Як лысый п'яніца падсадзіў мяне на казіно

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 7 November 2024 ад | 203 Адказу | 5,844 Прагляду | 24 Рэакцыі
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
16
Публікацыі
50
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.06.2025
Andrey_777, 7 November 2024
Як я даведаўся пра казіно і прышоў у свет гемблінгу. Пачалося ўсё са выпадковага прагляду стріму не лысага і не спіўшагася на той момант вітуся. Гэта было каля 9 гадоў таму, на той момант мне было 25 гадоў. Я актыўна гуляў у онлайн гульню, такое ж мінскае казіно пад назвай WOT, цікавіўся кібер [...]

@andrey_777 ну база я думаю ў ўсіх так ёсць той хто паказвае гэты шлях​

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
13
Публікацыі
58
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.06.2025

WOT гэта ж танкі)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
23
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18.05.2025

Так, таксама заўважыла, што стрымеры часта ўдаюцца да такога фармату прасоўвання сваіх ролікаў. На самой справе гэта нізка, бо яны літаральна падсаджваюць людзей на казіно, а многія могуць і ўсе грошы туды зліваць…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
38
Публікацыі
145
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
29.06.2025
Ekaterina0804, 2 July 2025
Так, таксама заўважыла, што стрымеры часта звяртаюцца да такога фармату прасоўвання сваіх ролікаў. Насамрэч гэта нізка, бо яны літаральна падсаджваюць людзей на казіно, а многія могуць і ўсе грошы туды зліваць…

@ekaterina0804​Ёсць такая фраза :”Д’ябал ніколі не прымушае, ён усяго толькі прапаноўвае. Чалавек сам робіць выбар”.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
125
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29.06.2025

Гляджу Вітуса з тых часоў, калі ён упершыню злавіў занос у Джэку. Памятаю той легендарны стрэм, калі ён разнёс хату і паехаў стрэміць на другую. Але падсадзіў мяне на казікі іншы лысы п’яніца)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
690
Публікацыі
720
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
16.01.2025

З відосам усё яшчэ не складаецца ?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
37
Публікацыі
64
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
01.07.2025
Maltsevic, 3 July 2025
Гляджу Вітуса з тых часоў, калі ён упёр першы занос у Джэку. Помню той легендарны стрым, калі ён разнёс хату і паехаў стрымаваць на іншую. Але падсадзіў мяне на казікі іншы лысы п’янчуга)))

@maltsevic Рэстаратар што ці? ён круціць?​

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
37
Публікацыі
64
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
01.07.2025
Andrey_777, 7 November 2024
Як я даведаўся пра казіно і прыйшоў у свет гемблінгу. Пачалося ўсё з выпадковага прагляду стріму не лысaга і не напіўшагася на той момант Вітуса. Гэта было прыкладна 9 гадоў таму, тады мне было 25 гадоў. Я актыўна гуляў у анлайн-гульню, такое ж мінскае казіно пад назвай WOT, цікавіўся кіберспо [...]

@andrey_777​ Цікавая гісторыя, дзякуй, што падзяліўся.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
125
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29.06.2025
Vandec323, 4 July 2025
@maltsevic Рэстаранатар што, ці? Ён круціць?​

@vandec323​ А ты класны)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

@Alexander7 З якім менавіта ролікам?

З YouTube, дарэчы, смяхотна атрымалася: скасавалі адзін канал, я паглядзеў – там хлопец год якіясь відосы выпускаў, праглядаў не шмат было. Як толькі выйшаў ролік пра бабку, “казіно не выплачвае”, ён праз нейкі час таксама выпускае – СРОЧНА ЎСІМ – казіно кідае, не выплачваюць. Я выпусціў ролік з Ігоренышем, праз нейкі час выходзіць – ён гуляў у казіно 30 гадоў ці колькі там і ўсё прайграў, паказаў нейкага мужыка ў відосе, я хз, можа гэта быў яго бацька. Той чувак, дарэчы, калі ты з форума і табе яшчэ ідэі патрэбныя – пішы ў лс)

