Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Ад малпы ці пакурыць? Я, калі гуляю, параўноўваю сябе з абкурчанай малпай 🙂 Якраз зараз гэтым займаюся. Бачу, без пакурыць табе добра, так што з святам і ўсяго добрага табе.
Дзякуй!!! Табе таксама.Пака!
Дзякуй вам за вашу дабрыню
За вашу дружбу, вернасць і нават
За лішні непрацоўны дзень у годзе
Дзякуй вам, чараўніцы вы нашы!
Усіх форумчанак са святам 🙂
Калегі, настаў вялікі дзень для хрысціян і веруючых у Хрыста. Хрыстос уваскрэс!.
я хоць і не веруючы, але па яйках пастукаць заўсёды гатовы) 😌 🤐
Я кожны дзень імі стукаю пры хадзе🙂. Скрудж, не свісь 🙂 не веруючых людзей не бывае. Хто ў што верыць, ты ж раз гуляеш – верыш у цуды, што некалі мултык злоўіш 🙂. Атэйісты таксама вераць у Дзеда Мароза, асабліва перад Новым годам🙂. За кампанію, удала пастукаць яечкамі🙂
Хрыстос уваскрос!!! З днём светлага Вялікадня.
Няхай тыя, хто выжыў, жывуць яшчэ гадоў 100
а тыя, хто ў попел у баі ператварыліся
на нябёсах ужо даўно
для нас, для ўнукаў
у жыццё зноў вернуцца
Прабачце нас, што мы пасрамілі памяць
што засумняваліся ў подзвігу, які быў здзейснены толькі вамі
Вы той дзень, які набліжалі як маглі
9-ы дзень, канца далёкай вясны
Дзякуй вам за наша жыццё цяпер
дзякуй за адданыя вамі жыцці
не пасрамім мы вашай сівізны
не пасрамім, 9-ы дзень вернецца!
Сур’ёзна не крытыкуйце, пісаў за 5 хвілін на эмоцыях, маё🙂
Святой памяці загінулых у барацьбе супраць фашызму. Хлопцы, з святам 9 траўня Вас і вашых родных!!!
ахахах))) а я ж чытала… не раз.. і думала…”што тут не так”…))) потым толькі ўбачыла, што тваё..))))
маладзечык))))
+
Усіх Нашых, віншую з Днём Вялікай ПЕРАМОГІ!
З Днём святога Мікалая Цудатворца!
ДЗЯК.
![]()
Медыя ад удзельнікасёння ноч п’яных выпускніц))))
Сёння не толькі ў РФ адзначаюць дзень памежніка. Таксама ў Беларусі, у Кіргізстане, ва Украіне. Віншую ўсіх, хто датычны да свята. Сёння таксама адзначаюць свой неафіцыйны дзень брунеткі і па іх просьбе ставлю кліп для вас 🙂
УСІХ ПРАВАСЛАЎНЫХ СА СВЯТАМ!
Вулова з днюхай
Далучаюся да віншаванняў і жадаю ўсяго найлепшага. Поспехаў ва ўсім і вялікіх выйгрышаў Вулавай.
Дзякуй пацаны 🙂 прыемна і вам усяго добрага і ад душы!
Спартак з днюхай
Kross777 з Днюхай
Спартак, Вай 🐽 Павіншую цябе вясёлым крэатывам!)))