Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Усім Спс хлопцы. Прабачце, толькі што ачуняў 🙂.
Усіх нашых, з днём ВМФ 🐽
З міжнародным днём піва 😁
а вы ўжо адзначаеце ? 😌
Дзякуй і цябе з такім цудоўным святам. Я з учорашняга дня бухaю як … 🙂
Мужыкі, 14 жніўня, нядзеля я святкаваў Дзень будаўніка, бо гэта маё хобі што ці . Я самавучка, мне падабаецца гэта прафесія, бо яна прыносіць людзям радасць, камфорт і ўпэўненасць у светлую і шчаслівую будучыню. У многіх краінах нашага былога СССР адзначаюць гэта выдатнае свята творцаў. У Расіі, Украіне, Беларусі, Арменіі, Кіргізіі, Казахстане і шмат дзе іншых дзяржавах. Мужыкі-будаўнікі, няхай кожнае ваша творчае выкананне дорыць людзям радасць .
Хлопцы сёння ў нашай Наталлі дзень нараджэння (s913789) Ад усяго сэрца жадаю ўсяго найлепшага.
:4: .
Мама, ты самая прыгожая і патрэбная. Ты самая родная і бясконца любімая. За жыццё і клопат, падтрымку і цярпенне хачу сказаць табе – вялізарнае дзякуй! Я цябе вельмі люблю, хачу бачыць цябе толькі шчаслівай, усмешлівай і чульлівай. Са святам цябе, мама!
Перад нашымі маці мы заўсёды будзем у непагашаным даўгу , здароўя, цярпення ім на доўгія гады 🙂 🙂 🙂
дзякуй за віншаванні,
Нешта я вельмі ўглыбіўся ў свае справы і забыў пра гэтае свята!
Трэба паехаць кветак маці купіць )
Спартак, дзякуй, што нагадаў 😏
🙂 Віншую з днюхай форумчаніна пад нікам kser27 .
Усіх з надыходзячымі НГ святамі!![]()
З наступаючым усіх !!! Дабра !!!
![]()
Медыя ад удзельнікаУсіх ваеннаабавязанных віншую з надыходзячым .
з святам рэбята вас абаронцы нашы,
Усіх са наступаючым святам, а я заўтра працую – вось жэст
і цябе таксама! жонка ўжо купіла табе шкарпэткі на свята?))))
😁 і гель для душу)) заўтра даведаюся які 😁
Усіх нашых, са святам 🐽
Зі святам, для каго 23 лютага не проста дзень у календары…
Сёння цудоўны дзень, з якім хочацца павіншаваць усіх жанчын! Жадаем вам шчырых усмешак навокал, цяпла ў сэрцы, утульнасці ў доме, мора шчырай любові, поспехаў, павагі сярод калег, прафесійнага росту і дастойнай аплаты працы!
Спартак, ты проста як прадстаўнік прафсаюза работніц на фабрыцы павіншаваў 🤣
Мілыя Барышні, … та-та-та-дам (тыпу барабанная дробзь) ….. Віншую !!!!!
Жадаю Вам у любым узросце і пры любых абставінах, у сваіх
светапоглядах, заставацца задорнымі і азорнымі дзяўчатамі 😉
Кахання і шчасця Вам !!! 🙂
P.S. І нарэшце выганіце тарганаў з вашай чароўнай галавы…..касаецца ўсіх ))