Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,048 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я памятаю, як некалі ў голд фішку так задэпіў, калі яна яшчэ старая была, дык яны мне там адразу на год наперад вагер выпісалі, там і % на дэп і за статус адразу, коратка наактывавалі мяшок і маленькую каляску вагераў, я больш туды ні капейкі не ўносіў, там стаяла галачка тыпу аўтаактывацыя бонусаў, я іх у чаце памятаю падзякаваў і старонку з імі выдаліў 😁
У гэтым Боллівудзе з пятніцы чакаю вывад сродкаў. Запыталі вэрыфікацыю. Першы раз селфі іх не задаволіла, запатрабавалі селфі з іншым дакументам. У выхадныя і святы аддзел па вэрыфікацыі на адпачынку. Толькі вось сёння мяне вэрыфікавалі, але вывад сродкаў у апрацоўцы ўвесь дзень. Не раю дадзенае завядзенне!
а рэгіўся з ліста? калі з пашты, то гэта рэга па спасылцы, якая ўключае ў сябе тваю падпіску на гэты бонус і згоду з умовамі бонуса. Прыкладна такое яны табе могуць адказаць.
Я таксама чакаю вываду 4 дзень ,пакуль цішыня ,паглядзім што будзе
Казіно падазронае. Цягнуць вывады сродкаў праверкамі і апрацоўкамі, каб потым усё назад заліваць.
Вышэй пісалі пра бонусы, якія аўтаматычна актывуюцца. Гэтыя бонусы можна прыбраць у лайв-падтрымцы, я так зрабіў.
Так калі я зрабіў першы дэпазіт для выводу. Яны мне іх аўтаматычна дададуць? Я іх не актываваў, на бонусе нічога няма
Калі паспеў паставіць сродкі на вывад, тады нічога не трэба адмяняць. Бонус сам дадаецца за пацверджанне тэлефона і пошты.
Рэгістраваўся па чыстай, здаецца, спасылцы, а бонусы ў суппорце адказалі, што не могуць адключыць, сказалі пачакаць 24 гадзіны і бонус згарэ, гэта быў першы і апошні дэ́п у гэтае ўстанову, проста часам калі норм казіно не гуляюць, а круціць хочацца або з дэпамі цяжка, кідаю па 100 р у клубніцу і льва, яшчэ драгон неаднойчы выручваў з 100 р выводзіў па 4-5 к. а з гэтых вулканаў па косарыку максімум 2 рабіў з соткі, а так і 500-700 на піастрыкс выводзіў, з паршавой авечкі па клапцю як кажуць 😁 А на вавадзе раней так часта па 500 р кідаў і да 5-4 к свабодна і паспрабаваць у кайф, а зараз нават кешбэк прайграў не гуляе зусім, таксама і джой веткі скрыншоты кідаў – усё пустое, пинап таксама не гуляе, вось і даводзіцца шарудыцца па такіх установах… Так яшчэ сёння выпадкова ўбачыў стаўкі там мінімальныя, яны іх што ці змянілі? Ці я ў гэтыя слоты не заходзіў, там у бунга ўсё ад 25 р яшчэ якісь правайдэр так там 50 мінімалка, думаю можа іх (кантузілі аб’юзеры) з акцыяй за бота ў тг. вось яны там і як вужы на патэльнях… А так цалкам згодзен, у такіх шарагах лепш не гуляць, але на безрыб’і як кажуць… 😁
Паспрабуй націснуць кнопку выводу і адразу пабачыш, калі там будзе таблічка што трэба спачатку нешта адыграць для завяршэння працэсу… А калі не, то выводзь адразу!
Усім добры вечар і ўсіх з надышоўшым!!У мяне пытанка ёсць адзін па гэтым закладанні.вельмі буду ўдзячны,калі хто-небудзь выпадкова зрабіў скрыншот умоў адыгрышу 37 фрыспінаў ад бота,далей патлумачу,на што.а вось мой невялікі досвед у гэтым закладзе.адыграў гэтыя 37 фрыспінаў 30-га ліку і выставіў на вывад 14000.два дні праходзіў вэрыфікацыю і сёння бліжэй да вечара мне іх вывялі….
а што за сетка? учора глядзеў фільм на лордфильм(гэты Балівуд у рэкламе кожныя паўгадзіны як раней Вавад)
Леў, клубніца
Прывітанне! І цябе з наста́піўшым! Не зразумеў, навошта табе скрын умоў, калі вывялі 14к. Я з пятніцы да аўторка чакаў верифікацыю. Прыслалі ліст у аўторак вечарам, што акаўнт верыфікаваны. Але вывад сродкаў на дадзены момант знаходзіцца ў апрацоўцы.
На самой справе выйгрыш пасля адыгрышу быў значна большы, а дакладней, каб было зразумела налічылі пяцізначнае число. а там было шасцізначнае число, але па якіх‑то умовах гэтага бонуса, якіх я не бачыў і яны мне яго таксама не прадаставілі
.таму я падумаў давaйка паспрабуем гэта вывесці, а ўжо потым і на агляд гэтага лохатрона, шчыра кажучы нават слова лохатрон сюды не падыходзіць…
Ты вывёў 14-ку бездепа)) і яшчэ нешта жалуешся на лохатрон) гэта лохатрон павінен жаліцца тады ўжо на цябе)))
Ішоў еўрэй па вуліцы і знайшоў кашалёк…далей вы ведаеце)
Нарэшце ў риобете выпала 500 руб))) Заліў 1 раз 100 ці 300 руб, каб падарункі адкрываць)
Хто-небудзь пра bet24-7 можа паведаць,як вывесці свой полціннік$, драўляны саппорт увогуле нічога не ведае, фін.дэпартамент не адказвае на лісты, толькі скаргі ім строчыць? Такіх клоўнаў упершыню сустракаю.
Уночы глядзеў стаўку і ўбачыў, што рамен бет даслалі яшчэ 50 фрыхаў з сабак, гэта ўжо трэці пак, у выніку ўсё па скаме 460р. і болей ні адной бонускі нідзе, яшчэ і стаўка згарыла – хакей падвёў, мінесота паджагадзіла, ну што ж едзем далей… % адыгрышу наглядна дэманструе аддачу гэтага завядзення, трэба было ў джой депаць, там фрыхі ў сабаках мне і па 15к насыпалі і па 7к. а гэта павёўся на іхнюю лінію і новы брэнд 😁
Аналягічна! Там нават умовы актывацыі кэшбэку такія, што нават нельга назваць гэта кэшбэкам. Каб забраць яго, трэба ўнесці дэпозит на суму гэтага кэшбэку і адыгрыш Х6
Адна сетка джой, ікс, рамен, 460 р. нармальна, што тут скамнага?)) я вось з гэтых спінаў выводзіў 30к, усё рандом)
Сетка адна,ииии..? У тым жа Bons я актываваў кэшбэк без любых дэпазітаў, а тут не рандом а развод
у Bons за деп кэшбэк таксама
У мяне ў Bons вісіць кэшбэк за дэпазіт, вагер 5. Як у цябе ён бездепазіта аказаўся я Хз.
Ад статусу залежыць, адна сетка і бонусы +- аднолькавыя