zigzag777 100 руб. з вагерам 40
Форум казіно без дэпазіту
|
16 мая 2016 г.
ад
vadimkinzzz
|
179 Адказаў
|
9,359 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А я выбрала першы папаўшыся і вось проста выпадкова насіпала,напэўна ўдача сёння на маім баку)))цяпер паглядзім як выведуць,патрэбны мінімальны дэп з той плацежнай сістэмы на якую будзе вывад
Ну гэта ж аргошноек казіно, там таксама
Віншую! У знак удзячнасці гатовы прыняць пацалуначак ) (за бездэп)
😁
:7: :7: :7: :7: :7: :7: :8:
Падымаўся да 250 у медузе. Але ў выніку зліта.
атрымаў без праблем паспрабуем
у мяне медуза толькі жрала
Я на авечках амаль увесь бон адкруціў
ага і засталося 20 рублёў))) на колькі макс паднімалася?
так, каля косара
так, таксама не дрэнна, хоць гэта і не шмат)
а я даўно депаў туды, падняў з 250 каля 2 тысяч, чакаў выводу гадзін 12, не вывялі і зліў, жаданне круціць там адбіла, нікс там мёртвы, мікра падсыпае
як жа ты бядненькі цэлыя то 12 гадзін прастаяў….
вогулеееее, у мяне ўжо такая стадыя, заблякаваўся ўсюды, дзе доўга выводзяць нават
вось зараз выпрасіў у іх сотку бездэпу, адразу ў медузе сыпнула тысячу, вось скажыце як адмыць цяпер, у аўт жа ўсё будзе
игракйв у сямёрках і ў ігровым там імгненна выводзяць
там іншы фактар, кантралююць, захочуць – дадуць, захочуць – не
а вось адразу ўсё ясна: дасць ці не дасць, а калі дасць, то вывядзе адразу. профіт
Я так і не дачакаўся бездепа там. А так пасля Перамогі туды депаць няма жадання. Паглядзім, як Натальі вывядуць.
цябе ўсё роўна напялюць як ні круці
ну тады не гуляй увогуле
Зарэгістраваўся ў іх там, напісаў у сапорт маўляў дайце 100р, а яны мне што ў вас дублюючы рахунак вы выключаны з бонуснай праграмы 🙂 Як такое нават?) Першы раз зайшоў)
такі ж клопат быў, хоць гэта і сапраўды быў мульт, але не прыкметны, я праарыўся ў чаце і бонус далі ўсё ж
І што цяпер будзеш рабіць, як дакажаш што не верблюд? 🙂. Вось такія козявкі мяне зводзяць з розуму і няма на іх упраўы.
Справа ў тым, што мне сказалі пашту, на якую я тыпа раней быў зарэган, сказаў ім, што не мая, але іх гэта не хвалюе) Ну мне пафіг, хуле, там 100р