Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,184 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Перапрабаваў вёдра локацый, паўсюль адно і тое ж.
Потым паглядзеў казі ў сваім ЧС, а там гэта вёдра вісіць з тымі ж праблемамі ўжо некалькі месяцаў.
Дастойны бонус і вагер ізі адмыць 🤡
А не за дэп таксама, гэтыя клоўны так завуалявалі гэтыя фрыспіны – няхай самі круцяць…
быў адзін дэпазіт за год,лутбокс не далі,пагарджаю іх,канешне😤
мне такое дасылалі якраз 10 дзён назад,я забыў дэпнуць пад іх
у мяне там ніводнага вываду, ды і дэпалі год таму некалькі разоў, так яны нават фрыхі без вэйджэра пазбавілі, калі рассылалі, сказалі тыпа па адным разе такая шчодрасць для кожнага ака, ніякага жадання ў гэта дэпаць…
я так у мінулым годзе задэпнуў 5 баксаў, так мне за 10 спінаў упала 3 бонускі. 1 звычайная і 2 сонечкі)) дало ў выніку 35 баксаў без вагера
Мне ў ім зусім нічога не давала, я яшчэ некалькі разоў выйграваў у стрымераў яны мне балик папаўнялі, так і ні разу нават да вываду не даходзіла, спачатку токены там ставіў фармiць, а потым кінуў, выдаліў і забыў…
У SlotVibe вывад толькі на крыпту?
наколькі я зразумеў, тут трэба дэпазіт паміж кодамі, інакш не выведуць, таму майце на ўвазе
я б цяпер на стэйкінг там паставіў, нармальны працэнт у іх пайшоў, але грошай як на зло няма, хоць на тыдні падняў 100К у выніку ўсюды і зліў
хто-небудзь ведае, як трапіць на сайт Проспер казіно? у іх была нейкая абнова, вось і спрабую праверыць, што абнавілі, але сайт не працуе
Хто ёсць у водцы, там фрыспіны даюць, калі няма на акаунце, пішыце ў чат падтрымкі – абяцаюць налічыць, каму колькі не ведаю, сам толькі даведаўся пра гэтую акцыю, сказалі налічаць на працягу 24 гадзін…
а дзе іх глядзець на акаўнце? не магу знайсці дзе іх шукаць😵
учора ім яшчэ пісаў, сказалі цягам 24 ч, сёння пішу зноў тая ж песня. рахунак у мінусе і ўсё роўна не хочуць даваць(
побач з балансам званочак, калі там няма, то ў чат пішы Дзед Мароз фрыспіны абяцаў…)
Во як, можа яны там п’яныя, хз. заўтра калі не налічаць, я іх порофлю ў чаце… )
толькі што злавіў х1582 у сабаках. за апошнія тры – чатыры дні занос за заносам
калі зарэгістравацца не дадуць новачку?
betplays фрыбэт 5 еўра даюць
Зарэган у ГФ больш за 10 гадоў. Заблакаваў і аккаунт, і партнёрку ў мінулым годзе. Меў зносіны з адным з менеджэраў. Шмат казаць не буду, тым больш што ён зліняў з Лондана (там у іх сервер), але нешта расказаў напоследак)). Я там у плюсе так-то, але больш не хачу мець з імі адносінаў…
нешта, што канкрэтна гавары, давай) Яны скамяць ці што?
там акцыя, даюць 20 фрыспінаў і 5 еўра фрыбэта
калі ты пацвердзіш нумар + пошту і запоўніш профіль
сап напісаў, што для ўдзелу ў акцыі павінен быць мінімум 1 дэпазіт(не правяраў)
Нельга па-падрабязней, чаму заблакавалі і што ты маеш на ўвазе, хаця б у лс?
Там замануха… Больш нічога не скажу. Хочаш гуляць — гуляй)) Я выказаў сваё меркаванне, не больш за тое… Канкрэтных фактаў няма, сам разумееш… Магу толькі даць раду… Калі плюсануў, то пачакай пару-тройку месяцаў з гульнёй у ГФ.
Я сам заблакаваўся))