Я ж планаваў новы канал стварыць у бліжэйшы час, не звязаны з казіно, ну калі і будуць казіно і лудзікі, то не ў вялікай колькасці. Як людзі зліваюць або злівалі свае жыцці ў урну, праглядзеў – канкурэнцыя слабая, адзін тып чытае навіны ў роліках з форумаў, я хз для каго такі кантэнт? Ну хіба для сялян з 3 класамі адукацыі, якія самі чытаць не ўмеюць. Іншы крычыць “не рабіце так, не рабіце так”, а сам бярэ рэфкі, ставіць у апісанні (відаць, калі гэта яму грошы прынясе, то рабіце) – пра што ролікі я так і не зразумеў. Але фішка ў тым, што такі высер глядзяць, вось гэта самае дзіўнае для мяне было.

Навеяў пару форумаў, мне спадабалася тая таксічная і змрочная атмасфера безвыходнасці, як людзі разважаюць і адкрыта распавядаюць пра свае праблемы – на гэтым можна зрабіць кантэнт. Тым больш калі людзі такое будуць расказваць у роліках, то будуць атрымліваць за гэта грошы ад мяне, а калі яшчэ і добра расказваць – то і донаты ад гледачоў у наступстве. І пры тым там гісторыі такія, што байкі ад Ігореныша, пра якія ён распавядаў і плакаў, і побач не стаялі. Я потым размаўляў з некаторымі людзьмі пра іх гісторыі, бо мне ў гэта не верылася, папрасіў скінуць праўдзівасці і мне іх скідалі – фота/відэа. Проста скарбніца для ўмоўна бясплатнага кантэнту, тэма з новай гісторыяй набівала за дзень, напэўна, 7-10к+ праглядаў, калі такое рабіць у відэа-фармаце можна памнажаць на 2, і гэта не ўлічваючы дадатковы трафік з YouTube. Я пагутарыў з адміністрацыяй тых пляцовак пра сваю ідэю і публікацыі ў іх, рэфак якіх-небудзь і іншага высеру ў мяне не будзе, а гэта дадатковы кантэнт на самі пляцоўкі і дадатковы актыў. Яны згадзіліся.

Што да казіно і канала, хз: калі казіно вымруць у гэтым годзе, калі з законамі па дропах усё закруцяць і касы схлопнуцца ў плане немагчымасці дэпоў/вывадаў на карты, і перакроюць усё на абменнікі – калі і там дропаў не будзе, то як крыпту тады круціць. Сумніўна ўсё гэта пакуль што выглядае.

Летам яшчэ хацеў пааб’юзіць пару праектаў і дропы ёсць лішнія, але яксьці не цягне зусім. У БК працягваю адпачываць пакуль што.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
690
Публікацыі
720
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
16.01.2025
Andrey_777, 10 May 2025
Па відэа Ільіч.бет, якое мусіла быць на гэтым тыдні і з многімі людзьмі дамовіліся, будзе на наступным тыдні. У мяне прога ўсю тыдзень пісала ртп па слотах за дзясяткі тысяч спінаў. Пагаворым і нагаворымся ў відэа, усё ў сіле. І дапаўню яшчэ – прога ў бліжэйшы час выйдзе ў агульныя масы, па ан [...]

@andrey_777

Калі з відэа не атрымліваецца, то можна прагy выложыць ?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
49
Публікацыі
44
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.07.2025
Maltsevic, 3 July 2025
Гляджу Вітуса з тых часоў, калі ён злавіў першы занос у Джеке. Памятаю той легендарны стрым, калі ён разнёс хату і паехаў стрыміць на іншую. Але падсадзіў мяне на казіки другі лысы п’яніца)))

@maltsevic   так многія пераглядалі, як ён манітор разбіваў​

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
94
Публікацыі
69
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.07.2025
dvk12, 7 November 2024
Я ўжо не першы раз чытаю і зноў прыходжу да высновы, што Вітус быў нерэальным каталізатарам пачатку ўздыму РУ гемблінгу, колькі людзей канкрэтна праз яго пачалі гуляць – пальцаў дакладна не хапае. Па частцы вылівання душы, выдатна напісаў, раю ў блогінгу пісаць такія тэмы, форум жа ўсё ж для б [...]

