Як лысый п'яніца падсадзіў мяне на казіно

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 7 November 2024 ад | 203 Адказу | 5,768 Праглядаў | 24 Рэакцыі
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Як я даведаўся пра казіно і прыйшоў у свет гемблінгу. Пачалося ўсё са выпадковага прагляду стріму не лысага і не спіўшагася на той момант Вітуса. Гэта было каля 9 гадоў таму, на той момант мне было 25 гадоў.
Я актыўна гуляў у анлайн гульню, такое ж мінскае казіно пад назвай WOT, цікавіўся кіберспортам, які толькі нараджаўся, быў найманым палявым за $ – дапамагаў кланам на івентах і меў нядрэнны навар з гэтага, робячы танкі прызавыя.
У наступстве я зразумеў, што трапіў на той стрім лысага не выпадкова, ён наўмысна прапісваў у тэгі пад відэа і стрімамі ўсё, што было ў трэндзе, для заваблення новых людзей у казіно. Хоць ён і пастаянна талдычыў пра – гэты канал толькі 
для гульнявых і выпадковых людзей на ім не будзе, тады навошта ж ён рабіў наадварот… Мэта нібыта перасадазіць людзей гульнявых з вулканаў скрыптовых на казіно ліцэнзійныя, толькі гэта праўда была напалову.

Я назіраў за яго стрімамі, і разумеў у глыбіні душы, што гэта ўсё бред і развод нейкі нелепы, але назіраў не за гульнёй у казіно, а за эмоцыямі і рознымі нападамі хейтараў у чаце і г.д., як ён агрэсіраваў на іх, гэта выглядала весела.
Ну і калі ён прайграваў, плакаў на стріме і казаў, што цяпер рабіць – за арэнду кватэры няма чым плаціць, грошай на ежу няма і г.д.
Потым я пачаў ставіць стаўкі на спорт, БК першае сваё выбраў гэта сіні фонбет, выбраў тэніс і ставіў галоўным чынам на 30:0 што павядзе падаючы за кэфы ў раёне 3.50 – 4, сачыў у лайве за матчамі, выбіраў іх акуратна, сачыў за скорэ
за статыстыкай усёй, выдзеліў банк 5к і за месяц ставак выйшла каля 100к, гэта былі вялікія грошы на той момант 8-9 гадоў таму, і быў у гэтым сінім фонбеце раздзел казіно, успамінаючы стрімы лысага, я вырашыў паспрабаваць і выдзелю суму на гульню
якую не шкада будзе прайграць, перавёў з раздзела БК у раздзел казіно 1к і пайшоў па слотам, выбар увогуле правайдэраў і саміх слотаў у іх быў не вельмі вялікі, Мікра – 300 шчытоў, Імортал, плейбой. Прагматык – слот пра насарогаў, дзе за 
2 рады насарогаў, што выпалі, мініджэкпот, пра воўка сіняга з шарамі таксама джэкпотны ну і класіка на той момант анцент скарабей, дзе скэтэры залатыя скарабэі. Тандэрык тады яшчэ пачынаў свой шлях і слот пра ружовых сланоў папса была яшчэ тая.
Ну і нетент з дыванкай, разагнаў баланс у гэтым казіно з 1к да 10к, бонусаў у іх дарэчы ніякіх не было і ніякай лаяльнасці і вэрыфікацыю не запытвалі. Пасля гэтай першай гульні ў казіно, я больш не заходзіў у казіно.
Праз пару месяцаў я ўспомніў і падумаў пра казіно, якія стріміў лысы, бо там былі нядрэнныя бонусы на дэпазіты, зарэгістраваўся ў Joy казіно і ў мяне ўжо на старце адбыліся траблы, не мог верыфікаваць тэлефонны нумар,
напісаў у саппорт казіно, што так і так не магу зарэгнуцца – код не прыходзіць на тэлефон. Праз пару хвілін мне тэлефануюць з казіно і дыктаваў код, увёў і актываваў акаунт, вось жа ў той час яны замарочваліся і да кожнага
гулец і кліент які быў падыход… 
Дэпнуў косарь мінімальны пад бонус 200%, баланс стаў 3к і адкручваць трэба было што-то каля 100к, я гуляў у той момант па стаўках 10р, адкруціў яго за суткі, магчыма гадзін 15 круціў слоты. 
Баланс канчатковы стаў 15к, вывелі грошы на ківі кашалёк даволі хутка. І я заўсёды ўспамінаў тыя часы і тую аддачу ў казіно, што была і якая цяпер яна. Калі ў той час можна было мін дэп зрабіць 500р і круціць па стаўцы 20р слот
гадзінамі, так ты прайграў бы але затое пагуляў і пакруціў слоты або слот, а цяпер паспрабуй так зрабіць у 99% выпадкаў – дэпазіту за пару хвілін не стане. 
Першых пачатковых пару гадоў гульні ў казіно былі нядрэнныя, былі выйгрышы, былі прайгрышы, былі замазкі і адмазкі, але я не пераходзіў мяжу ў плане прайграць больш, чым мог сабе дазволіць або ўзяць у каго-небудзь грошы ў доўг. 
Прайграваў плюсам, так бывала сумна і дрэнна на душы, што мог тыя грошы патраціць, а ты іх прайграў, але з часам і вопытам гэта прайшло. 

