабіў пастаянны дэма і ўсё зліваў
віншую, хоць нехта выносіць гэтых чмоялаў мусарных
Як выведуць скіну камусьці 300 сотак на цыгарэты 🤣
гэта дзе вы гуляеце ?
Чаго?
адкуль табе вывядуць ??! так пытанне зразумела ?
так монро гэта абсасанае.
аааа
Які казік?
Ты напэўна жартуеш?
Цікава… Вось менавіта такую суму да капейкі на вывадзе паказвае?))))
Вось насамрэч цікавая бадзя з вывадам, што постам вышэй… Хто-небудзь і калі-небудзь ставіў на вывад, нуу прадпалічым… 12031,47 (12 031 47 капеек)???? Я вось шчыра кажу — калі хто-небудзь здолеў такую суму паставіць на вывад, то я хутчэй за ўсё лошара… хоць і гуляю больш за 20 гадоў))
У роялах не гуляю, магчыма там ёсць опцыя “заказаць усё”
ы)Ы))Ы)Ы) не, вядома ж не))
мне здаецца гэта з-за курсу канвертацыі сума амаль эквівалентная 2000 USD
Граю ў роялях практычна з першага дня (Рокс і г.д.). Такой опцыі НЯМА, гэта дакладна… Так што проста фэйк. Толькі не ведаю, на каго разлічана. Дзіцячы сад аднак))) Ну сапраўды… Яслі!!!