Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,951 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Калі пафартуе праверу на сабе ) раней выводзіў 1,5к далей не депіў, пасля другога запар адыграў – не вывялі, спасылаючыся на правілы, там проста няма канкрэтыкі гэта бесіць, якая деп сума, актыўнасць і г.д., пасля дэпана пяцьсот і актываваў хз кодаў 3 мінімум не адбіў, цяпер быццам трымае балик, калі дойдзе да вываду – адпішася.
Паспяхова зліта на Stake win
Ты хаця б за мётлай сачыў трохі, наф бы ты ўзяўся за мяне,хлопец таксама такое ж пісьмо прыслаў,напісаў як ёсць,прычым па гісторыі паказана 8 лістоў,астатнія ад campeon.Добра табе чувак
соры,проста бываюць такія, хто спецыяльна так п**здзіць, каб тэма даўжэй жыла
Сорры за флуд, але адкуль вы такія берэцесь, холадала личка як яе адключыць, к куям ні здрасьці, ні прывітанне, яшчэ цікавяцца тым, што я ў душы не ебу, спытай ТС, я ў гэтым жыцці нікому нічым не абавязаны акрамя маці сваёй і дзяцей, нагласць сук@ разумею другое шчасце, ну пры звароце ,знаёмстве ды ў любых выпадках вітацца не вучылі вас гэта ж элементарна сук@! Этыка, эстэтыка..
Самая галоўнае – нафлудзіў у тры кароба ў тэме бездепаў, мяне цікавіць, тое, што я не выкладаў, прачытай тэму бездепаў, чэкні абмеркаванні ..
З якой грядкі вас вырошчваюць я хз ..
Я так не замарочваўся асабліва. Па прамой спасылцы зарэгістраваўся, адпісаў ім на пошту і ўказаў промакод. Праз пару гадзін адказ…)) Што далей і як – будзе бачна.
Так я тое самае і зрабіў))
Разумныя людзі так і робяць. Я таксама, як сам атрымаў, так і распісаў. Але ж блеат знаходзяцца, як заўсёды, сляпыя, драўляныя. То сайт не бачаць, то пошту саппорту не ведаюць, як знайсці. Для мяне ўвогуле загадка, як некаторыя ўмудраюцца рэсурсы падобныя латесту ў інэце знайсці, нават страшна ўявіць, які натиск абрушваецца на чаты казікаў, у якія яны круцяць на рэал)))
Гэта штодзённыя бясплатныя турніры, праходзяць на mers, daddy, kent. Учора заняў 3-е месца-2к, трохі пакруціў падняў да 5к і вывеў.
Не нішчабродскі промо для цябе, стары воўк ?
Таксама запытаў,ужо гадзіну адказу няма
Атрымана,зліта
Чэмпіён 500р вэйджар х30
nodep
дзякуй
Дзякуйка
чэмпіён нешта разгуляўся, з бонусамі пачаставалі. Рабілі б ужо бездэпы на пастаяннай аснове, а не толькі ў святы, было б збс. За дэп у іх дарэчы таксама бываюць норм бонусы. Перад НГ быў за дэп 500р на балiк 2024р з вейджарам ×20 і макс вывадам ×20 ад бонуса. Вывеў 30к з яго. прывітавалі так са святам ад душы)
Так, больш-менш у іх слоты гуляюць
Не магу знайсці куды ўводзіць прома
Аналагічна
На падарунак – каробку уверсе справа націскай, альбо ў асабісты кабінет пракручваеш/лістаеш злева направа, каб актываваць прома.
І Champion мне валыну паклаў. Ды як вы актывуеце
Ты можа не ў тым Championе?)
Так, я мадэм, лямінат на,,, уй
Хутчэй у тым, проста ліміт, хутчэй за ўсё, вычарпаны, пакуль хлопцы разбіраліся, куды прамо ўводзіць.