Праз пару гадоў гульні, я падумаў бо ў казіно рэальна грошы водзяцца і іх можна браць, але не дурной і сляпой гульнёй у слоты, тады я пачынаю захапляцца баккарай і пераношу свае гульнявыя сесіі туды, праходзіць месяц, паўгода, год,
я бачу, што пачынаюць зʼяўляцца грошы паступова, але ўсё роўна гэта было не тое, чаго хацелася. Я пачынаю глядзець ужо не лысага, а быў такі персанаж лудо92, прамыстоўваў розным так скажам і быццам бы тут раней на гэтым форуме абіваўся.
Грошы ён меў з казіно нядрэнныя з розных абʼюзаў, але і ў той жа час назад іх садзіў у наступстве, у выніку ён зламаўся праз гады не вытрываўшы гэтай нагрузкі, наколькі я памятаю яго ў рэхаб або дурку павезлі.
Я сачыў за ўсім і ўбіраў усю інфармацыю як губка, і той вопыт, што адбыўся з ім, я таксама засвоіў.
Паралельна я сачыў за творчасцю Дімка, які за джэкпотамі хадзіў у розныя казіно, як за хлебам і яго заблякавалі на многіх праектах. Што да баккары, з ім размаўляў і ён узмацніў маю веру ў яе, гульня сапраўды цікавая і 
спрыяльная для кашалька. Ну і ссоўкі ішлі на стаўках у БК, мяне ўзрушвалі абароты Дімка, як ён прапісваў тысячамі стаўкі праз бота і меў на дыстанцыі % плюса з гэтага занятку.

Далей было шмат розных прыгодаў, як мне ўдавалася выносіць грошы з казіно, мяне цікавіў выключна плюс, а лепш плюс на максімальна магчымай дыстанцыі, я не разглядаю абʼюз або якія-небудзь парушэнні, хоць прызнаюся
на пачатковым этапе я гэта спрабаваў і мне гэта не падабалася. Я не лічу парушэннямі або абʼюзам выгадныя прапановы, будь то бонус на дэпазіт або нейкі турнір, калі я ў ім ўбачу выгаду.

І думаю з казіно завяжу ў той момант, калі баккары канчаткова прыбяруць усе казіно, ужо ссоўкі ішлі да гэтага, калі сетка роялаў і сетка катоў – вырашылі прыбраць яе. Ты гуляй дружок – пірожок у рулетку або бж, дзе цябе сольюць па пстрычцы
пальцаў і без якіх-небудзь падмен трансляцый.