@dvk12  Вітус быў нумарам два сярод топ-стрымераў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Я збіраўся ў бліжэйшы час зрабіць ролік па абузе, з чалавекам са старой гвардыі. Пра тое, што было і што мы маем у цяперашніх рэаліях.
– Зумеркі цяпер кажуць (не горш) шмаляюць, я гэта ацаніў па апошніх пастах, калі там Дудон распавядаў пра тое, што праз антыдетэкт браўзар ходзіць гадамі ў пошы і збірае даніну.
Апусцім бред пра софт і тэхнічную складовую, калі ты ходзіш у падобныя казіно будзь то пошы ці роялы, выключна ў адзін раздзел БК, мінае слоты, то ты ўжо на гэтым моманце выклічаш павышаную цікавасць у СБ.
Тыя самыя пошы кст, у якіх з велкам-пака, застаўся адзін бонус на першы дэпазіт.

Цяпер пра тэх. складовую, я ўзяў бы ў арэнду віртуальную машыну (магутнасці на максимум, з даплатай, не люблю, калі лагаюць слоты), чыстае жалеза і чысты айпі, і замарачыўся б з тым, каб гэты айпі быў акурат пад прапіску дропа, тое ж самае я б зрабіў і з мабільным нумарам.
Цяпер пра дропа, яго, а дакладней яе, хто зразумеў – той зразумеў, чаму на гэтым акцэнт зроблены. Я ведаю амаль усе схемы, як гэтых дропаў здабываюць, і часта гэта кот у мяшку, бо гарантый няма, што куплены дроп – не былы лудык.
І пры выснове табе на кацялок не павешаюць мульту. За даплату дадуць з гарантыямі і са страхоўкай пры запыце відэаверыфы, што гэты дроп выйдзе на сувязь.
Мала таго, я б папрасіў яшчэ дадатковыя фота ў дропа (за даплату), бо фота можа быць зроблена ідэальна, але ў цябе ўсё роўна запросяць новыя, і каб не сесці ў лужыну на гэтым моманце, усё павінна быць загадзя прыгатавана.
Шмат ёсць яшчэ нюансаў па паводзінным фактары: калі ты сябе пазіцыяніруеш як навічок-дурачок, гэтаму трэба адпавядаць, я называю гэта прагрэць акаўнт перад дэпамі і не рабіць дэпазы адразу.

Не было ніводнага выпадку ў ціме, каб у каго-небудзь што-небудзь адабралі пры выснове, калі ты не дундук і рабіў усё як трэба.
Індывідуальна запытваліся відэаверыфы, але гэта не складаная справа, бо часта пытанні ў тых або іншых праектаў ідуць не выпадкова, а строга па парадку і дроп, які нават у жыцці ў казіно не гуляў, змог бы адказаць на ўсё.

Наша цiма была створана выпадкова ў той час, з чатаў, форумаў, аб’ядналіся людзі для каманднай працы і абмену вопытам.
Я быў каардынатарам, дамаўляўся з іншымі цiмамі, калі дзялілі рынкі/казіно. Бо калі б усе лезлі ў адныя і тыя ж праекты табунам, пачаўся б хаос і непарадка, і ніхто б нічога з гэтага не атрымаў.
Дамаўляўся з тымі, хто прадаваў софт, дропаў, займаўся адрэсіроўкай, пра зніжкі за аб’ём заказаў і пра дадатковыя паслугі, мне не трэба было як у ўсіх, а хацелася ўнікальнасці.

Напрамкаў у абузе зараз вельмі шмат: гэта пп, БК, лайв, велкам-пакі, працэсінг і я не пра адрэсіроўку чэкаў.

Ці будзе гэта цікава – невядома, бо пры запыце абуза на тым жа YouTube мне выдало стары ролік Холанда, дзе ён бярэ інтэрв’ю ў школьніка ў масцы, як той абузіў риобет – адкладаючы бонускі і нібыта зрабіў стан. Мем і не больш за тое.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 917
Публікацыі
8 103
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Andrey_777, 31 July 2025
Я збіраўся ў бліжэйшы час зрабіць ролік па абузе з чалавекам са старой гвардыі. Пра тое, што было і што маем у сучасных рэаліях. – Зумеркі цяпер кажуць (не горш) шмаляюць, я гэта ацаніў па апошніх пастах, калі там Дудон расказваў пра тое, што праз антыдетэкт браўзер хадзіць гадоўскай у пошы і [...]

