Як не сесці ў турму за лайк або рэпост (відэа)

Пагаворым пра жыццё | 22 жніўня 2018 г. ад | 58 Адказаў | 1,363 Прагляду | 0 Рэакцый
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.

😁 не займацца ўсёй гэтай бяссэнсоўнай тэорыяй і ўсё будзе норм…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
ReptiloiD, 22 жніўня 2018 г.
😁 не займацца рознай бяссэнсоўнай тэорыяй і ўсё будзе нарм…

Гэта як?) Увогуле нічога не пісаць?) 

Жарты жартамі, а я вось крыху падкідваю) Калі камусьці спатрэбіцца мяне закрыць, то ўсё прапала)))) Матэрыялу мільён🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
seregelio, 22 жніўня 2018 г.
Як гэта?) Сусім нічога не пісаць?)  Жарты жартам, а я вось падсыляю трохі) Калі камусьці спатрэбіцца мяне закрыць, то ўсё прапала)))) Матэрыялу мільён🙂

😮 А што пісаць та? нельга проста размаўляць або абавязкова трэба прыліпаць Пуціну сісюкі і крычаць, што ён куйло?😮 Дзе-небудзь у Кітаі за гэта звычайна страляюць😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
😮 А што пісаць-то? нельга проста размаўляць ці абавязкова трэба прылепіць Пуціну сіські і крычаць, што ён куйло?😮 Дзе-небудзь у Кітаі за гэта звычайна страляюць😁  

Упэўнены на 102 адсоткі – калі б я быў следчым, па тваіх запісах за апошні тыдзень я накапіў бы пару цытат, за якія суддзя з задавальненнем кіўне і ўдарыць малатком, каб ты, нягоднік, быў неадкладна пакараны🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.

я ўжо забыў, калі ў апошні раз у соцсетку заходзіў, тупа не цікава ўжо… гадоў 10 таму так, і розныя малюнкі пастіў у стылі “як я люблю сваю краіну і ненавіджу дзяржаву” але тады ўсім было на гэта пафіг, а цяпер узяліся канкрэтна, што мы ўласна і назіраем як некаторыя блоХеры лавяць покемонаў па цэрквах а потым маюць бледны выгляд у СІЗА, не кажучы ўжо пра нацыкаў і іх культуру, усё пад калпаком!!!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
maxmox, 22 жніўня 2018 г.
я ўжо забыў калі апошні раз у соц сетку заходзіў, тупа не цікава ўжо… гадоў 10 таму так, і розныя картинки выкладваў з серыі “як я люблю сваю краіну і ненавіджу дзяржаву” але тады ўсім было на гэта напляваць, а цяпер узяліся канкрэтна, што мы ўласна і назіраем як некаторыя блоХеры ловяць пакем [...]

Фішка ў тым, што па жаданні табе ў судзе нагадаюць што ты 10 гадоў таму напісаў🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
Прыкол у тым, што па жаданні ў судзе табе нагадаюць, што ты 10 гадоў таму напісаў🙂

пра тэрміны даўнасці здзяйснення «злачынства» не забывай😏

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.

Артыкул 78. Вызваленне ад крымінальнай адказнасці ў сувязі з праходжаннем тэрмінаў даўнасці

1. Асоба вызваляецца ад крымінальнай адказнасці, калі з дня здзяйснення злачынства прайшлі наступныя тэрміны:
а) два гады пасля здзяйснення злачынства невялікай цяжкасці;
б) шэсць гадоў пасля здзяйснення злачынства сярэдняй цяжкасці;
в) дзесяць гадоў пасля здзяйснення цяжкага злачынства;
г) пятнаццаць гадоў пасля здзяйснення асабліва цяжкага злачынства.
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
пра тэрміны даўнасці здзяйснення “злачынства” не забывай😏

Па тэрарызму, напрыклад, думаю, тэрмінаў няма.

Пуцін спрабуе шчэміць інтэрнэты, каб моцна не ўзнімалі там, дзе не можа кантраляваць, а на тэлевізары ж зразумела, што ён рулиць і ніхто рот не адкрые. А паколькі сістэма прагніла і згарэла к х.ям, гэтай тэмай карыстаюцца людзі, якім трэба кагосьці прысадзіць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
Па тэрарызме, напрыклад, думаю, тэрмінаў няма. Пуцін спрабуе душыць інтэрнэты, каб моцна не ўздымаліся там, дзе не можа кантраляваць, па тэлевізары ж зразумела, што ён кіруе і ніхто рот не адчыніць. А паколькі сістэма згніла і згарэла да х.ям, гэтай тэмай карыстаюцца людзі, каму трэба прыці [...]