Па праміне 8+ гадоў гульні ў казіно, мяне ўсё задавальняе і я ўсім задаволены, разве што не задаволены гэтым годам, планы ў мяне іншыя былі і тое, што натворылі роялы, ўціснула па майму кашальку адчувальна.

+24
0
+24  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.10.2021
Andrey_777, 7 November 2024
Як я даведаўся пра казіно і прыйшоў у свет гемблінгу. Пачалося ўсё з выпадковага прагляду стрыму не лысага і не спіўся на той момант Вітуса. Гэта было каля 9 гадоў таму, на той момант мне было 25 гадоў. Я актыўна гуляў у анлайн-гульню, такое ж мінскае казіно пад назвай WOT, цікавіўся кіберс [...]

Моцнейшы эпас. Андрюха нізкі паклон за дэталі, адназначна плюс да кармы. Трушны сторыз без перакладаў і вады. 

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Atom-Steel, 7 November 2024
Моцны эпас. Андрюха нізкі паклон за дэталі, адназначна плюс да кармы. Сапраўдны сторыз без перакладвання і вады.

Гэта толькі невялікая частка, паступова буду выкладваць і разбіраць многае, як гэта было і што з гэтага атрымлівалася выцягнуць.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

На самой справе пабольш такіх гісторый, мне вельмі чамусьці падабаецца чытаць такое .

Мяне *падсадзіў* на казіно ўвогуле фантакрут аликпро100азарт, гэты чувак розныя арго голдфішкі і г.д. нават не стрымаў, а запісваў на відэа (лудоўоды тыпу) пару раз на ютубе наткнуўся на яго, і вырашыў пакруціць таксама) цікава хтосьці ведае/памятае ў агульным такога мамонта?) кстаті я свой першы дэп зліў у труху, затое потым падняў даволі нядрэнна (на той час для мяне гэта былі важкія бабкі) але гэта было проста вельмі даўно.. гадоў 12 напэўна таму… тады нават Витус не стрымаў. Кстаті я адзін з першых яго гледачоў (не вельмі ганаруся гэтым) і памятаю яго стрымы па 10р у розных малінах/буранах .😀

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Раней Ютуб крыху па-іншаму працаваў і казік быў у раздзеле разам з гульнямі – танкі, кс і г.д. Каля 20-21 года, магчыма і раней, казік перастаў укідваць у гульні і рэкі прапалі, онлайны пачалі падаць, ну і атрымаць іх стала складаней. Таму першыя стримеры так лёгка онлайны атрымлівалі.

Але калі ты не часта Ютуб глядзеў, казіно проста так табе не парэкамендавала б. Ютуб прапануе відэа на аснове тваіх пераваг, пошукаў. Пакуль ты сам казіно не пашукаў, дагэтуль урадзе (верагодна) табе яго не прапануе Ютуб. Так вось да чаго я: ніхто і нікога не зацягвае. Усе мы самі прымаем рашэнне.

Гісторыя ў цэлым, напэўна, як у многіх: убачыў, паспрабаваў, зацягнула. Калі яшчэ і выйграў нармальна, то яшчэ горш, але ты сам пайшоў, мог жа не ісці)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Misha55, 7 November 2024
Раней ютуб крыху па-іншаму працаваў і казіно было ў раздзеле разам з гульнямі танкі, кс і г.д. Прыкладна ў 20-21 годзе, можа і раней, перасталі казік у гульні кідаць і рэкі зніклі, анлайны пачалі падаць, ну і атрымаць іх стала складаней. Таму першыя стрымэры так лёгка анлайны атрымлівалі.  [...]

Не зусім так, прапісываліся ключы ў назве стрэму і ў тэгах і апісанні, і ключавыя словы, якія зусім не мелі адносіны да анлайн-казіно.

Мэта такога была адна – здабыць як мага больш трафіку, які ў сваю чаргу з казіно зусім не звязаны.

