zigzag777 100 руб. з вагерам 40
Форум казіно без дэпазіту
|
16 мая 2016 г.
ад
vadimkinzzz
|
179 Адказаў
|
9,356 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у тым-то і справа. Пра скрыпты так разважаць можна. Ёсць скрыпты казіно, дзе толькі і хавае ўсё. А ёсць дзе і выйграць можна. Вось пра ніжэй можна разважаць – хавае ці не хавае і г.д.
А пра такія казіно як ЗигЗаг, Арго Джой трэба па-іншаму крытэрыям разважаць – выводзяць ці не, бонусы херонусы (дэпазітныя і г.д.) і г.д. і т.п.
ну тады можна казаць што ЗигЗаг дно. вось чалавеку акк лакнулі ні за што, Арго таксама дно і кристал там жа
Так, усё верна. Па гэтаму можна разважаць і казаць што казіно ДНО, Ты правільна мяне зразумеў.
ну а як не дно то будзе, сваю палітыку яны канкрэтна памянялі, як і джой з иксом, прыбытак павялічваюць, разлік на нубаў па ходу
я ж не пра гэта кажу. А пра тое, што ў казінах з офф-сафтом і г.д. не трэба рабіць высновы па тым, жруць аўтаматы ці не жруць.
А якраз высновы трэба рабіць па іншых крытэрах. А то шмат хто праіграў бездэп або праіграў дэпазіт у 500 рублёў і пішуць – Усе казіно – гаўно, жруць – гэта не праўда. Калі каго і абзываць – дык гэта вытворцу. Бо, на колькі я ведаю, казіно не можа падкручваць вяртанне або ўвогуле нешта рабіць з офф-сафтом.
Хоць хто я такі, каб ведаць, што казіно могуць, а што не могуць) можа, яны і могуць усё, што заўгодна, і гэта змова 😁
я ж не пра гэта кажу. А пра тое, што ў казінах з офф-сафтом і г.д. не трэба рабіць высновы па тым, жруць аўтаматы ці не жруць.
А якраз высновы трэба рабіць па іншых крытэрах. А то шмат хто праіграў бездэп або праіграў дэпазіт у 500 рублёў і пішуць – Усе казіно – гаўно, жруць – гэта не праўда. Калі каго і абзываць – дык гэта вытворцу. Бо, на колькі я ведаю, казіно не можа падкручваць вяртанне або ўвогуле нешта рабіць з офф-сафтом.
Хоць хто я такі, каб ведаць, што казіно могуць, а што не могуць) можа, яны і могуць усё, што заўгодна, і гэта змова 😁
так гульні глючаць, можа проста выкідвае з гульні, маўляў перазагрузіце, і зноў – разоў 5 круціў з глюкамі і выкінула
Фея_Лайн, ты калі да камп’ютара дабярэшся і дубляваць/тройваць месаджы скончыш?))))))
Я не ведаю, чаму так выходзіць. У мяне месэджы таксама не дадаюцца, даводзіцца пісаць меседж, і потым перазаходзіць на форум. хз з-за чаго такія праблемы.
не адыграў бонус ((((ююююююююю
Прывітаю ўсіх форумчан,
Наша служба падтрымкі даступная амаль 24/7 і ў выпадку калі Вам не адказалі ў чаце, Вы заўсёды можаце напісаць нам на электронную пошту [email protected] і атрымаць адказ на любое пытанне, якое Вас цікавіць.
Таксама хачу заўважыць, што ўсе карыстальнікі, зарэгістраваныя па партнёрскай спасылцы, атрымалі бяздепазітныя бонусы, выключэннем сталі дубляваныя рахункі.
З павагай,
Аляксандр.
вы несеце бред
вы чалавеку зрабілі дубль акк якога ў яго няма
вы несеце бред
вы чалавеку зрабілі дубль акк якога ў яго няма
Сёння для ўсіх гульцоў ZigZag777.com дзейнічае спецыяльная акцыя “20 Бясплатных фрыспінаў”.
Усе актыўныя гульцы ўжо атрымалі свае 20 фрыспінаў для гульні ў слот Bikini Party. Калі Вы яшчэ не атрымалі бясплатныя кручэнні, тады не выпусціце магчымасць атрымаць іх прама цяпер!
Пры здзяйсненні дэпазіту на суму ад 1,000 рублёў, Вы атрымаеце 100% бонус на першы дэпазіт і 20 Бясплатных фрыспінаў, з пракруткай х 20.
Фрыспіны даступныя адзін раз для кожнага гульца і толькі для слота Bikini Party.
Кошт 1 фрыспіна 5 рублёў.
Чакаем Вас у нашым казіно і жадаем поспеху!
ЗигЗаг трохі не ў тую тэму размясцілі, як бы)
я даўжэй чакаў пакуль налічаць, чым гуляў на яго) цэлы адзін працэнт адбіў!
радуе што не па 25 капеек як у Голдфішцы.хотя маглі б па 15р зрабіць
дык гэта ў іх мінімальная стаўка на спін. менш за 5р бы не атрымалася)
Ды чота не хутка там усё“`(
выплаты хуткія ці цягнуць гуму як звычайна ?
Працягам 24 гад. Я некалькі разоў выводзіла, раніцай падавала, у другой палове дня апрацавалі.
Па вашай жа акцыі(што-то там пра выходныя),задэпіў як то вечарам у нядзелю.
У чат так і не дабіўся,гуляў без бонуса.
Нахрэн такія акцыі, і падтрымку такую таксама нахрэн…)
————————
Але дзеля справядлівасці напішу,што каля 9к вывёў з бездэпа,сам афігеў ад такой удачы.
Шарашкіна кантора, бонус не далі “па падазрэннях нашага дэпартамента ў вас мульціакк” (не слова ў слова, але сэнс такі), кажу “у сувязі зь чым выкліканы падазрэнні, магу высылаць пацьверджаньне асобы, калі патрэбна”, а ў адказ “па падазрэннях нашага дэпартамента ў вас мульціакк”. Карацей паслаў гэтага бесталковага саппорта нах** і сказаў, каб рахунак заблакавалі – хрэн я сюды хаця б капейку ўкіну.
)) усё было зусім не так ?..Мультаў не было? ..Засеклі) – ім лічыцца ..
Ды ну мульціць із-за 100р.смешна ж. па справе табе
Думаю яны не вельмі засмучаныя, што страцілі такога “каштоўнага” гульца.
Уважаваны ahez9494,
Па правілах нашага казіно, бездэпазітны бонус за рэгістрацыю можа атрымаць толькі адзін карыстальнік. Дублюючыя рахункі выключаюцца з бонуснай праграмы.
З павагай,
Аляксандр.