Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,120 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так, дурню зразумела, што ніякага рандому там няма! Паглядзі на гісторыю лепшых выйгрышаў гэтага лохатрона, грошы выграюць толькі віп-гульцы
я там Голд, маглі б хоць cp зрэдку падкідваць
Як зайсці ў гэты 7even м 3 у канцы стаўляў ні фіга. Кінуце ў ЛС спасылку, калі ласка, для тэлефона, прашу. У мяне там бабкі
lucky7even2.com
Ау хто гуляе ў Голдфишке?че гэтай помойцы сапраўды 72 гадзіны чакаць вывад?і што за ліміты ў іх 50к у дзень і 200к у тыдзень,што гэта за дзіцячы сад плять у 2024 годзе такія ліміты ў казіно,ну і параша.ЕШЧО і па тэлефоне зваліла песда з Тп пагутарыць са мной,па голасе бабулька гадоў 50,яна там відовішча з 2002 года сядзіць,з года іх заснавання
А Я Гуест ) якімсьці цудам на 3-й раз мне 5cp выпала, шчыра, я трохі згубіўся нават. ))😃😃😉
Скажы дзякуй, што не 5 к у дзень!!!
каму дзякуй?табе дзе-небудзь па 5 к у дзень ліміты рабілі?ну тады ты гуляеш у поўным гавне,для мяне 50 к ліміт у дзень і 500к у месяц гэта ўжо параша
Мне ўвогуле яны 25к не хочуць выводзіць, тыпа злоўжываў бонусамі, вериф быў, запатрабавалі дадатковы вериф, таксама тэлефанавалі на тэлефон, далей пішу магу выводзіць сказалі так, праз 30 хвілін адменілі, пішу якая праблема, мне сказалі магу ставіць на вывад, адказ уразіў – так, можаце ставіць на вывад, але вывад вам ніхто не казаў што атрымаеце 🤣
што гэта за хвалімая голдфішка такая, зноў я ўляпаўся ў якуюсь дзічыну
Я гуляў там гадоў пяць таму, з выплатамі – бяда 3 сутак, пасля іх абнаўлення депал два депа зліў, 31 занёс і пачаліся пляскі з бубнамі (
ты ў іх вывёў?сколькі на вывад чакаў?
Помыйка помоешная на каленцы зляпленая , спісалі бонусны балік за раз-два , саппорт праз пошту ў блэклист
так, вывелі 40к на пиастрикс амаль за суткі
Прислалі на пашту за пацвярджэнне тэл. і імэйл 33 фрыспіны Баліўуд, усё пацвердзіў – спінаў не далі, напісаў у саппорт, сказалі трэба ўнесьці першы дэп, каб фрыспіны налічылі, ладна кінул 100 р. – фрыспіны доўга не налічвалі, у выніку я не стаў чакаць і пайшоў у хабанейро па капейках да косара трохі не хапіла падняцца, тут бах – прыслалі фрыспіны па 10 р. стаўка з вагерам х45 і макс кэшам у 300 р. 🤣 Я, канешне, усё разумею, але з такім вагерам і дзеля такога кэша я нават не стаў іх актываваць, вырашыў паглядзець адкуль і куды выводы, але вось незадача – я не магу скарыстацца вывадам, бо мне трэба адаграць фрыспіны 😂 Я мякка кажучы ў здзіўленні, бо я іх нават не актываваў, зараз пішыу ў саппорт, каб адменілі або выдалі ўсе гэтыя бонусы, першы раз сутыкаюся з такім абсурдам, каб прымушалі адаграваць тое, што ты не актываваў… 😁
развод на лаха, там дарэчы, калі ў цябе бонусны баланс застаўся, то яго ніяк не адменіш, нават праз саппорт)) таму трэба пракруціць да капейкі, каб ён выдаліўся, калі хочаш депнуць.
такое бывае ў казіно, дзе ў наладах у профілі па змаўчанні ўключана “аўтаматычна выкарыстоўваць бонусы”. Дэпнуў і бонус прыліп. Лепш загадзя ўсё адменяць.
Атрымліваецца, што я нічога не актываваў, ні фрыспіны, ні 100% на дэп, проста на свае пагуляў, зараз спецыяльна глядзеў у наладах – няма функцыі аўтабонус, а саппорт цяпер заяўляе, што яны шчырае казіно і значыць я актываваў бонус, я спытаў – ну калі я актываваў ваш бонус, у мяне павінен быць бонусны баланс, ці я не правы? На што ўзнікла паўза… 😂 Я з іх выцісну любы + да дэпу, такой помойцы не падару ні капейкі, як кажуць, з паршывай авечкі – хаця б клачок воўны… 😂
так, там нельга адмяняць, затое дапусцім ты задепіў тыщу, нагуляў 2 тысьчы, падаеш запыт на вывад, адмяняеш ФС праз саппорт. калі табе выведуць, ты можаш заюзаць 100% бонус і ў цябе будзе бонусная тысяча на балансе
Нічога не зразумеў, але вельмі цікава))) Я ж нічога не актываваў, калі б я актываваў адзін з бонусаў у мяне быў бы бонусны баланс, але паколькі я гуляў на свае, у мяне проста рэальны балік, які мне не даюць вывесці, спрабуючы навесіць адыгрыш на лохаспіны з вэйджарам 45 і макс кэшам у 300р. гэта проста ганебна з іх боку…😁
ну ты калі дэпазіціш у цябе апрыёры на першы дэп бонусы актывуюцца. Калі ты выводзіш у цябе выдаляюцца амаль усе фрыспіны але застаюцца нейкія адны. я іх выдаляў праз саппорт. А пасля выводу там у ўкладцы бонусы гарзіць 100% да першага дэпазіту і кнопка выкарыстаць. яе жмеш і куяк у цябе тысяча бонусных на балансе. У мяне так было па крайняй меры. пры тым 2 разы.
Гэта я зразумеў, гэта так у льве і клубнікі, але я ж не хацеў актывоўваць, напрыклад я не хачу выкарыстоўваць ніякія бонусы таму і не націскаў на актывацыі, на бонусным балансе ў мяне 0 таму лічу што і адыгрываць я нічога не павінен, гэта абсурд, каб навязваць бонусы гульцам…)
Такія скам-шарагі на гэтым і жывуць! Я ў Why казіно як-то адыграў бездэпазітны бонус, унёс дэпазіт – без яго сказалі не выведуць, так яны мне аўтаматам актывавалі разам з дэпазітам яшчэ і бонус на дэпазіт з конскім вэйджэрам, у выніку зліў усё
Не вагер, а казка, не макс кэш, а падарунак… у крайнім выпадку я пачакаю, пакуль таймер не скончыцца, яны ж не могуць прымцаваць яго мне назаўжды, да таго ж я ўпэўнены, што калі пачаць круціць і нават адпрацаваць гэтую лухту, то гэтыя ашуканцы проста спішуць баланс і пакінуць на ім 300р. Таму я нічога і не актываваў, проста ашуканцы, што ёсць ліпкія і не ліпкія бонусы я разумею, але калі ты нічога не актываваў, а табе спрабуюць уціснуць нейкую дзічыну – мякка кажучы, напружвае… 😁
Ды я знаёмы не па чутках з гэтым скамам, таксама як-то павёўся на фрихи ў сабаках, там зараней ужо не было ніякіх шанцаў на адыгрыш, нават з тг выдаліў іх кантору 😂