Апраўдвацца ідэалогіяй – я толькі спрабую людзей са скрыптовых вулканаў перасадзіць на ліцэнзаваныя казіно, тут нікога не ашукаюць і не кінуць, а то мне шкада людзей, што іх ашукваюць у вулканах.

На справе ён будаваў на асколках разбітых лёсаў людзей па большай частцы сваю прыгожую і паспяховую жыццё на пачатковых этапах, якая ў наступстве ператварыла яго вонкава ў пабітага жыццём чалавека, ад тых дзеянняў, што ён предпрымаў.

Гэта ўжо пасля забаранілі такое выконваць на ютубе, але ён быў першапраходцам, хто вынайшаў такі ровар і паспяхова на ім пакатаўся.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Не зусім так, прапісываліся ключы ў назве стріму і ў тэгах і апісанні, і ключавыя словы, якія зусім не мелі дачынення да онлайн-казіно. Мэта падобнага была адна – здабыць як мага больш трафіку, які, у сваю чаргу, з казіно ніяк не звязаны. Апытывацца ідэалогіяй – я толькі спрабую людзей с [...]

Ну тэгі і зараз пішуць розныя, але раней было менавіта так, як я пісаў вышэй.

Казіно было ў раздзеле games і кінала ў рэкі як простыя гульні. Пісалі ў тэгі акрамя казіка, ворлдофтанкс, ксго і г.д. Цяпер такога няма, ужо не кідае ў звычайныя гульні.

Менавіта таму тады было “залатое” час. Па-першае, ніша была зусім нікем не асвоена. Па-другое, канкурэнцыі нуль. Па-трэцяе, рэкамендацыі працавалі добра і на шырокую аўдыторыю.

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Misha55, 7 November 2024
Ну тэгі і зараз пішуць розныя, але раней было менавіта так, як я пісаў вышэй. Казіно было ў раздзеле games і кінула ў рэкі як простыя гульні. Пісалі ў тэгі акрамя казіка, ворлдофтанкс, ксго і г.д. Зараз такога няма, ужо не кідае ў звычайныя гульні. Менавіта таму тады было “золатае” час. [...]

Я пішу пра падзеі, якія былі яшчэ да стварэння школы стрымераў ад лысага, ты пішаш пра 20-21 год, я памятаю як усё было і бачыў многае, як усё пачыналася.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Я пішу пра падзеі, якія былі яшчэ да стварэння школы стрымераў ад лысага, ты пішаш пра 20-21 год, я памятаю, як усё было і бачыў шмат чаго, як усё пачыналася.

Я напісаў, што ў 20-21 прыкладна рэкі змяніліся, перастала казік кідаць у геймс.

А ў момант, калі нібыта цябе лысый падсадзіў, казік кідаў у гульні.  

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Misha55, 7 November 2024
Я напісаў, што прыкладна ў 20-21 рэкі змяніліся, перасталі казік кідaць у геймс. А ў момант, калі нібыта цябе падсадзіў лысы, казік кінула ў гульні.  

Ну окей значыць атрымалася непаразуменне, і я адразу абмовлюся, што да лысага ў мяне няма ніякай непрыязні або негатыву, і загаловак такі напісаў, дзеля забавы.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

Увогуле тэгі з’явіліся яшчэ раней, больш за тое лудожоб адзін з першых пачаў пісаць у загалоўках стрэму нават *ГЭТА ВАМ НЕ КС ГО, ГЭТА ВАМ НЕ ТАНКІ* мэта такіх пазнак адна – падсадзіць ДЗЕЦЕЙ, хто гуляе ў асноўным у такія гульні? – правільна вельмі маладыя хлопцы (не ўсе, але ў асноўным) увогуле казіно – супер брудны рынак заўсёды быў, а стрymеры – чорней за чорнае ўвогуле

Раней акрамя ўсяго не брызгавалі і фанцікамі, і ашуканскімі розыгрышамі і г.д… гэта цяпер у модзе фікс у асноўным.

