Як не сесці ў турму за лайк або рэпост (відэа)

Пагаворым пра жыццё | 22 жніўня 2018 г. ад | 58 Адказаў | 1,365 Праглядаў | 0 Рэакцый
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
seregelio, 22 жніўня 2018 г.
Навальны, па-мойму, даволі нядрэнны.

Шчыра ? Я меў куды больш высокую думку пра твае аналітычныя здольнасці. Без абід… Абстрагуючыся ад Вовы і гэтак далей. Ты хаця б трохі пацікавіўся, хто гэта за тып.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
І што?

нічога, канешне, калі чалавек адказвае на пытанне, для чаго ён наведваў тыя ці іншыя месцы, але калі анальному задалі такое пытанне, ён на яго не адказаў, хоць мог сказаць: ребята, да проста для агульнага развіцця, там падцягнуў палітычны англійскі, набраўся вопыту, ведаў, але не – ён затраіў як жыгулёўскі дохлы матор на двух гаршках і нічога вразумальнага не адказаў!!! эдакі эфект  А…Х….У….Я, калі табе ў лоб задалі пытанне, а ты не ведаеш, як адпісацца, каб не спаліцца…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
І што? Хусейн напрыклад таксама ў Англіі вучыўся, здаецца. Нават калі я памыляюся, то шмат хто там вучыцца ўсё роўна і гэта гаворыць толькі пра тое, што нармальна выкладанне.  Навальны, як на мяне, далёка не дрэнны. Хз скурвіўся б ці не калі трон меў бы, але пліяць трэба шукаць варыянты, ал [...]

1. А пры чым тут Хуссейн? ён жа тэрарыстам стаў толькі таму, што ў Іраку нафту знайшлі і прынеслі туды “дрызмулякратію”

2. Навальны – клоун чыстай вады, бо ні адной дзейснай ідэі ад яго не паступала, апроч адкрытага бздуру, прыдатнага для кантынгенту яго прыхільнікаў (школьнікі і іншыя асоб ы, што розумам не вылучаюцца). І калі ён стане прэзідэнтам (прэзідэнтам яго назваць будзе цяжка, бо нас будуць карыстаць усе, каму ні лень), то тваім гаспадаром у выніку стане трансгендэрны негр Сміт з нейкай Каліфорніі…

3. Як жывуць краіны еўра? Можна паглядзець на Грэцыю, Партугалію, Польшчу і іншыя перадавыя эканомікі… працы ў іх там асабліва няма, і ўсе безвізава гоняць чысціць туалеты ў суседніх краінах)))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
AydarKaribullin, 22 жніўня 2018 г.
Шчыра? Я пра твае аналітычныя здольнасці меў куды большае меркаванне. Без абід… Адстраніўшыся ад Вовы і гэтак далей. Ты хоць трохі пацікавіўся, хто гэта за тып.

Я б ні слова пра яго не напісаў, калі б не цікавіўся. Я не кажу, што ён супер і г.д., але гэта альтэрнатыва. 

А я вось лічу, што гэта ты трохі тупаваты, напрыклад, пацверджанне сваёй пазіцыі пра Навальнага нарыў і задаволены, каманда Пуціна цябе наснімее з тры каробы)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
ReptiloiD, 22 жніўня 2018 г.
. Як жывуць краіны еўра? Можна паглядзець на Грэцыю, Партугалію, Польшчу і іншыя перадавыя эканомікі …. працы ў іх там асабліва няма, і ўсе безвізава гоняць чысціць прыбіральні ў суседніх краінах)))

У ўсіх трох жыцьцё лепш, чым тут, нягледзячы на відавочную нашу перавагу па рэсурсах, мы іх газам забяспечваем, а нашы бабулі жывуць на пенсію мінімум у 5 разоў менш, чым там, нават пры ўмове банкруцтва Грэцыі. Спрачацца далей бессэнсоўна.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Я не слова б пра яго не напісаў калі б не цікавіўся. Я не кажу што ён супер і г.д., але гэта альтэрнатыва.

Ну раскажы нам у трох словах.

А я вось лічу што гэта ты дурнаваты напрыклад, пацверджанне сваёй пазіцыі пра Навальнага накапаў і задаволены, каманда Пуціна табе насыпле з тры скрыні)

Не было ў мяне ніякай пазіцыі па Навальным пакуль ён не стаў распавядаць байкі. Вось што ён, па-тваему, сказаў такое і дзе чаго ты не ведаў? Адзінае, што ў яго не адняць – гэта тое, што ён умеў прыгожа ліць у вушы. Але зноў жа ліе толькі тым, у каго ў галаве пусто. Ідэальнае асяроддзе.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
У ўсіх трох жытуха лепш, чым тут, нягледзячы на відавочную нашу перавагу па рэсурсах, мы іх газам забяспечваем, а нашы бабулі жывуць на пенсію мінімум у 5 разоў менш, чым там, нават пры ўмове банкруцтва Грэцыі. Спрачацца далей бессэнсоўна.

