Як не сесці ў турму за лайк або рэпост (відэа)
Пагаворым пра жыццё
|
22 жніўня 2018 г.
ад
seregelio
|
58 Адказаў
|
1,363 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
😁 не займацца ўсёй гэтай бяссэнсоўнай тэорыяй і ўсё будзе норм…
Гэта як?) Увогуле нічога не пісаць?)
Жарты жартамі, а я вось крыху падкідваю) Калі камусьці спатрэбіцца мяне закрыць, то ўсё прапала)))) Матэрыялу мільён🙂
😮 А што пісаць та? нельга проста размаўляць або абавязкова трэба прыліпаць Пуціну сісюкі і крычаць, што ён куйло?😮 Дзе-небудзь у Кітаі за гэта звычайна страляюць😁
Упэўнены на 102 адсоткі – калі б я быў следчым, па тваіх запісах за апошні тыдзень я накапіў бы пару цытат, за якія суддзя з задавальненнем кіўне і ўдарыць малатком, каб ты, нягоднік, быў неадкладна пакараны🙂
я ўжо забыў, калі ў апошні раз у соцсетку заходзіў, тупа не цікава ўжо… гадоў 10 таму так, і розныя малюнкі пастіў у стылі “як я люблю сваю краіну і ненавіджу дзяржаву” але тады ўсім было на гэта пафіг, а цяпер узяліся канкрэтна, што мы ўласна і назіраем як некаторыя блоХеры лавяць покемонаў па цэрквах а потым маюць бледны выгляд у СІЗА, не кажучы ўжо пра нацыкаў і іх культуру, усё пад калпаком!!!
Фішка ў тым, што па жаданні табе ў судзе нагадаюць што ты 10 гадоў таму напісаў🙂
пра тэрміны даўнасці здзяйснення «злачынства» не забывай😏
Па тэрарызму, напрыклад, думаю, тэрмінаў няма.
Пуцін спрабуе шчэміць інтэрнэты, каб моцна не ўзнімалі там, дзе не можа кантраляваць, а на тэлевізары ж зразумела, што ён рулиць і ніхто рот не адкрые. А паколькі сістэма прагніла і згарэла к х.ям, гэтай тэмай карыстаюцца людзі, якім трэба кагосьці прысадзіць.
тэрарызм, серыйныя забойцы, пытанняў няма, але тут то які нафіг інтэрнэтны тэрарызм😁
😁Ну асоба я толькі тролю хрысціян у іх абсурдных тэмах, за што мяне можна за “абразу нейкіх там пачуццяў вернікаў” прыцягнуць, ды і тое гэта цяжка, бо за пытанні звычайна не садзяць))) нацыкаў – так, бо колькі мільёнаў дзякуючы гэтым “людзям” адпраўілася ў іншы свет? Дык і ўвогуле, падобныя антыўрадавыя мемасы, артыкулы і іншы падобны шлак, за якія саджаюць каго-небудзь, зроблены выключна з адной мэтай і зроблены выключна за бабла, каб незадаволеныя грамадзяне выходзілі на вуліцы, павышаючы незадаволенасць, тыпу вось у амерыках то ўсё заепка, а ў нас куйня якаясьці. І нікому ж у галаву не прыходзіць, што ў той жа амерыцы цябе могуць разарыць і пакінуць без дому за тое, што ты проста чхнуў выпадкова побач з кімсьці. Або што медыцынскую страхоўку там могуць дазволіць сабе максімум 20% насельніцтва…. Усім пафіг… усім трэба глядзець вось Пуцін украў, Пуцін зрабіў…. Пуцін шмат чаго зрабіў, вельмі шмат, і многа добрага…
Дзе тэрарызм, там побач экстрэмізм. Гэта ж усё такое расплывчатае, што прыцягнуць, калі захочуць. Напішы, што Пуцін – злодзей, і па жаданні станеш першым тэрарыстам з сеткі
Ад турмы і ад сумы не застрахоўваюцца… Трэба заўсёды быць асцярожнымі. Не ведаю, як у вас у Расіі, а ў нас.., і ў добрыя часы людзі “знікалі”…
