Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
З надыходзячым усіх Раства Хрыстовага 🤩
Какаін, нік такі прывабны ў цябе🙂
Усіх хлопцаў з Калядамі!! Я стары салдат і не ведаю слоў віншаванняў, але ад душы ўсім радасці, шчасця, здароўя вам і вашым блізкім!!! Усім сваім сябрам, я рады, што мы разам нягледзячы ні на што. А ворагам хачу сказаць, пасіб, што вы ёсць.
Надзеюся, сёння – заўтра зноў піем🙂
Я таксама ўсіх хто шануе гэтае вялікае свята віншую. Усіх хрысціян з Раством Хрыстовым!. П’ю чырвонае віно за ўсіх вас сябры. Усіх даброт вам і няхай захоўвае вас кожнага ваш Гасподзь. А кокаін сапраўды маніць 🙂
Мля маладзец чыста па-грузінску павіншаваў)) 😮 я таксама піва п’ю 🤩
Сяргей, ты мне знаёмы, па-мойму. Сустрэчаліся на суседнім балоце, па-мойму? Ты вярнуўся на вялікую зямлю? Бо ж быў недзе на поўначы па працы? А чаму нам, хрысціянам, не піць сярод цудоўнага таварыства. Я хрышчоны чалавек і шаную гэтае вялікае свята і выпіваю за нараджэнне Хрыста, за сваю веру. Тым больш у мяне сябар сёння падняў нядрэнную суму на руле і настрой выдатны. Гуляем, народ, весялімся і хачу яшчэ падняць тост за заснавальніка гэтага рэсурсу. Цярпення яму і поспехаў ва ўсім. Дзякуючы яму тут людзі мірна камунікуюцца. З святам усіх 🤩 .
Дзе нас няма, там добра 😮 З Ражджаством 🤩
Сардэчна запрашаем і ўзаемна 🤩.
!!!!!!!!!!!!!! дзякуй! самы галоўны тост)))) далучаюся. каб усё было добра, а ўсё дрэннае здавалася толькі часовым “міражом”, не больш!
а для астатніх вершачкоў 😏 🔗
З Ражджаством! :7:
Мае віншаванні ўсім удзельнікам форума!Больш дабра, удачы і менш расчараванняў!
…мне ўспомніўся навагодні жарт,
pronin
Жадаю каб дзеці не хварэлі,жонка была шчаслівая,у цябе было ўсё што пажадаеш 🙂
Падпісваюся пад кожным словам🙂
А яшчэ здароўя табе і тваім блізкім, узаемапаразумення і вядома кахання!!!!!!
У цябе сёння днюшка!
Можна ўпівацца «ў хрюшку»,
Куролеcіць без агляду,
Можна шопінг, у клубы, *лядкі.
Вяселіся, гуляй, пляшы,
Адрывайся ад душы,
Усіх адпраў у культурны шок!
А ўсе «стрэлкі» – на вершык!
Жадаю, каб здзейсніліся жаданні,
І каб ты быў шчаслівы, заўсёды каханы.
А ўсе насушныя мары
Хутчэй у жыцці ўвасобіў.
Уюта, міру, радасці, цяпла,
Здароўя, шчасця і ўдачы,
І каб усе твае справы
Мелі моцную аддачу!
у добрым сэнсе, вядома…)
З днём нараджэння, Іван! 😝
Скідваемся на падарунак па 10к! Бакоў
Іван, віншую цябе з днём нараджэння і …
Жадаю здароўя – яго так часта не хапае!
Жадаю весялосці – яна ніколі не перашкаджае!
Жадаю ўдачы – яна ж прыходзіць нечаста!
І проста жадаю велізарнага асабістага шчасця.
Віншую, Іван!
Форумчане мужчынскага полу,усіх з надышоўшым Днём 23 лютага,каго гэтае свята датычыць у прамым сэнсе і ў ўскосным таксама!!!
![]()
Медыя ад удзельнікаБратуль,што ж ты так дрэнна пра сябе!!! 🙂 🙂 🙂
☺ Люблю гэтыя жывёлы, растаў побач з імі. У Сухумі ў дзяцінстве жыў побач з іхнім прытулам. Кароч, Мауглі 🙂
Дзе ў нас у Пецярбургу гэты пітамнік?
У Сухумі быў і ёсць прытулак. Гэта Абхазія, а ў Піцеры, па-мойму, няма. А ты што з раніцы пакурыў? 🙂
Зразумела. Не, я не люблю, але калі што па-сур’ёзней, не адмаўляюся!