Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,951 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У цябе сума прыстойная ёсць сэнс цягнуць, а тут 3к я ім так і напісаў у чат няма сэнсу, можаце цягнуць хоць тыдзень, адзін (Слова выдалена сістэмай) я не адменю вывад і не залію назад і прэмію ён не атрымае за гэта 🙂
часам таксама такія думкі наведваюць, што яны пазначаюць акк гульцоў хто адмяняе ці не чакае выплаты і злівае баланс, раней так выводзілі хутка 5-15 хвілін, потым сталі да двух гадзін і ў гэты перыяд я пару разаў адменяў выплату і заліваў усё назад, цяпер цягнуць да 24 гадзін ладна б па рэгламенту, зноў жа пару разоў пасля 24 гадзін даводзілася звяртацца ў чат бо выплата не была ажыццёўлена і ўжо ў чаце яны вырашалі праблему і як-то атрымоўвалася вывесці, а цяпер кажуць, што пры ўсім жаданні тыпа не могуць паскорыць працэс, не могуць паўплываць на фін. адзел ..
і вось цяпер яшчэ адмена вываду нібыта вярнулі сродкі Піастрыкс.. і ніякіх апавяшчэнняў, сядзіш чакаеш суткі а там нехта адменіў вывад і спасылаецца на плацежку. І адпаведна час рэгламенту ідзе адлічэнне з новай пастаноўкі заяўкі на вывад, гэта край нават для іх:)
Мікалай, а ў цябе там як з вывадам? Вывялі табе, калі так – дык як хутка?
Я хз якія могуць быць траблы з крыптай або піастрыкс. Увогуле ненадзейная ўстанова, дэпачу толькі пад бонусы і вось раз больш-менш на 50к пашанцавала і адразу праблемы) А чат так, увогуле асобная гісторыя. Пісаў ім па вываду, які завіс і аператар ніяк не вырашыў маю праблему адразу ўпарвае бонус на дэп)
Тэж яшчэ не вывялі, у апрацоўцы, ну я на карту адразу, так бываюць у іх затрымкі, але колькі выводзіў, ні разу не затрымлівалі больш чым на дзень, на другі стабільна выводзілі, а так я па 9900 выводзіў раней на карту імгненна проста тры разы, а на чацвёрты вывад толькі на наступны дзень і так па новай, а гэта так пацвярджаю, што нешта з выводам цягнуць, нават брат сёння з Расціва прыехаў у яго таксама там вывад са ўчорашняга вісяць, можа траблы нейкія ў іх, але як я спакойны, выводзілі па 100к за суткі было час, таму спакойны, а так згодзен чакаць і даганяць самае непрыемнае…)
Так пра гэта забыў сказаць, таксама тыпа ў знак лаяльнасці з-за склаўшайся сітуацыі мне прапаноўвалі бонус 100% у казіно або 35 фрыспінаў за дэп 700р, што 🙂 вы спачатку вывадзіце, а там вагер конскі + макс кешаўт упэўнены х10 ад бонуса, у іншых топ казіно за такія траблы, сітуацыі бездэпы даюць..
Зразумеў, так я згодзен чакаць суткі, упэўнены ў іх таксама, проста першае мала верацца, што праблема з піастрыкс была, калі б быў вывад на карту мог бы зразумець, другое – не апавяшчаюць ніяк аб адмене, трэцяе – сама адмена хз упершыню такое, з разраду скрыпты казіно падлянкі ўсюды цягнуць працэс ..
bon100
Чэмпіён, мыць бонусам , 30фс па 10р
Далі 25фс , дзякуй)
Мне без депа хутка выводзілі
Артэмка вярнуў доўг ці адмарозіўся?
Павезла, віншую. Мне, дарэчы, акурат пасля напісання гэтага камента ўпалі адзін раз 50 СР. На гэтым, здаецца, усё. Ужо тры розыгрышы з таго часу прайшлі – толькі фрыспіны. Выдаляю адразу, бо сэнсу няма, па-мойму.
Я павялася, дэп у 500 р унёсла пад 37 фрыспінаў за рэгістрацыю ў Тэлеграме і за 50 прывітальных фрыспінаў. Першыя 37 фрыспінаў па стаўцы 90!!! прынеслі 357 ці каля таго р, імгненна зліліся, бо ў іх для адыгрыша гульні з мінімальнай стаўкай 10, і тое іх мала, у асноўным 20-30 р. На два-тры разы кручнуць. Другія 50 фрыспінаў далі 600 з чымсьці р, таксама практычна адразу зышлі. Што кантора мутная, было бачна адразу. Натхнілі на дэпазіт тыя сябры, якія паспрабавалі і адыгралі. Сэнсу няма. Ну што ж, 500 р – не такая ўжо вялікая сума за набыты досвед.
Ага, весялей, як жа. Толькі дзіўная заканамернасць назіраецца – калі бонус для адыгрышу вісіць, як бы дрэнна рухаецца справа, выплаты ў разы горшыя становяцца. Выпадковасць, напэўна. А рабіць некалькі дэпазітаў каб адаграць пару-тройку тысяч дэпазітных рублёў – як-то не рэнтабельна. Вы не знаходзіце?
у JOIN часам даюць гэтыя фрыспіны ў правайдэра Habanero хто-небудзь зразумеў у чым фішка гэтых фрыспінаў або не? я проста пакуль не адупляюся.
падкажыце, дзе ў Чэмпіён казіно ўводзіць прамакод?
Ну хз, мне з іх як-то насыпала 560р, падняў, адыграў 2к, вывёў, праўда дэп патрабаваў і адыграць яго х3, але нічога не адыгрываў, задэпіў і вывёў усё
sspromoss
Далучайся
Зверху значок падарунка, там укладка промакод
Лепш не варта ў JOIN гуляць, нават калі ўдасца падняць! як я падняў 10к, у выніку напісалі зрабіць дэп х3 ад сумы і зрабіць абарот х35!! каб можна было паставіць грошы на вывад!
А як без дэпазіту вывесці?🤔
Такая ж хрэнь, толькі сума была 25к
ахаха))) значыць не я адзін
у леоне код FIR за дзве хвіліны уронілі 500 актывацый)на мипед трапіла і усё.нават у самой тэлегі было толькі 250 праглядаў паста
на мипеде увогуле каршуны
Так, туды трапіла, ён ужо быў неактыўны, прагляды затрымліваюцца ў тг)
ну не вельмі і шкада,бонус гаўна,адыграць у тым жа слоце і макс кешаўт 1000р