PS. Хаця адзін анекдот і раскажу, “перастукваюцца” ў турме… і адзін другому “кажа” – з Новым Годам “зЁмa”! А другі яму адказвае праз сцяну, які НГ нахрэн, глядзі лета пячэ… А першы яму зноў, быў на дапыце.., рашылі падкінуць годок табе…)
так што пісаць тады, вон Анальны ў кожным сваім відэа крычыць шо Пуцін злодзей і што, жыве, за мяжу мотваецца, донаты з ідыётаў збірае і ўсё норм у яго🙂
😁А тут усё проста…падобных асоб лепш трымаць пад кантролем і на віду, бо яны карысныя з пункту гледжання геапалітыкі, паколькі ствараюць відовішча наяўнасці апазіцыі
Путіну трэба вам такія значкі падарыць, як пры СССР былі акцябратскія) Твар Пуціна і знізу “а хто калі не я”)))))
Пуцін барыжыць нашу з табой нафту і ўпіхвае нам яе па тры разы даражэй, і больш пакуль нічога не робіць)
Хоць не, канешне справядліва заўважыць, што ў знешняй палітыцы ён круты як ні круці…
😁 А з чаго ты ўзяў, што яна твая? Мы жывём пры капіталізме, і Саветы, дзе ўсё было агульнае развалены, зноў жа дзякуючы вось такім жа тэмам. І тут як яно – зашарыў, значыць малайчына, ну а не зашарыў, то жыві на заробак))) Так што наезд на украл неабгрунтаваны, калі ў цябе Вован не выцягнуў асабіста лапатнік на прыпынку😁 І сапраўды…а хто калі не ён? Хоць адзін кандыдат маецца, што хаця б трохі горшы? няма такіх…
Нефць належыць жыхарам краіны, але па факце сябрам Пуціна) Яны крадуць бязбожна і гэта ўжо перарасла ў фетыш, там ужо паходу на 200+ жыццяў затавіліся)
Я кароче завязваю з гэтай палітыка-тэмай, пакуль не з’ехалі)
засланы казачок гэты анальны, зараджаны з усіх бакоў і з Еўропы і з Захаду, не дарма ж ён шпацаваўся у парламенце Англіі, пражыў палову года ў Штатах, навучаючыся ў Ейле, і нават выступаў перад Кангрэсам ЗША… а прыкрыць яго – Пуцін зараз падніме хай і ўсе гэта разумеюць, хоць Нямцоў таксама доўгі час брэкаў брэкаў і памёр…
😮 Так Немцова то свае і прыбілі, дабы хайгуй падняў, тыпа вось што робяць з апазіцыяй у мордоре))))
😮Та ніхто да цябе не прыедзе, ты паглядзі на чудакоў, якіх садзяць, прасачы іх дзейнасць і зразумееш, чаму іх садзяць))))
ну х.з. асабіста не прысутнічаў і слава богу)))) вось і анальнага значыць таксама “свае” закуляраць рана ці позна😁
😁 Як варыянт, як толькі цалкам зразумеюць, што ён не апраўдвае ўкладзеных у яго бабосаў прываліць, каб з’явіўся новы месія, ну або выратавальнік ўсёй Русі)
І што? Хусейн напрыклад таксама ў Англіі вучыўся, здаецца. Нават калі памыляюся, то шмат хто там вучыцца ўсё роўна і гэта кажа толькі пра тое, што нармальна выкладаюць.
Навальны па-мойму далёка не дрэнны. Хз скурвіўся б ці не калі трон атрымаў бы, але пліаць трэба шукаць варыянты, альбо заставацца рабамі Пуціна і яго опг піцерскай)
Ну вы, блін, паглядзіце як жывуць краіны Еўра, дзе няма ні кроплі нафты…. Ну дзе грошы? Чаму яны вырашаюць дэфіцыт пенсіянерамі? Пуцін плюнуў нам усім у твар тым, што пасля выбараў адразу накруціў ндс і пенсійны ўзрост. Хз, у людзей у нас пісец, даіць можна вечна, а яны яшчэ праслаўляюць) Жорстка)