@andrey_777

Каротка пра 100% адмыванне пры жаданні.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Misha55, 31 July 2025
Каротка пра 100% адмыванне пры жаданні.

@misha55​ Ён яшчэ анучкай выцірае вай-фай роутар, каб дакладна не спалілі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Софт Антилох, які задумваўся як анлайн аўтачэкер сервераў на сапраўднасць падчас гульнявых сесій у слотах. Нават калі б была падмена на кароткі момант, гэта дало б невялікую акно і магчымасць – зрабіць скрыншоты і відэа.
І другая галіна – гэта ідэя старога слотс-трэкера, збор статыстыкі за гульнявую сесію, колькасць спінаў і разлік RTP за гэтую дыстанцыю.
Захаванне інфармацыі: дата/назва казіно/колькасць спінаў і RTP. Калі чалавек гуляе, скажам, кожны дзень у слоты, то гэтая інфармацыя магла б яму спатрэбіцца.
Бывае такое, што частка правайдэраў пакуль не бачыць і прапускае інфармацыю, і таксама прапускае і не чапляе інфармацыю на некаторых праектах з-за зборкаў і асаблівасцяў праектаў. Патрэбны дапрацоўкі.
Па другім накірунку RTP, разлік ідзе без памылак, калі гульня вядзецца на аднолькавых стаўках; калі стаўкі (намінал) мяняюцца падчас гульні, то ўзнікаюць памылкі ў разліку – гэты момант трэба дапрацоўваць. І маса іншых дробных касякоў і недахопаў.

Ўвосень ужо без багоў выйдзе ў рэліз.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Абуз мозгу:
Адказваю хлопцы 140к вывёў, грошы ракой цякуць, бездэпы, фрыбеты:
1) Купляеш праксі за 10 капеек. – Пачакай, яны ж ужо выкарыстаныя будуць, дзе толькі можна і нельга?
2) Купляеш вэрыф онлайн у бомжа за пару соцень, пару соцень баксаў? Ніякіх рублёў. Ну за такую цану, дакладна ўсё будзе нармальна.
3) Бярэш кароч браузер антык або куянтык, лепш напэўна яшчэ нейкі бясплатны, каб яшчэ больш надзейна было.
4) Фарміш бездэпы

Пачакай, калі ты назбіраў хоць нейкі малы капітал, навошта ты абузіш бездэпы, а не велкам-пакі?
Пачакай, але ж у любой нават задарпанай лоханцы, калі ты будзеш выводзіць з бездэпа, то з цябе будуць трэсьці сотні фотак, з лістамі і датамі.
Пачакай, але ж калі ў цябе такі стабільны і прыбытковы бізнэс, навошта ты ствараеш на форуме дзесяткі аккаў, засіраеш увесь форум спамам у працэсе лвл апа акка, і пішаш прааплачаныя водгукі 8-10 зорак на сумнеўныя казіно і табе за гэта кідаюць капейкі як шчанюку костку?

Праз 10 заходаў, урааааааа я выйграў, зараз выведу, што заблакаваны???
Зараз створу скаргу, – Скарга зачынена. У вас перасячэнне з 10 аккамі, як гэта так а…

Цяжка зразумець, навошта гэта пішацца, магчыма з мэтай навучання неразумных людзей за $.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
63
Публікацыі
64
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
02.08.2025
tanar2001, 28 July 2025
@dvk12​  Вітус быў нумар два топ-стрымерам

@tanar2001​  а хто нумар адзін тады цікава

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
410
Публікацыі
2 529
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.06.2025

Толькі дайшоў да гэтага топіка.. Увогуле, што да гэтага – маё меркаванне такое: ёсць старая і новая “школы” лудаманоў, вось старыя, у сваёй аснове, прыйшлі ў свет гэмблінгу дзякуючы Вітусу, а новыя карыстальнікі – дзякуючы Мэллстрою. Два гіганты, якія спрыялі з’яўленню лудаманіі сярод рускамоўнага насельніцтва)) Сумна, насамрэч..

