Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,184 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я ўжо і забыў пра іх, цяпер прачытаў і ўспомніў, заходжу – нічога няма, можа яны проста балаболы там, калі сёння не нарахуюць, выдалю ўсё, што з імі звязана, калі абяцаюць і не даюць, то ў такое лепш не дэпіць… 😁
ЗЫ. Гэта яшчэ мостбет, такога як там я нідзе не бачыў, абяцалі бонус на днём нараджэння, а потым у выніку нейкую заяўку стварылі на разгляд, а потым увогуле сказалі, што ніхто нічога не ствараў і не абяцаў… Я проста адразу выдаліў гэтую помыйку 😂
Увайшоў. Разкруціў бездэп і з’явіўся банер на ўсю старонку што казіно недаступнае ў рашцы. Што за Прывітанне, канфетка!?
Чалавеку дагэтуль не вывялі грошы з гэтага, так сказаць, казіно. Акуратней з дэпамі! Толькі бездэп!
якую суму колькі ўжо не выводзяць?
месяц не выводзілі 700к
непапулярныя шарагі з мінімальнай колькасцю гульцоў, у мінус не хочуць працаваць, грошай на выплату няма, чакаюць пакуль назбіраецца з дэпазітаў, тыповая сметніца
ого а на што спасылаюцца?
🔗
Правярайце пошту
У выйгрышных скрынах гэты чел бамбіць паходу зноў гэты скубибет! Х190000
Перачытай умовы бонуса)
гэта ж за свае ☹️
Глядаў сёння тэму, па тым, як я зразумеў ён падняў да 2кк і яму зачынілі рахунак, бо яго там больш не чакаюць) Слава сказаў грошы ўсе выплацяць.
Ну, няхай Бог дасць, каб выплацілі…
Чэл падаецца мазахістам, такі ў яго фетыш))
Нідзе не было пазначана, і на балансе віселі, а ў падтрымку напісала, сказалі за свае
Віншую нас з фришкай, на піва з кіриешкамі зарабілі
Якое гэта казіно?
Гф колькі звычайна часу выводзіць?
Сёння ўжо не вытрымаў, аж падгарэла, напісаў усё, што пра іх думаю, рэальна за дурняў трымаюць, пастаянна адны і тыя ж фрыспіны ў падарунках і пастаянна з адыгрышам за рэал, а ён яшчэ там кудзахчае пра нейкі рандом, Ілюша ў падтрымцы дурначок, натуральны скам, сметніца, нават з любой тэорыі верагоднасці не можа пастаянна выпадаць адно і тое ж…
ЗЫ. Калі ў буй так напісаў, адразу ў лутбоксе фрыспіны выпалі, паглядзім што будзе тут 😁
з гэтым згодзен што не рандом у гэтай акцыі 1 раз за 3 тыдні 5 баксаў і 5 ср астатняе фры і фры
але разоў 4 з падарунка на днюху ўдавалася адмыць і вывесці ад 6 ка да 20 ка
10 раз і ўсё час ФС за свае. Глядзіш ленту – адным віпам даюць грошы. Балаболы риобетовскія.
Можа там аддача і не горш за іншых у слотах, але мяне сам факт таго, што яны выдаюць скамныя падарункі, нібыта за рандомныя, як то напружвае, як не круці – заўсёды гэты гуманоідзік і 40 фрыспінаў, сёння ўжо проста ведаў што так і будзе, так і было…)
што ты там пра рандом кажаш?))