Залівы
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
23 лістапада 2015 г.
ад
fenya38
|
82 Адказу
|
1,556 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@akop591
Вельмі знаёма, яшчэ калі ноччу граеш і не спіш, а потым сліў і зусім нічога не хочацца
@amernmes.Я з табой цалкам згодзен. Ну з азартам нічога не зробіш.
@vrodezdes.У мяне такі стан бывае вельмі часта.
@akop591
Я з яго напэўна і не вылазу,ахаха
За вечар раз 18к баксаў года паўтара таму ў КБ. Цяпер у месячнай замазцы тысяч 20 напэўна калі не больш, з тым улікам што кэшбэкі тыднёвыя па 600 баксаў прылятаюць. Ёбаны Стейк жрэ як не ў сябе.
@marusik94 Усё прыйдзе з часам.
@robingood Што менавіта прыйдзе? 😁 уменне трымаць сваю псіхіку ў руках? 🤣 залівы ж з-за яе 🫣🤣
@marusik94 Вопыт!Самакантроль.
@MrCardholder9.Забудзь ты пра гэты Стейк .Калі яшчэ прайграеш 20-40т і потым занесеш 100т баксаў табе кінуць Верыфікацыю 4 ўзроўню і ты не праедзеш і табе не выведуць…
@vrodezdes.Усе тут такія)
@robingood ааааа 😇ну тады ладна))) можа быць і прыйдзе😁
@akop591 Працягваю рабіць часам! Але гульня не ідзе ў многіх правайдэрах. Прысцерагаюся да правайдэра “Белатра”. Там выйшлі новыя падобныя гульні на “Нотимит”,”Хаскав”,”Прагмат”. Там дзе да загрузкі слота “РТП” і розныя параметры слота паказаны)
Аб’яднана
@akop591 Зарплату атрымаў спусціў, зарплату атрымаў спусціў, а потым пачынаеш задумвацца, а табе гэта трэба! Кармілец адзін, а есці ўсе хочуць_)
@robingood прычым калі менш за ўсё будзеш гэтага чакаць:))
@amernmes.Круглы год заліваю ва ўсе казіно.Ну бывае і без грошай сяджу дзён 10.А гуляю з 2000-ых гадоў (
@akop591
Ого, колькі ж гэта ўжо заліў?
У мяне хоць як тыя графікі, уверх-уніз, у мінусе, канешне, але цярпіма.
@gans2115 Я таксама заўважыла🫣што калі чакаеш адмазкі хоць бы дзе… Верыш…. 🫢нікалі не адмажашся, а вось калі не чакаеш і проста гуляю на лайте 🫠хоп і на табе х2к😊 і адразу цудоўна))) галоўнае ў час спыніцца і знайсці кнопку выводу😁
@gans2115 100%
@marusik94 ну так, увогуле трэба ставіцца прасцей, як да забаўкі і старацца атрымліваць асалоду ад працэсу і не гарэць, калі не шанцуе
@didi88 Вось менавіта так я і раблю))) гуляю толькі для задавальнення🙃 і стараюся моцна не ўвязвацца🐝
@MrCardholder9
Жоска, гэта ўсё на Стейку?
А які ў цябе там узровень?
@vrodezdes![]()
Рот я ебаў гэтага Стейка, плюс толькі ў імгненным вывадзе і тое, што бонусы ўсе без вейджара, у суботу накідаюць, хочаш – адразу выводзь. Палез у сховішча, знайшоў там выпадкова бонусных 900 баксаў) прыкол
@vrodezdes.Ты дарма ў стэйкі так гуляеш,заснеш вялікую суму і ніхто не дапаможа.Нават усімі Паважаны Вячаслаў не зможа дапамагчы .
Занес x3 ад дэпазіта ў стэйку, пратэставаў 4 слоты ў гонар хэлоўіна – палова дэпазіту ўляцела, зайшоў у шугараш, купленая бонуска вярнула прайгрыш і крыху ў плюсе. Зноў залез у тыя ж хэлоўін-слоты – зноў практычна ўсё зліў. Потым у баккара і 3 разы запар на чырвонае, вярнуў плюс і іксануў, качэлі страшныя, амаль не пасеў. А слоты на хэлоўін – поўны шлак
паставіла 125000 на тэніс.стаўка была на матч Зверава супраць Шэлтана.шалёна абідна зліла