zigzag777 100 руб. з вагерам 40
Форум казіно без дэпазіту
|
16 мая 2016 г.
ад
vadimkinzzz
|
179 Адказаў
|
9,357 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну да )) Дарэчы, бонусы на дэп шлюць з вэйджэрам x25. Тыпа персанальныя.
Уся выплата прыйшла!!!пакуль што ўсё сумленна,прэтэнзій не маю,усё ок! Усім жадаю ўдачы,вялікіх выйгрышаў )))),і добрага настрою!!!!
І табе таго ж, а ты маладца ☺.
у мяне столькі грошай няма, каб прайграць з-за якой-небудзь штукі
Чота не зразумеў,бонус яшчэ даюць?
Даюць, але выбарачна ) Жыды ё-маё)
чакаем каментару прадстаўніка. паглядзімс
Хлопцы, я, канешне, усё разумею, але гэта перайшло ўсе межы. Гэта група Арго, Гранд, ЗигЗаг пазаблакавалі мае акаўнты, з прычыны таго, што нібыта ў мяне ёсць дублікаты ва ўсіх казіно. Пл**ць да гэтага нармальна гуляў і бонусы атрымліваў, як раптам адкуль не вазьміся з’явіўся ў рот *біс. Што гэта за бред увогуле? На роўным месцы…
напішы ў ветцы прадстаўніку ў тэме арго
Дзякуй Спартак :1:
А што засмуцілася, прыгажуня 🙂 Гэта праўда, што ты маладзец. Не як некаторыя калежкі жаночага полу з крыламі і з маніяй велічы. Ты жаноцкая і няхай табе заўсёды спадарожнічае ўдача. Заворажвай нас мужыкоў сваім уменнем і прыгажосцю. ☺ :4: .
Ты ўмееш падняць настрой 😁 Дзякуй! Будзем старацца :7:
Ну і добра, што ўсё добра ) на цукеркі, так сказаць )))
падозраю, што з-за іп.
ты гуляеш з фрыгейта і г.д… ці зусім без VPN?
іх сістэма нейкім цудам знайшла супадзенне па IP або яшчэ па якіх-небудзь рэчах з тваімі данымі…
яны звычайна рэдка калі ў гэтым разбіраюцца.
п.с.: Спартак… давай ты не будзеш тут будаваць з сябе вялікага розумніка.
калі мне ёсць што па справе сказаць – гэта не значыць, што ў мяне манія велічы. вучыся менш флудзіць..хоць гэта ўжо навряд ці.
пакуль-пакуль 😏
Марга, дарагая, што зноў за напады, за што? Хіба я пра цябе згадаў? Калі на конт флуда то прабач мяне, але і ты выконвай часам правілы форума і прыстойнасць. Люблю я цябе :4: ..
у першым посте стаіць спасылка. якая перанакіроўвае на ЗігЗаг777 казіно. Не бачу рэсурсу, з якога браць бездэп. Тэму зачыняю, за адсутнасцю бездэпа)
Пішы ў ПП, калі што – я не так зразумеў. Тэму адчыню.
Тэму зноў адкрыта. Выправіў 1 пост. Вэлкам)
Мне толькі што без праблем далі адразу, 10 хвілін максімум прайшло. Пакруцім – паглядзім…
Гэта таму, што ты ад латеста рэгістраваўся. яны ўбачылі што ад латеста, і думаюць – Уважаемый ресурс все дела, не будзе затрымліваць, адразу дам. і аддачу падкруцім у +
🤠
пакруціў без варыянтаў яшчэ хутчэй, чым налічылі. Гуляў у баранаў новых
Казіно ніякае.
МНЕ НАРАХАВАЛІ 😏 усё ок
атрымаў зліта да нуля, нават намёкаў не было, што б нешта падняць
Гляджу, тут адны прафі сабраліся, судзяць пра казіно па бездэпу ў 100 рублёў. І ладна б па бездэпу. Але так пра казіно судзяць. Як можна судзіць па офф‑софце, калі ён не дае? Гэта ліцуха – тут нельга судзіць: жрэ/не жрэ і г.д. Тым болей судзіць пра казіно. Казіно толькі вашы грошы прымае і выводзіць. І дае магчымасць пагуляць на ліц‑софце. Мы не семёркі і Слоттомикс абмяркоўваем, спадары.
мне ігравы на 100 рублёў і нават больш даў