Залівы
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
23 лістапада 2015 г.
ад
fenya38
|
82 Адказу
|
1,558 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто колькі максімальна засаджваў за сесію?
Памятаю, мне было 15 гадоў, нас так суседзі зверху залілі, рамонт год рабілі
ммм у офлайне было такое: 20 тысяч зліваў, але праўда потым адыгрываў на розных слотах і выйшаў у плюс
максімум свой яшчэ не ўстанавіў, але апошні раз 12 кускаў зліў
У Водцы ўліў 45к , шось цішыня там увогуле.
У казіне whale, у пачатку гэтага году каля 12 кускаў $ зліў за першыя тры дні студзеня, якраз на Новы год. Потым пазычыў 5 к і вярнуў 9, але ўсё роўна застаўся ў мінусе на 3 к, тупа тыдзень маральна ў напрузе граў.
Ваваде 2 млн заліў за два дні, болей там увогуле не гуляю, ужо паўгода 🥴 па п’яні
Напэўна 50к рублёў, дзякуй богу галава на месцы і не дазваляе болей заліваць
Гляджу і ахуе.аю ад такіх зліваў😶 куды там лямы зліваеце,лепш бы купілі што-небудзь,граць жа можна ну максімум на 50-100к.А лямы – гэта перабор.
ВАЗ 2110, але гэта было ў offline. Адзінае што не прама за гадзіну, а дзён паўтара/два з перапынкамі:)))
А потым яшчэ ВАЗ 21099i, двухгадовую ў 2004 годзе! Была на шырокіх дысках, самая класная і цёмная тонироўка, музыка 🎵 класная з кучай калонок, падгрэв сядзенняў і г.д….. (прам як «з рук у рукі» газэта такая была:))))) ) Ну яе я за дзень таксама ў offline разабраў
Але прыкладна праз пару тыдняў выйграў мерс W140, 4.2 l. Так што, сёння прайграў, заўтра выйграю, а потым зноў прайграю:))))))
За адну сесію ў покер праіграў амаль 3 тысячы долараў. Пайшоў у олл-ін з двума KK супраць 99, на 5-й карце саперніку выпадае 9. Да гэтага часу не разумею, навошта так рызыкаваў, але ўрок запомніў на ўсё жыццё
За адзін раз 700к, на другі дзень яшчэ 500
@kalendula Ды на рывэры так даязджаюць супернікам, гэта поўны пі**ц, сам шмат разоў трапляўся з АА ракетамі на 88,44
@robingood
Часта гляджу светавыя раздачы і часам здзіўляюся, як гульцы скідваюць пары тузаў, каралёў супраць дробязі, якая на стале набірае стрыт, флэш. Гэта ці ўнутраная сука ці спрабуюць утрымацца ў топе.
@kalendula ну гэта профі, адчуваюць гульню. Відаў раздачу, дзе чел з АА сядзеў, другі з QQ, флоп 7QA, тэрн 9 і на рыверы трапляе Q – у гульца карэ супраць ракеты АА. Алл-ін, адпаведна, з QQ; гульцу як адчуў хз, думаў, думаў і выкінуў АА – вось гэта гульня.
Калі прайграеш 200-300т за вечар ,і потым ляжаш спаць і не можаш заснуць,такія нервы патрэбныя.Гэта па любому і язву зарабіш з такімі нервамі…
@akop591 Тут патрэбныя не сталёвыя нервы, а мазгі, рассудлівасць, здаровы сэнс і супакаенне) Калі гэтага няма, то зліў забяспечаны)
@akop591 ах.уець)за вечар зліваць такія бабкі гэта ўжо занадта,для мяне,,лепш купіць што то,чым несці ў казіно такія сумы.
@robingood.Ну добра што ўмееш своечасова спыняцца.Я вось не магу .
@amernmes.А вы ў азарце не робіце такія дэпазіты ?
@akop591 трэба сябе кантраляваць.
@robingood толькі не заўсёды гэта атрымліваецца))) Бывае псіхану🫣і ўсё😁замазалася😿
Рэдка, але бываюць такія псіхі)
@marusik94
Гісторыя кожнага лудамана, усе рызыкуюць, псіхуюць і прайграюць. Там напэўна 98% гульцоў, што ў мінусе
@akop591 Хопіць карміць казіно, трэба і пра сябе падумаць і пра сям’ю)
Па мне лепш часцей па меншай суме, чым усё адразу прайграць!)
@akop591 ЮПН скончыўся якраз зараз, адказаць не мог на пастаўленае пытанне)