Хоць і цяпер стрymеры не брызгавыя ў плане трафіку, часта бачу ў чатах кшталту * ой зараз на вучобу ісці а ты запусціў* або * Пашчаслівіць з дзенькам, мне 17 гадоў* ёсць вядома стрymеры, якія нават баняць тых, хто так піша і кажуць што глядзіце з 18 гадоў, аднак такіх мала і то палова паказуха.

Вінаватыя ці стрymеры што многія падселі? – так я думаю так вінаватыя, хто б што не казаў што мы самі ў адказе і г.д. але калі на кожным кроку рэклама ты амаль аўтаматычна ідзеш і робіш свой першы дэпазіт.

Казікі ж яшчэ горш за ўсіх гэтых людзей, у апошні час (года 3-4) стала модна крычаць усюды У НАС НЯМАЕ ВЕРЫФІКАЦЫІ – давайце паглядзім праўдзе ў вочы, каму важна тое, што ў казе няма вэрыфу? правільна ў асноўным тым, каму няма 18-ці, для дарослых і тым больш вопытных лудзікаў вэрыф не страшная рэч асабліва калі робяць яе хутка. p.s. кстати тыя, хто больш за ўсіх крычыць што няма вэрыфу на больш нармальную суму адразу ж яго запытваюць, ну мало ли там малалетка сядзіць і можна афіцыйна не выплаціць яму выйгрыш.

Усё што я напісаў – асабіста мая думка.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
oopsant, 7 November 2024
Увогуле тэгі з’явіліся яшчэ раней, больш за тое лудожоб адзін з першых пачаў пісаць у загалоўках стрэма нават *ГЭТА НЕ КС ГО, ГЭТА НЕ ТАНКІ* мэта такіх пазнак адна – падсадзіць ДЗЕЦЕЙ, хто гуляе пераважна ў такія гульні? – правільна вельмі маладыя хлопцы (не ўсе, але ў асноўным) увогуле казіно [...]

Спачатку гэта выкарыстоўваў Вітус, пасля ўжо гэты вопыт перанялі яго падданыя, у тым ліку і лудопопк, але і канкурэнты не спалі ў выглядзе бородатага гусара. Адсылка максімальна тонкая.

А пра тое, што ты пісаў – маліны, бураны і ўся гэта сетка, яны першыя былі, хто прыдумаў увогуле паняцце фантаў і выкарыстоўвалі іх на стрымах.

Пра Аліка нейкага, магчыма я памыляюся, але там быў падобны мутны тыпок, які даўно лудовадствам займаўся, і гучна крычаў пра грошы і што ён багаты, але камічнасць той сітуацыі заключалася ў тым, што пасля ён знік раптоўна

і я чытаў каменты пад яго ролікамі, там людзі праўдзілі, што яго маці пацвердзіла і ён памёр, і праблемы ў яго фінансавыя былі немаленькія, якія пасля ляглі на яго маці. А запомніўся мне той камент на доўгія гады тым, што нібыта з грашыма было настолькі туга, што яго пахавалі ў каробцы з-пад халадзільніка.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
Спачатку гэта выкарыстоўваў вітуc, пасля ўжо гэты вопыт перанялі яго падданныя, у тым ліку і лудопопк, але і канкурэнты не спалі ў выглядзе барадатага гусара. Атрымалася максімальна тонкая спасылка. А пра тое, што ты пісаў – маліны, бураны і ўся гэта сетка, яны першыя былі, хто прыдумаў уво [...]

Ну, дарэчы, так, ён вельмі рэзка прапaў. Магчыма, ты і правы.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
249
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15.09.2023

Я ў чарговы раз чытаю і зноў прыходжу да высновы, што Вітус быў нерэальным каталізатарам пачатку ўздыму РУ гемблінгу, колькі чалавек канкрэтна з-за яго пачалі гуляць – пальцаў канкрэтна не хапае.

