zigzag777 100 руб. з вагерам 40
Форум казіно без дэпазіту
|
16 мая 2016 г.
ад
vadimkinzzz
|
179 Адказаў
|
9,359 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
будзе якая-небудзь адмазка, ну а па факце ўсё ж відавочна і без словаў, скупцы
Штось ты падзабыў, паходу: 🔗 😜
Тут байкі расказвае 😁 😀 😁
Дарэчы, так, быў вывад ці не?🙂
Та забрэхаўся, напэўна, хлопец. Паінты набівае. Трэба фрыдоку свіснуць, каб праверыў 😁 😆 😁 😆 😁
точна,гэта я з бетчанам пераблытаў!Дарэчы там таксама шчыты па 5 рублёў.Як і ў плейамо
бездэп які я адбіла ўчора так і не вывялі хаця ў падтрымцы пісалі што вывад у працягу 24гадзін (якія ўжо прайшлі) і што самае цікавае ў мой акк. я сёння ўвогуле не магу ўвайсці ў чаце ўвесь дзень адпісваюцца што ў сувязі з тэх.работамі, Народ хто падкажыце хто-небудзь сёння заходзіў туды, былі ці якія-небудзь праблемы з уваходам?
зараз паспрабую ўвайсці … пачакай пару хвілін
Неа, нават сайт не адкрывае, відаць і сапраўды тэх.работы
сітуацыя такая бездеп які я ўчора адыграла мне так і не вывелі хоць у сапе пісалі, што ў працягу сутак, якія ўжо прайшлі і больш за тое я сёння зусім не магу ўвайсці ў свой акаўнт як у чаце пішуць, што гэта звязана з тэхработамі, якія скончацца праз гадзіну і так увесь дзень.. Падкажыце мне, калі ласка, хто-небудзь туды сёння заходзіў і ці былі нейкія праблемы з уваходам?
ну хоць з гэтым супакоілі, а то я ўжо ў паніцы, што мяне кінулі, ну цяпер паглядзім выведуць ці не хоць 24 гадзіны прайшлі
Наталі, а мне пісалі раніцай, што тех. работы зоймуць 30 мін, а затянулася на ўвесь дзень. І тут развялі )) Тожа чакаю вывад, хоць 24ч яшчэ не прайшлі, але напэўна ўжо сёння наўрад ці выведуць.
У іх у гэты момант нават на сайт не зайсці, пачакай яшчэ, калі заўтра не выведуць – аформіш скаргу )
А ўвогуле на гэтым рэсурсе іх прадстаўнік ёсць ці няма? загадзя прашу прабачэння, пішу з планшэта і прайсціся па форуме трохі праблематычна…
Так, быццам адкрылі тэмку, але пакуль ад іх нічога не відаць, напішы там 🔗
прывітанне, ну і развялі))) ладна, будзем чакаць да заўтра, спадзяюся, што ўсё абыйдзецца)))
прывітанне, ну і развялі))) ладна, будзем чакаць да заўтра, спадзяюся, што ўсё абыйдзецца)))
ой што-то затроіла прашу не смяяцца пішу з планшэта ды яшчэ і т9 тут блытае)))))))
рашыў усё-такі ўдзельнічаць у конкурсе ад ттр-кі?🙂))
ты на тмо рэсурсе бездэп брала там і вырашаць мне здаецца трэба0а н а гэтым рэсурсе мне здаецца зробяць свой бездэп у 100-300 рублёў) Паспешылі мы)
на самы вялікі заліў што ль? я хз якім трэба быць задротам каб у ім удзельнічаць ) там френкі які небудзь як заліе 5 тысяч зялёных )
таксама думаю 200-300р. бездэп будзе на Латесте
Конкурс ТТР я лічу поўным бредам для гульцоў і даходнай статцёй для самога ТТРа абмяркоўваць тут няма чаго
дак купоны зробяць таксама раз у месяц на 100 або 300 як агро і кристал
хутчэй за ўсё але пакуль не невядома
Мне вось такое прыслалі на мэйл, правярай у сябе.
ну дзякуй што хоць гульцоў папярэджваюць
Галоўнае вяртайцеся гуляць, а не выплаты сталі даступныя…. 😮 😁