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
34
Публікацыі
41
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
06.09.2025

На шчасце, я сам сябе падсадзіў на гульню ў казіно.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
582
Публікацыі
2 897
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31.07.2025
EvgeniyGreen, 22 August 2025
Толькі дайшоў да гэтага топіка.. Увогуле, у мяне наконт гэтага такая думка: ёсць старая і новая «школы» лудаманаў, вось старыя, у сваёй аснове, прыйшлі ў свет гемблінгу праз Вітуса, а новыя карыстальнікі – праз Мэллстрой. Два гіганты, што спрычыніліся да з’яўлення лудаманіі сярод рускамоўнага [...]

@brabrobrob

Хутчэй 2 паразіты, якія ўцягнулі многіх у гэтае балота, але калі чалавек даросце, з’яўляецца сям’я, добрая праца, то лудка можа ператварыцца проста ў прыемнае правядзенне часу, галоўнае – гуляць з тармазамі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Баскета мала, ласты 21, +18 -3, ну і на мінусах крапаля не даграбілі.

Я не разумею, як можна ставіць на што-небудзь іншае, калі лінія па баскеце ў лайве проста знішчаецца, як і ліміты на баскет у бк казіношных – мізэрныя.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Пенетрацыя атрымліваецца

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Ekaterina0804, 2 July 2025
Так, таксама заўважыла, што стрымеры часта ўдаюцца да такога фармату прасоўвання сваіх ролікаў. Насамрэч гэта нізка, бо яны літаральна падсаджваюць людзей на казіно, а многія могуць і ўсе грошы туды зліваць…

@ekaterina0804​ думаю і век т.н стрымераў таксама падышоў да канца)))І,калі папярэдняе пакаленне хоць як і як-небудзь “вялося” на заносы на мільёны, якія так і выплёўваў кожны слот Витусам і іншай агіднасці з свету стрымераў,калі па стаўцы ў 50-100к (што ўжо ў прынцыпе ненармальна для нармальнага чалавека!!!!! але нават на гэта некаторыя веліся)! ))),То падросла непрыкметна новае і свежае пакаленне менавіта зумераў, на ўсё гэта..💨💨💨🕳️💩🕳️💨Ну дакладна ўжо не вяляцца і не повядуцца!!!!!!!Ды і навошта ім тое, яны, дзеці гэтыя ўжо з 4-5 гадоў з планшэтамі ў руках і па сутнасці з айфонамі ў ручках нарадзіліся)))!!Такія хлопцы не вераць ні ў стрымераў, ні ў прынцыпе ў якіясьці там выйгрышы ў электронным так званым казіно))))!І правільна, што яны так думаюць!!І правільна, што яны так сябе паводзяць!!!Свет ён лайна т.н прыйшоў да абрыву!Не мае ён будучыні і не будзе ўжо ніколі!!Вінай усяму празмерная лакомасць і жадлівасць самога он лайн так званага бізнесу,калі гэта можна назваць бізнесам…..)))Махлярствам так, аднаназначна можна і трэба называць!!!

Таму тыя,астаткі яшчэ пакаленняў канца 20-га стагоддзя і нейкай нязначнай часткі пачатку 21-га стагоддзя – гэта астаткі пула гульцоў,якіх максімальна выціснулі і выстрашылі з так званага свету он лайн гэмблінг індустрыі,далей у іх гульцоў не будзе і прыцягнуць іх ужо будзе немагчыма!!!!!!!!!Навошта сучасным маладым хлопцам гэта…..калі яны лепш пагуляюць у відэагульні нейкія?!гэга не хочуць і не могуць разумець чамусьці з т.н бізнесу он лайн і працягваюць да капялюха выціскаць і выціскаць апошнія грошы са старой гвардыі сваіх гульцоў))))))))Вынік сітуацыі думаю ўсім відавочны)!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...