За частку вылівання душы – выдатна напісаў, раю ў блогінгу пісаць такія тэмы, форум жа ўсё ж такі для больш імгенных тэм. Плюс паставіў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Успамінаючы і разважаючы пра гэмблінг, мне ўспомніліся самыя першыя вытокі і праявы яго ў рэальным жыцці.
Калі мне было гадоў 14, на пачатку двухтысячных, паўсюль стаялі апараты на 5-рублёвыя манеты, іх называлі па-рознаму – слупы, рамашкі, часта іх ставілі на прыпынках.
Я вучыўся ў тэхнікуме і на маім прыпынку стаяў адзін такі апарат, я назіраў, як людзі, часта выпіўшыя, кідаюць у яго гэтыя 5-рублёвыя манеты.
Па маіх адчуваннях той мужык занадта многа кінучуў манет і нічога не выйграў, пры тым ён кідаў толькі ў адно акенца, а не перабегаў па розных, манеты ў яго скончыліся і ён сышоў у ярсці, ударыўшы кулаком па гэтым апараце.
Я падумаў: ён яго накарміў, і мне павінна вярнуць хаця б частку з яго засаджаных грошай, у мяне тады не было шмат грошай – на дарогу туды-адсюль і на ежу і крыху сваёй дробязі, прыкладна 50 рублёў.
Пайшоў разменяў у ларчаку грошы на 5-рублёўкі, атрымалася 10 наміналаў і пачаў кідаць іх у тое акенца, якое, на мой погляд, было падкормленае; я іх кідаў, кідаў і не бачу ніякіх выйгрышаў…
Засталася апошняя манета, я думаю пра сябе – прыйдзецца цяпер ісці пешшу да тэхнакума, і не проста пешшу, а бегчы, каб не спазніцца на пары, ды і без абеду застануся, вядома…
І на гэтую апошнюю манету выпадае камбінацыя, не памятаю дакладна лічбы, х100 на 500 р., калі я не памыляюся, максімум там быў х200, то ёсць 1к.
Пачынаецца вывержанне манет у ніжняе адтуліну для манет, гэты гук і ўдары манет аб металічнае дно талеркі я памятаю дагэтуль, людзі на прыпынку адразу ўсе абярнуліся і глядзяць. Я нават падставіў рукі, каб манеты не ўпалі на падлогу, і яны білі па руках.
Я ж, наадварот, не хацеў прыцягваць увагу, бо мне тады не было 18 гадоў; у талерку выпала палова манет з сумы выйгрышу і ўнутры гэтай рамашкі крычыць жанчына: падыдзiце на касу, я вам выдам купюрай.
Такога я не чакаў, бо мяне б злапалі за гэтае дзеянне, як бы ўбачылі на касе; на прыпынку стаяў хлопец гадоў 30, я яму сказаў: выручы па-брацку і забяры на касе грошы, а то мне іх не аддадуць.
Ён мне дапамог і забраў пяцірублёўку, у знак удзячнасці я даў яму палціннік, калі разменяў грошы, і мы разышліся.

Я так не часта гуляў, але час ад часу падграў, а потым іх увогуле забаранілі і прыбралі. Мяне яшчэ развясціла, як людзі разважалі на гэту тэму: не гуляйце ў такое, там людзі кватэры прайграюць, і мне было не зразумела, як можна ў такое прайграць кватэру,
калі там максімальны выйгрыш быў тысяча рублёў. Магчыма, меліся на ўвазе вулканы, якія ў той час таксама былі паўсюль начыненыя, але я ні разу там не быў.
Калі я бачыў такое, звычайна людзі адтуль выходзілі нейкія сумныя і няшчасныя, шчаслівых людзей я нават ні разу не бачыў, і заўважыў такі факт, што ахова ў такіх месцах гэта
часцей за ўсё хлапцы з вуліцы, і ў мяне ў галаве малявалася карціна: нават калі ты там паднімеш грошы, то іх табе проста не аддадуць, а калі будзеш качаць – то яшчэ і адлупяць, груба кажучы.