Лепш чым ? Давай па парадку. А ў ідэале пракаціся, пажыві там пару гадоў. Прыедзеш раскажаш. Точней унесеш адтуль ногі і раскажаш 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

А ўвогуле гэта няўдзячная і бесполезная справа. У кожнага свой кер, сваё меркаванне і не пераканаеш. Кідаю. Калі б было дзеля чаго.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Лепш чым? Давай па парадку. А ў ідэале пракаціся, пажыві там пару гадоў. Прыедзеш – раскажаш. Точней унесеш адтуль ногі раскажаш 😁

ай нянэ нянэ) Самому не смешна?

Кожны застанецца пры сваёй думцы. Слава богу, пакуль маем права.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
Я б ні слова пра яго не напісаў, калі б не цікавіўся. Я не кажу, што ён супер і г.д., але гэта альтэрнатыва.   

Усё, што кажа алёша, гэта ўсё трэба пераправяраць, яму даюць інфу, ён робіць укід нават не капнуўшы ўглыб, усе яго рацыянальныя апусы добра цячэ ў вушы толькі яго шкільнаму электарату, усе дарослыя адэкватныя людзі ўсё ўсё разумеюць, ёсць такі чалавек Толя Шарый, вось ён цудоўна разносіць алёшу па ўсіх пунктах здаровага сэнсу🙂

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
У ўсіх трох жытуха лепш, чым тут, нягледзячы на відавочную нашу перавагу па рэсурсах, мы іх газам забяспечваем, а нашы бабулькі жывуць на пенсію мінімум у 5 разоў менш, чым там, нават пры ўмове банкруцтва Грэцыі. Спрачацца далей бессэнсоўна.

😁: 67 год выхад на пенсію, пры еўрапейскіх цэнах у іх пенсія каля 500 еўра, што відавочна лепш за нашу… аж пісец))) Спрачацца так.. бессэнсоўна… бо ты наглядзеўся забугорнага кіно і з яго робіш выснову, што там жыць лепш і нават грузчыкі ў ўнівермагах гоняюць на мэрсах і жывуць у асабняках на беразе мора))) А ўвогуле, хочаш добра жыць – ў**бвай, бязлітасна ў**бвай і ўсё будзе гуд, і такая сістэма працуе абсалютна ў любой краіне свету)))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
ай нане нане) Ці самому не смешна?

Смешна што ?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
maxmox, 22 жніўня 2018 г.
Усё, што кажа алёша, гэта ўсё трэба пераправяраць, яму даюць інфу, ён робіць укід нават не капнуўшы ўглыб, усе ягоныя аратарскія опусы добра льюцца ў вушы толькі ягонаму шкала электарату, усе дарослыя адэкватныя людзі ўсё ўсё разумеюць, ёсць такі чалавек Толя Шарый, вось ён цудоўна разносіць а [...]

Толік лічу ў Пуціна на падсосе, але не спрачаюся што часта годныя рэчы кажа.

😁: 67 гадоў выхад на пенсію, пры еўрапейскіх цэнах у іх пенсія каля 500 еўра, што відавочна лепш за нашу…аж пістэц))) Спрачацца так..бяссэнсоўна…бо ты насмотрыўся кіно замежнага і з яго робіш высновы што там жыць лепш і нават грузчыкі ў ўнівермагах гоняць на мэрах і жывуць у асабняках на бера [...]

Блін ну я можа быць і дурань для вас, але не такі ж запушчаны каб судзіць па фільмах) Аве Пупкін))))) Расходзімся)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Толік лічу ў Пуціна на падсосе, але не спрачаюся што часта нармальныя рэчы кажа.

А гэта мае нейкае значэнне ? Ды хоць на падсосе. Чалавек УСЁГДА аперуе ФАКТАМІ…..

Блін ну я можа быць і дурны для вас, але не такі ж запушчаны каб судзіць па фільмах) Аве Пупкін))))) Разыходзімся)

Гэта так наколькі я зразумеў было вобразнае выражэнне. Пра фільмы.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Толік лічу ў Пуціна на падсосе, але не спрачаюся, што часта годныя рэчы кажа.   Блін, ну я можа быць і дурэнь для вас, але не такі ўжо запушчаны, каб судзіць па фільмах) Аве Пупкін))))) Разыходзімся)

😁А адкуль тады такія высновы, што там нібыта жыццё лепей?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.

