Як не сесці ў турму за лайк або рэпост (відэа)

Пагаворым пра жыццё | 22 жніўня 2018 г. ад | 58 Адказаў | 1,366 Праглядаў | 0 Рэакцый
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
seregelio, 22 жніўня 2018 г.
Помітынгавалі за цара?) Можаце ляжаць спаць, у сне галод не адчуваецца) Пуцін за вас ікоркі хряпне, не ссыце)  60к долараў ААЭ нацпраект па падтрымцы сваіх чэлдобракoў, наш нацпраект – гэта павышэнне пэнсійнага ўзросту, каб ні адзін продуманы Зверь не дажыў)))))

“Сваіх чалавекоў”, якія прыносяць карысць дзяржаве, і гэтыя людзі потым выплачваюць гэтыя грошы са сваіх заробкаў; калі чалавек не стаў спецыялістам і карысці не прыносіць, ён трапляе ў доўгі, і доўгі ў ААЭ – рэч кепская, за якія цябе альбо садзяць, альбо тупа дэпартуюць з краіны. Гэта зусім нармальная інвестыцыя грошай, бо кампетэнтныя спецыялісты патрэбны ўсюды і заробак яны атрымліваюць добра ўсярэдзіне. Адпаведна, яны сваёй працай прыносяць карысць дзяржаве, а калі ты яе не прыносіш і ты не сваяк шэйха, то ты проста там нікому не патрэбны… і карміць цябе проста так ніхто не будзе.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
ReptiloiD, 22 жніўня 2018 г.
“Сваіх чалавекоў”, якія прыносяць карысць дзяржаве, і гэтыя чалавечкі потым гэтыя грошы выплочваюць са сваіх зарплат, калі чалавек спецыялістам не стаў і карысці не прыносіць – ён трапляе ў даўгі, і даўгі ў ААЭ рэч нягодная, за якія цябе альбо саджаюць, альбо тупа дэпортуюць з краіны. Гэта зус [...]

Ты таксама карысць дзяржаве прыносіш так ці інакш, толькі ні х** за гэта не атрымліваеш. Кайфішы Пуціна вырашылі, што табе дастаткова хлеба з смецця і алею з хламу. Не здыхнеш і добра.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Ты тоже пользу государству приносишь так или иначе, только ніх**я за это не получаешь. Кумпаны Пуціна вырашылі, што табе дастаткова хлеба са смецця і алею з хламу. Не здохнеш і добра.

😮Якую карысць я або ты прыносім дзяржаве? Мы хутчэй шкоднікі, бо нашымі намаганнямі чортавая купа бабла сыходзіць за мяжу тупа ў кішэні гаспадароў казіно і ў выглядзе падаткаў у краіны, дзе казіно значацца… Так ці інакш варыянт, што ты проста жывеш у ім і нічога толкам для гэтай самой дзяржавы не робіш, думаю, улічваць не варта)))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Кароче ясна і зразумела з тваёй пазіцыяй. Ва ўсім вінаваты Пуцін. 😁

Аўтарства не маё, але спадзяюся ты ацэніш 😁

За вокнам дождж і град. Гэта Пуцін вінаваты!
Кошка кінула кацянят – Гэта Пуцін вінаваты,
Зайку кінула гаспадыня – Хто вінаваты, адгадай-ка!
Вось канчаецца дошка Ў няшчаснага бычка,
Наша Таня гучна плача – Паблізу Пуцін, не інакш!
Святло згасла, ўпала агароджа, У аўто заглух матор,
Зуб здаровы выдалілі Ці ўлез у кватэру злодзей,
Не спадабалася кіно, Наступілі вы ў Мороженка…
У любога катаклізму Тлумачэнне адно…
Ведае кожны дэмакрат – Гэта Пуцін вінаваты!
Хто ўчора ў маім пад’ездзе Ліфт пассыўся да столі?
Мне, таварышы, паверце – Гэта Пуціна рука!
Я спаліў па п’янаці «белку» – Гэта Пуціны прадзелкі!
Куча пад сталом гавна. Гэта Пуціна віна!
Засміўся ўнітаз – Гэта Пуціна загад,
Накінуў туды бычкі, Ваду зліў – і быў такі!
Па начах бялізну крадзе, Шкло ў нашым доме б’е.
П’яным у двары танчыць. Гэта Пуцін – абарванец!
Няма выратавання ад злодзея! Матам піша на сценах,
Зламалі кусты ў алеі. Гэта Пуцін – ох і ах!
Ліберала дождж мокрыць – Пуцін весела хіхікае.
Затапіла вашу дачу? – Гэта Пуцін, не інакш!
Вас навала ў дарозе заста? – То рука Крамля дасягнула.
Холад, вецер, снегапад – Зноўку Пуцін вінаваты.
Зносіць дах ураганам? – Гэта Пуцін мсціць баранцам.
Шторм, цунамі, паводка? – Гэта Пуцін, без сумневу!
Лівень, апоўзень, цыклон – Вінаваты, канешне, ён
Сель, лавіна, камяпад? – Ясна: Пуцін вінаваты!
Смерч, тайфун, землятрус – Няма ад Пуціна выратавання!
У темя клюнула варона? – Гэта – юны друг АМОНа.
Пчолы, асіны жаляць вас? – Гэта пуцінскі СпецНаз.
Бачыш гэтага шмеля? – Ён на службе ў Крамля!
Калі верыш у такое – Гэта проста паранойя!