тэрарызм, серыйныя забойцы, пытанняў няма, але тут то які нафіг інтэрнэтны тэрарызм😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Упэўнены на 102 працэнты – калі б я быў следчым, у тваёй пісьменнасьці за апошні тыдзень я нарыю пару цытат, за якія суддзя з задавальненнем кіўне і ўдарыць малатком, каб ты, негоднік, быў пакараны тэрмінова🙂

😁Ну асоба я толькі тролю хрысціян у іх абсурдных тэмах, за што мяне можна за “абразу нейкіх там пачуццяў вернікаў” прыцягнуць, ды і тое гэта цяжка, бо за пытанні звычайна не садзяць))) нацыкаў – так, бо колькі мільёнаў дзякуючы гэтым “людзям” адпраўілася ў іншы свет? Дык і ўвогуле, падобныя антыўрадавыя мемасы, артыкулы і іншы падобны шлак, за якія саджаюць каго-небудзь, зроблены выключна з адной мэтай і зроблены выключна за бабла, каб незадаволеныя грамадзяне выходзілі на вуліцы, павышаючы незадаволенасць, тыпу вось у амерыках то ўсё заепка, а ў нас куйня якаясьці. І нікому ж у галаву не прыходзіць, што ў той жа амерыцы цябе могуць разарыць і пакінуць без дому за тое, што ты проста чхнуў выпадкова побач з кімсьці. Або што медыцынскую страхоўку там могуць дазволіць сабе максімум 20% насельніцтва…. Усім пафіг… усім трэба глядзець вось Пуцін украў, Пуцін зрабіў…. Пуцін шмат чаго зрабіў, вельмі шмат, і многа добрага…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
тэрарызм, серыйныя забойцы, пытанняў няма, але тут то які на хуй інтэрнэт тэрарызм😁

Дзе тэрарызм, там побач экстрэмізм. Гэта ж усё такое расплывчатае, што прыцягнуць, калі захочуць. Напішы, што Пуцін – злодзей, і па жаданні станеш першым тэрарыстам з сеткі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 319
Публікацыі
32 004
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Ад турмы і ад сумы не застрахоўваюцца… Трэба заўсёды быць асцярожнымі.  Не ведаю, як у вас у Расіі, а  ў нас.., і ў добрыя часы людзі “знікалі”… 

PS. Хаця адзін анекдот і раскажу, “перастукваюцца” ў турме… і адзін другому “кажа” – з Новым Годам “зЁмa”! А другі яму адказвае праз сцяну, які НГ нахрэн, глядзі лета пячэ… А першы яму зноў, быў на дапыце.., рашылі падкінуць годок табе…)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
Дзе тэрарызм, там побач экстрэмізм. Гэта ж усё так расплывіста, што прыцягнуць калі пажадаюць. Напішы шо Пуцін злодзей і пры жаданні станеш першым тэрарыстам з сеткі

так што пісаць тады, вон Анальны ў кожным сваім відэа крычыць шо Пуцін злодзей і што, жыве, за мяжу мотваецца, донаты з ідыётаў збірае і ўсё норм у яго🙂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
так што пісаць-то, вось Анальны ў кожным сваім відэа крычыць, што путін злодзей і што, жыве, за мяжу мотается, донаты з ідыётаў збірае і ўсё норм у яго🙂

😁А тут усё проста…падобных асоб лепш трымаць пад кантролем і на віду, бо яны карысныя з пункту гледжання геапалітыкі, паколькі ствараюць відовішча наяўнасці апазіцыі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Пуцін многа чаго зрабіў, вельмі многа, і многа добрага…

Путіну трэба вам такія значкі падарыць, як пры СССР былі акцябратскія) Твар Пуціна і знізу “а хто калі не я”)))))

Пуцін барыжыць нашу з табой нафту і ўпіхвае нам яе па тры разы даражэй, і больш пакуль нічога не робіць)

Хоць не, канешне справядліва заўважыць, што ў знешняй палітыцы ён круты як ні круці…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Путіну трэба вам такія значкі прэзентаваць, як пры СССР былі кастрычніцкія) Твар Пуціна і знізу “а хто калі не я”))))) Путін барыжыць нашай з табой нафтапрадукцыяй і нам жа ўціскае ў тры дарага, і больш пакуль нічога не робіць)

😁 А з чаго ты ўзяў, што яна твая? Мы жывём пры капіталізме, і Саветы, дзе ўсё было агульнае развалены, зноў жа дзякуючы вось такім жа тэмам. І тут як яно – зашарыў, значыць малайчына, ну а не зашарыў, то жыві на заробак))) Так што наезд на украл неабгрунтаваны, калі ў цябе Вован не выцягнуў асабіста лапатнік на прыпынку😁 І сапраўды…а хто калі не ён? Хоць адзін кандыдат маецца, што хаця б трохі горшы? няма такіх…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
😁 А з чаго ты ўзяў, што яна твая? Мы жывём пры капіталізме, і Саветы, дзе ўсё было агульнае, разваленыя, зноў жа дзякуючы вось такім самым тварам. І тут як яно – зашарыў, значыць малайчына, ну а не зашарыў, то жыві на зп))) Так што наезд на «ўкраў» неабгрунтаваны, калі ў цябе Вован не выцягну [...]

