zigzag777 100 руб. з вагерам 40
Форум казіно без дэпазіту
|
16 мая 2016 г.
ад
vadimkinzzz
|
179 Адказаў
|
9,361 Прагляд
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
напішы каб даказалі і што ты кіпіш паднімеш на форумах калі не дадуць сумленны бездеп
папрасі назваць дублюючы акк. мне такое ў Арго парылі – разабраліся, вынеслі, усё далі
А як я ім дакажу?) Дык хай ідуць у лес) Буду я попку рваць рады 100р, раздражняе толькі што кажуць вось вы ўчора ўночы гулялі ў нас, хоць я толькі сёння зарэгістраваўся 🙂) Ну гэта поўны бред
Так яны назвалі пошту і лагін 🙂) лагін пачынаецца так TTR2**** а пошта thertp@…. Такіх я і ўвогуле не ствараў)
Згодзен, таму ў мяне адразу лезуць словы на тры літары. Не звяртай увагі, няхай ідуць лесам. чэрты крахоборныя.
ну яны мне пісалі ў арго, такое я ім сказаў, што не маё – вы мне ўвяжаце, а калі маё, то тады прад’явіце ўсе рэг дадзеныя
Але ім можна павыносіць мазгі🙂)
Кароч дэпал туда два раза.без вывода.як думаеце пасля гэтага мне дадуць бонус?
ммммм….не 😁
Гэта адназначна інтрыгі ТТР. Бачыш як лагін пачынаецца ? TTR. Спаліўся. Пасля таго як усе бабкі заліў, цяпер пайшоў па сотачцы ў сумленных пацанаў адбіраць 😁 😀 😁
хааххах)) Я спачатку так і падумаў )🙂)))
унго на невере ёсць, дарэчы, з нікам ttr2
Кароч, з астатніх 20р пасля адбіцця круціўся да 800р у легендолимп і ўсё ўдала заліў у hothaddes 😁 мёртвы цука увогуле
напішы ім так, на якой падставе вы зрабілі такую выснову?
Яна ўжо хвілін 20 не адказвае лол 🙂))))
чакай, народу сапраўды шмат. я ж кажу мне ў арго таксама парылі проста самі па сабе. я іх даставаў і ўсё далі, напішы, каб яны даказалі, што гэта твой акк калі не – ты пакінеш кучу негатыўных водгукаў пра іх казіно. бо гэта не твой акк і ты там упершыню
Піша, што гэта не ў яе кампетэнцыі прадстаўляць рэг. даныя 🙂
Па рашэнні Дэпартамента бяспекі Вы выключаны з бонуснай сістэмы. Гэтае рашэнне з’яўляецца канчатковым.
Кожная сотка бонуса для іх гэта сапраўдныя патрачаныя грошы, а народу зьбеглася шмат, не вывозяць, вось і п…дзяць, увогуле ўся гэтая група аргі-шмаргі ўжо сдулася
Тады отпішы тут, што яны п ід орасы і кінь ім спасылку на гэтую тэму
а яшчэ напішы, як можна з менеджэрам падыскутаваць. кантакты папрасі
Ну цяпер усё стала зразумела 🙂 А то крычаць пра дэпартамент бяспекі. З гэтага і трэба было пачынаць то ))
Слухаць цябе, то вакол толькі шарагі. Усе здуліся, усе козлы ўсе пид@р@сы і марожанкі. А ты тыпа Дартаньян. Ну вось рэальна.
Трохі больш пазітыву. І ён да цябе аналагічна прыйдзе.
Без абідаў толькі.
Трэба, каб не блыталі.
Ён Канстанцыя 😁
кінь ім спасылку на гэтую тэму і папрасі адпісацца тут
а ты вялы)