Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,951 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сваё тут разумееш, ведаеш, што ёсць ліміт актывацый, а ў іншых не разумееш, там жа аналагічна ..
У чужым воку іглышчыну бачыш, у сваёй попцы не заўважаеш )
Справядлівасці дзеля паспеў актываваць яго код.
P.S
Калі фрыху на сотку замуціш )? Раз цябе прастылі, цябе самога не каробіць тое?
Праз 3 з паловай гадзіны, як напісаў на пошту ў падтрымку, залічылі 10 бачэй ))
Проста трэба папрасіць, каб налічылі? Ну і прома скінуць? Макс вывад 5 еўра?
Так, промо скінуць, якое на гэтым банкроле, макс вывад 200 еўра, макс стаўка 5 пры адмыванні, але мінімальная стаўка 0,5 еўра, ніжэй не лічыць у вагер
Дзякуй вялікі) буду чакаць калі прыйдзе ліст
Я не ведаю, навошта так доўга чакаць?Я зайшоў там ,дзе напісана support у чат,там бот, прапануе зрабіць выбар з трох варыянтаў тыпу бонус, дэпазіт і яшчэ што там…там выбіраеш бонус, чакаеш адказу рэальнага чалавека і выдаюць у працягу некалькіх хвілін.камунікаваў на англ. праз гугл перакладчык.прыслаў у чат код ,спыталі дату нараджэння і налічылі.
Не самае простае атрыманьне, але працоўнае.
Чат увогуле не загружаецца чаму то
“Паколькі Вы не рабілі ставак і дэпазітаў з асабістых сродкаў, паміж выплатамі з бонус-кодаў выйгрыш з бонус-кода быў спісаны, у адпаведнасці з п.п. 14.7.”
У буе з проміка не вывелі, баланс спісалі. Так што майце на ўвазе…
Учора таксама спісалі 1500
А што за скрын ты ім скідаў? Гэта з сайта трэба скінуць? Ці пойдзе проста код? І яшчэ: у мяне ў тп такое
Такі самі вінаватыя, дэпіць трэба паміж промо
так гэта атрымліваецца паміж вывадаў з промікаў не выводзяць, а не пасля кожнага прома патрэбны дэпо, я думаў пасля кожнага ўводу прома патрэбны дэпазіт
????
Я не ведаю адкуль трэба, я прымацаваў з банкрола дзе напісана прома і спасылка па якой я рэгістраваўся
дэпать атрымліваецца трэба не паміж промікаў,а пасля вываду з промо
ёс іціс
Так гэта не навіна, там паміж актывацыяй прома-кодаў неабходная актыўнасць, у чаце спрабаваў як то ўдакладніць мінідеп дастатковы 500р ніхто нічога не адказаў канкрэтнага, вырашае не яна а СБ, а там хто яго ведае гэту актыўнасць ) мяне ў джое і ў х таксама адрубілі ад прома, дэпалі пару раз нядаўна праверыць прома-коды па серадах, чацвяргах не спрацавала відаць мала актыўнасці.
не паміж актывацыяй кодаў патрэбная актыўнасць а паміж вывадамі з прома
адыграў, вывёў, дэпнуў
Паколькі Вы не здзяйснялі ставак і дэпазітаў з асабістых сродкаў, паміж вывадамі з бонус-кодаў, выйгрыш з бонус-кода быў спісаны, у адпаведнасці з п.п. 14.7
Мне сказалі нюхай бебру ў не 10 еўра (
Прыйшла адмова, напісалі пра састарэлае прома, па-відаць халява скончылася, зарэгістраваўся па спасылцы. Кстати, магчыма здаецца, але сетка відаць campeonbet, з якой у многіх узнікалі праблемы, яны неахвотна расстаюцца з грашыма
замануха ну на іх
Гэты вусаты ёлдак так і не вярнуў хлопцу грошы?
Паважаны Егор
Мы шкадуем паведаміць, што цяпер для твайго акаўнта няма рэгістрацыйнага бонуса. Магчыма, любая прапанова, якую ты мог пабачыць на старонніх сайтах, недзейсная або скончылася тэрмін дзеяння.
Аднак усе акаўнты рэгулярна пераглядаюцца, і як толькі ты станеш прыдатным для новага бонуса, мы паведамім табе па электроннай пошце.
Калі ты атрымаў ліст, калі ласка, прыдалі скрыншот для далейшага разгляду.
Дзякуй за цярплівасць і разуменне.
Не саромейся звяртацца, калі спатрэбіцца дадатковая дапамога. Дабранач.
З павагай,
ровно 25 минут назад
Паважаны Павел
Рады паведаміць, што мы дадалі 10€ бонус без дэпазіту на ваш рахунак.
Не саромейцеся звязацца з намі, калі вам патрэбна дадатковая дапамога. Мілагага дня.
З павагай,
магчыма індывідуальна не даюць, альбо ў… было ўключана