😁 я з гэтага відэа проста валяюся… журналіст ад Шарыя давёў маленькага анальнага)))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
😁А адкуль тады такія высновы, што там быццам бы жыццё лепш?

Ты гэта сур’ёзна ці жартаеш?) Вы рэальна нейкае статак, Пуцін рады, што народ у краіне такі, інакш не мог бы так жорстка падкарыць нацыю) Чё, падстрахаваўся, купіў паліцыю (тыя ж бюджэтнікі, урачоў адсасалі), арганізаваў нацгвардыю, каб жа апу прыкрыць у выпадку незадаволенасці і сядзіць лістаяе баксы)

Я не кажу пра рэвалюцыі, але нельга праслаўляць чалавека, які грабуе цябе.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Ты гэта сур’ёзна ці жартуеш?) Вы рэальна статак нейкі, Пуцін рады што народ у краіне такі, інакш не сагнуць бы яму так жорстка нацыю) Чо, падстрахаваўся, купіў паліцыю (тыя ж бюджэтнікі лекары адсасалі), арганізаваў нацгвардыю, каб апу прыкрыць у выпадку незадаволенасці і сядзіць лістая баксы) [...]

😮А я пытаюся сур’ёзна, хто цябе абрабаваў? І за якія заслугі перад краінай табе павінны плаціць? Мы жывем пры капіталізме, і ніхто тут нічога нікому не павінен, бо ўсё па дамове. Атрымаеш зп 10к, калі цябе задавальняе – сядзіш на папе роўна, не задавальняе – мяняеш працу. Калі цябе не задавальняе твая зп і ты нічога не робіш, каб што-небудзь змяніць – сам вінаваты. Але паўтару – ніхто табе нічога не павінен.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Ці ты гэта сур’ёзна ці жартуеш?) Вы рэальна стада нейкія, Пуцін рады што народ у краіне такі, інакш не здолеў бы ён так жорстка нагнуць нацыю) Што, падстрахаваўся – набыў паліцыю (тыя ж бюджэтнікі доктары адсасалі), арганізаваў нацгвардыю, каб ж опу прикрыць у выпадку незадаволенасці і сядзіць [...]

Добра, што ты ў нас падняўся над стадам 😁 Пуцін Пуцін Пуцін. Толькі і чуваць ад цябе. Ты нейкі Пуцінофоб. З сябе пачні – і ўсё наладзіцца. І няхай там руліць хоць пуцін, хоць хто. Пастаў сябе так, каб гэта цябе не калыхала.

Ты акрамя сваіх агітацыйных лозунгаў на канкрэтна пастаўленае пытанне адказаць можаш ?

Калі чалавек прывык толькі ныць, як усё куёва – яму ва ўсім будзе куёва. Хоць у Зімбабвэ, хоць у Швайцарыі. Ты здавалася не такі ўжо стары, каб верыць у казкі, і не такі малады, як гэтыя пустагаловыя навальняты.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
😮А я пытаюся сур’ёзна, хто цябе абрабаваў? І за якія заслугі перад краінай табе павінны плаціць?

Ну вось пля, ну вось што адказаць на такую лухту?) Чаму ў Саудаўскай Аравіі за нараджэнне дзіцяці даюць больш, чым увесь твой бюджэт за гады, напрыклад?)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Ну вось пля, ну вось што адказаць на такую дурню?) Чаму ў Саудаўскай Аравіі за нараджэнне дзіцяці даюць больш, чым увесь твой бюджэт за гады, напрыклад?)

😁 Ты, перш чым пісаць такія рэчы, для пачатку прачытай, каму іх даюць і як даюць, і палістай у інетах, як жыве насельніцтва Саудаўскай Аравіі па-за межамі Дубая з гэтым фантастычным бюджэтам)))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
😁 Ты перад тым як такое пісаць для пачатку прачытай, каму іх даюць і як даюць, і пралістай у інетах, як жыве насельніцтва Саудаўскай Аравіі па-за межамі Дубая з гэтым казачным бюджэтам))))

А навошта яму гэта? Ён дзе-небудзь пачуў, што даюць і ўсё 😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
А навошта яму гэта ? Ён пачуў дзе-небудзь што даюць і ўсё 😁

😁Так і ёсць, прасцей жа лозунгамі размаўляць, а чытаць то навошта?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Памітынгавалі за цара?) Можаце ляжаць спаць, у сне голад не адчуваецца) Пуцін за вас ікаркі храпне, не ссыце)

60к долараў ААЭ нацпраект па падтрымцы сваіх челдобрэкoў, наш нацпраект – гэта павышэнне пенсійнага ўзросту, каб ні адна продуманая твар не дажыла)))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...