Залівы
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
23 лістапада 2015 г.
ад
fenya38
|
82 Адказу
|
1,553 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
70к у Sweet Bananza
@daniil707 увогуле скамны слот,шчас у доўг узяў пакруціць і мяне пабрыла,як сидораву козу.
420 баксаў у блэкджэку
нядаўна 20к у бж заліў тупа ставак 5-6 запар дакладна не зайшло гэта бред
Самыя жручыя слоты у прагмата і ваздан,маскота.Унылыя слоты асабліва ў апошніх другіх.
85.000 у Crazy Time
у ментал аднойчы на 45 к заліўся, гуляў да выбівання бонускі, з’ела ўвесь баланс.
@kalendula у ноуліміта слоты піпец,с 10к не пагуляеш норма,нужно от 100к и выше,если хочешь норм занести,а так мелкая сумма не катит там.
@robingood
ніхрэна сабе 100 тысяч у адзін слот маеш на ўвазе? калі зліў 45, сказаў, што нікуды больш за 5 не буду закідаць.
@kalendula для ноуліміта патрэбныя нармальныя бабкі)з такім балансам сарваць куш цяжка.
@robingood
выхадзіць і іх можа з’есці пад нуль 🙃 і нічога не дасць
@robingood ну не згодзен, тут дакладна залежыць ад удачы. Ша скрын пакажу
@ingibordadapkuna
ох ужо гэты слот, назіраю скрыны ў іншых людзей, а ў мяне ў ім замазка.
@kalendula ты ж ведаеш, чыста выпадкова зайшоў, думаю, давай пакручу трошкі і вось табе
@ingibordadapkuna
выпадкова так і выйграюць, магу круціць адно і тое ж і нічога, зайду ў Endorphina ў новы слот і дасць.
@kalendula да, канешне, гэта проста ўдача называецца ))
@ingibordadapkuna
якую максімалку ў слотах падымаў?
@kalendula ну каля паўгода таму злавіў у хаваскі х5000 і пасля гэтага ўсё, амаль толькі злівы.
@ingibordadapkuna
усяго што лавіў максімальна гэта 3400 у сабаках па стаўцы 1$ , далей было крыху больш за тысячу.
@kalendula ну ты красава))) сабакі))
@ingibordadapkuna
ты бачыў скрыншоты выйгрышаў тут?мая іксоўка дробязь у параўнанні з іншымі.
@kalendula і ў цябе таксама будзе добры выйгрыш. Ты думаеш, мне пастаянна шанцуе? Не, вядома
12000 у Gates of Hades
19500 у клеапатры,зусім не выдае гэты слот
@zefir221025 спачатку давала нармальна,зараз зліла вельмі моцна