Як лысый п'яніца падсадзіў мяне на казіно
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
7 November 2024
ад
Andrey_777
|
203 Адказу
|
5,840 Праглядаў
|
24 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
чытаю і не разумею, як можна “падсесці” на казік ад стрымераў і г.д, дзіўныя вы, хлопцы…
@phanki81 а ты как сюда попал?
сама схема стримеров, тебе показывают как человек заносит и тоже хочется, тут нет никакого подсиживания, тупо работает я же тоже так смогу, даже если стример проиграл, ты думаешь, но я та щас зайду и точно выиграю.
@dvk12 я яшчэ ў дзяцінстве быў даволі азартны ў розных аўтаматах + гульні на грошы ці на ежу, калі ў інтэрнаце жыў студэнтам. А пра казіно даведаўся яшчэ даўно, паназіраў іх афлайннае існаванне ў РФ, а сыграў там упершыню ў РБ, потым ужо анлайн пачаў знаходзіць
@dvk12
У чымсьці ён правы.
Стрым на YouTube не будзе рэкамендаваны, пакуль ты сам не пачнеш шукаць. Знайдзеш, паглядзіш і там ужо пачне рэкамендаваць. То бок пакуль чалавек сам не ўлезе ў гэта г*мно, ніхто яго не заманіць і не падсадзіць)
Ну а олдаў па анлайне ўвогуле яшчэ да стрымероў зацягнулі рэкламай з пірацкіх сайтаў.
@Misha55 У тыя часы стрымы казіно ў рэках былі ў людзей, якія пра казіно не ведалі і не чулі. Пра гэта казалі з табой на пачатку тэмы, насчёт оратора вышэй – відаць, ён не чытаў, а проста пасты набівае.
а мяне падсадзіў муж,теперь не злязаю.
@phanki81 хто-то ад стрымера, хто-то даведаўся ад друга, або сам у інтэрнэце наткнуўся – бывае ўсякае.
Дзіўныя?А сам што робіш калі не лудаман і не падсеў на казікі)проста міма прайшоў?)
@svetlana_anat
яшчэ гадоў пяць таму думаў, што няма дзяўчын-лудоманак і такое не можа быць
як жа я памыляўся)
Вечар прапаў дарма, 2 ролікі за сёння павінны былі выйсці, але з-за таго, што я паставіў новы манітор, у OBS слетелі наладкі)))))))))))))))))))))))))))))))))
І ўсё, што знялі – гэта чорны экран, гук і вэбка.
Прашу прабачэння перад людзьмі.
@olvlav
яшчэ як ёсць, такое ж гора ў сям’і калі гуляюць удваіх.
@olvlav.Дзяўкі яшчэ больш азартныя чым мужыкі.У нас у горадзе я ведаў пяць дзяўок у аўтаматах у 2000 так гулялі )
мяне падсадзіў кент з працы.цяпер не адрываюся ад яго да гэтага часу
@phanki81 калі перад табой чалавек, сядзячы ў крэсле, паднімае суму, за якую ты працуеш месяц, будзеш думаць не толькі пра лудке
@kalendula у нас так і выходзіць.Друг друга дапаўняем.Адна ў тэнісе ставіць,другі у Crazy Time шпіліць
@oopsant у казіно няма вэрыфікацыі да моманту вялікага выйгрышу)))
@svetlana_anat
два эксперты ў сям’і😀
@kalendula два лудзікі гэта не да добрага))мінус фінансы ў сям’і)
Крайні ролік па гульні выдаліў ютуб і кінуў страйк, быццам за рэкламу казіно, у роліку, дзе гаварылася не гуляйце ў казіно)))))))))))))))))))))
Але на самой справе гэта быў страйк і выдаленне за пакінутую спасылку на форум у апісанні пад ролікам.
Шкада, што так выйшла, бо ролік быў у топе і рэкі вывёў за тыдзень і ён бы яшчэ многа праглядаў сабраў.
Адзіны плюс у тым, што я зразумеў, як працуе механіка ютуба і як выводзіць любыя ролікі ў топ і назбіраць шмат праглядаў і падпісак.
Сёння добра нап’яўся, ну тэст на ўвагу, першым троім, хто адкажа на мой пост – па косару респэкта, падкрэслю РЭСПЭКТА, Наталля)
@andrey_777 адказаў! Тэж прывіваюць)
@andrey_777 ты таM моцна не накаціся)
Колькі гадоў таму пошы кінулі Віктара з партнёркай.
Ён лаяўся, крычаў, асуджаў. І вось праз 2-3 гады сядзіць зноў джой стрыміць 😀
@misha55 проста есці яму хочацца вельмі!А па факце ў рунеце толькі ПФ і Джой з іксам рэальныя і засталіся куды яму яшчэ іціціці то за грошай?!
@daniil707 прыкладна такая ж сітуацыя, толькі я ў плюс выхожу, а ён у –
@misha55 грошы не пахнуць, тым больш калі нармальна прапануюць можна і забыць усе абіды.