А па сабжу, падыдзі да люстэрка. Там ты ўбачыш крыніцу ўсіх сваіх няўдач… Поспехаў )))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
AydarKaribullin, 22 жніўня 2018 г.
А па сабжу, падзiдзі да люстэрка. Там ты ўбачыш крыніцу ўсіх сваіх няўдач… Поспехаў )))

Самая вялікая няўдача ў гэтым кантэксце гэта тое, што такіх як вы агародніны вельмі многа. Дзе-небудзь адстойваюць павышэнне праезду ў метро, а дзе-небудзь толькі паспеюць попец вазелінам памазаць і славяць трахера)

Ладна, сур’ёзна – я заканчваю бітву з ветранымі млынамі) Пайду лепш, пакуль базар працуе, вазьму воблу пад півасік, норм вобла ікрыстая па 250 рубасоў усяго)

ps Калі каго-небудзь зачапіў у ходзе прэс-канфэрэнцыі) соры, я зусім не на зло, проста ў мяне сваё бачанне сітуацыі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Найбольшая няўдача ў гэтым кантэксце – тое, што такіх як вы агародніны вельмі многа. Кудысьці адстойваюць падвышэнне праезду ў метро, а кудысьці толькі паспяваюць попец вазелінам змазваць і славяць трахера) Ладна, сур’ёзна, я заканчваю бітву з ветранымі млынамі) Пайду лепш, пакуль базар пра [...]

Вельмі цікавая пазіцыя. Агародніны… А ты хто тады? Тля што? 😁

ps Калі каго зачапіў падчас прэс-канферэнцыі) соры, я дакладна не хацеў пакрыўдзіць, проста ў мяне сваё бачанне сітуацыі

Не забудзь дадаць п’янае бачанне. Асабіста я цябе пачуў. Не ведаю, як іншыя. Я агародніна. Я зразумеў 😁 Ты месія.😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
3
Публікацыі
276
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
19 кас 2017 г.

🤭   ПУЦІН ВІНОВАТЫ  

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
49
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 кра 2018 г.
І што? Хусейн, напрыклад, таксама ў Англіі вучыўся, здаецца. Нават калі памыляюся, то шмат хто там вучыцца ўсё роўна і гэта кажа толькі пра тое, што нармальна выкладаюць.  Навальны, па-мойму, далёка не дрэнны. Хз, скурвіўся ці не, калі трон атрымаў, але пл**ць, трэба шукаць варыянты, альбо [...]

ўсё, што адбываецца, агідна і непрыемна) а мы проста быдла, прычым адчуванне, што яшчэ бясслоўнае і тупое (па меншай меры ў іх бясстыдных вачах)!

І што? Хусейн, напрыклад, таксама ў Англіі вучыўся, здаецца. Нават калі памыляюся, то шмат хто там вучыцца ўсё роўна і гэта кажа толькі пра тое, што нармальна выкладаюць.  Навальны, па-мойму, далёка не дрэнны. Хз, скурвіўся ці не, калі трон атрымаў, але пл**ць, трэба шукаць варыянты, альбо [...]

ўсё, што адбываецца, агідна і непрыемна) а мы проста быдла, прычым адчуванне, што яшчэ бясслоўнае і тупое (па меншай меры ў іх бясстыдных вачах)!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...