Нефць належыць жыхарам краіны, але па факце сябрам Пуціна) Яны крадуць бязбожна і гэта ўжо перарасла ў фетыш, там ужо паходу на 200+ жыццяў затавіліся)

Я кароче завязваю з гэтай палітыка-тэмай, пакуль не з’ехалі)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
😁А тут усё проста… падобных асобаў лепш трымаць пад кантролем і на відзе, бо яны карысныя з пункту гледжання геапалітыкі, бо ствараюць выгляд наяўнасці апазіцыі  

засланы казачок гэты анальны, зараджаны з усіх бакоў і з Еўропы і з Захаду, не дарма ж ён шпацаваўся у парламенце Англіі,  пражыў палову года ў Штатах, навучаючыся ў Ейле, і нават выступаў перад Кангрэсам ЗША…  а прыкрыць яго – Пуцін зараз падніме хай і ўсе гэта разумеюць, хоць Нямцоў таксама доўгі час брэкаў брэкаў і памёр…

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
засланы казачок гэты анальны, зараджаны з усіх бакоў і з Еўропы і з Захаду, не дарма ж ён ошываўся ў парламенце Англіі, пражыў палгода ў Штатах, навучаючыся ў Йеле, і нават выступаў перад Кангрэсам ЗША… а прыкрой яго Пуцін зараз падніме хай і ўсе гэта разумеюць, хоць Немцоў таксама доўгі ча [...]

😮 Так Немцова то свае і прыбілі, дабы хайгуй падняў, тыпа вось што робяць з апазіцыяй у мордоре))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Нефць належыць жыхарам краіны, але па факце – сябрам Пуціна) Яны крадуць бязбожна і гэта ўжо перарасла ў фетыш, там ужо паходу на 200+ жыццяў затаварыліся)  Я кароче завязваю з гэтай палітыкотэмай пакуль не з’ехалі)

😮Та ніхто да цябе не прыедзе, ты паглядзі на чудакоў, якіх садзяць, прасачы іх дзейнасць і зразумееш, чаму іх садзяць))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
😮 Так Немцова то свае і прыбілі, каб хайгуй падняў, тыпа вось што робяць з апазіцыяй у Мордоры))))

ну х.з. асабіста не прысутнічаў і слава богу)))) вось і анальнага значыць таксама “свае” закуляраць рана ці позна😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
ну х.з. асабіста не прысутнічаў і слава богу)))) вось і анальнага значыць таксама “свае” закуяряць рана ці позна😁

😁 Як варыянт, як толькі цалкам зразумеюць, што ён не апраўдвае ўкладзеных у яго бабосаў прываліць, каб з’явіўся новы месія, ну або выратавальнік ўсёй Русі)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
засланы казачак гэты анальны, зараджаны з усіх бакоў і з Еўропы і з захаду, не дарма ж ён ошиваўся ў парламэнце Англіі, пражыў палгода ў Штатах, навучаючыся ў Ейлe, і нават выступаў перад Кангрэсам ЗША… а прыкры яго Пуцін зараз падніміць хай і ўсе гэта разумеюць, хоць Немцоў таксама доў [...]

І што? Хусейн напрыклад таксама ў Англіі вучыўся, здаецца. Нават калі памыляюся, то шмат хто там вучыцца ўсё роўна і гэта кажа толькі пра тое, што нармальна выкладаюць.

Навальны па-мойму далёка не дрэнны. Хз скурвіўся б ці не калі трон атрымаў бы, але пліаць трэба шукаць варыянты, альбо заставацца рабамі Пуціна і яго опг піцерскай)

Ну вы, блін, паглядзіце як жывуць краіны Еўра, дзе няма ні кроплі нафты…. Ну дзе грошы? Чаму яны вырашаюць дэфіцыт пенсіянерамі? Пуцін плюнуў нам усім у твар тым, што пасля выбараў адразу накруціў ндс і пенсійны ўзрост. Хз, у людзей у нас пісец, даіць можна вечна, а яны яшчэ праслаўляюць) Жорстка)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...