Былі і апараты з цацкамі, таксама на 5-рублёвыя, там кручком цягнеш цацку, мне гэта ў нейкі час было цікава; я заўважыў, што гэты кручок, які хапае цацку, альбо слаба закручаны і балтаецца, і захапіць цацку немагчыма – яна сарвецца.
Але гэты кручок станавіўся больш жорсткім і лоўкім ад таго, колькі манет у яго было закідана; я назіраў за гэтым, і калі бачыў, што ён больш-менш прыляпны стаў, то цягнуў цацку. Чыста спартыўны інтарэс – выцягнуў і падарыў дзяўчыне.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.10.2021
Andrey_777, 8 November 2024
Успамінаючы і разважаючы пра гэмблінг, мне ўспомніліся самыя першыя вытокі і праявы яго ў рэальным жыцці. Калі мне было гадоў 14, на пачатку дзвухтысячных, паўсюль былі растаўлены апараты 5-рублёвыя, іх называлі па-рознаму – слупы, ромашкі, часта іх ставілі на прыпынках. Я ездзіў у тэхні [...]

Вось ён, “фундамент” ігральнага паразу, 5-рублёвыя слупікі) гэта год 2002 быў, я быў зусім юнак і прыехаўшы са сваёй глухой правінцыі ў падмаскоўнае Раменскае таксама заўважыў такі апарат, да нас тады яны яшчэ не дайшлі і 20 рублёў на марожанае, выдзеленыя маім дзедам, былі перанакіраваны на праверку статусу спадарыні ўдачы. Першыя два пятакі былі падвоены) прычым жанчына “кантролёр” ака саппорт з лапкай ад дошырака для вялікіх “заносаў” зусім не здзівілася хлопцу, які ледзь дацягваўся да манетапрымача, была гатовая літаральна на рукі ўзяць мяне, каб спрасціць працэс) пасля першай пары падвойвання пачаўся жор і ўсе 30 рублёў былі паспяхова пасаджаныя. Застаўшыся без марожанага і грошай, адчуўшы горыч расчаравання, я вельмі доўга абыходзіў усю гэтую аркучку бокам і скептычна глядзеў на магчымасць выйграць.  

А вось з “краном удачы” я дагэтуль перыядычна ўваходжу ў нявыгадную бітву) чыста па фану, дзеля забаўкі, як і павінна быць у свеце азарту. 

Пасля таго як адзін мой старэйшы таварыш набыў пару такіх апаратаў для ТЦ і растлумачыў прынцып, што “кіраванне шансамі” выставляецца ўласнікам, 1 з 30/40/50 я пераасэнсаваў стаўленне да гэтай кухні🙃

Andrey777 добрае працяг true story, чакаем этап з з’яўленнем апаратаў тыпу гараж/малпачка калі ён меў месца быць, ды і наогул цікавае выкладанне 🤝

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
202
Публікацыі
493
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.05.2019
Як я даведаўся пра казіно і прыйшоў у свет гемблінгу. Пачалося ўсё з выпадковага прагляду стриму не лысага і не спіўшагася на той момант Вітуса. Гэта было каля 9 гадоў таму, на той момант мне было 25 гадоў. Я актыўна гуляў у онлайн-гульню, такое ж мінскае казіно пад назвай WOT, цікавіўся кі [...]

Выдатны сюжэт з жыцця, будзе пазнавальна тым, хто толькі пачынае гуляць у казіно. Прачытўшы артыкул, я ўбачыў падобныя моманты, я і зразумеў – я не адзін такі)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Atom-Steel, 8 November 2024
Вось ён, “фундамэнт” игорнага грэху, 5 рублёвыя слупкі) гэта год 2002 быў, я быў зусім юнак і прыехаўшы з сваёй глухой правінцыі ў падмаскоўнае Раменскае таксама заўважыў той апарат, да нас тады яны яшчэ не дайшлі і 20 рублёў на марожанае выдзеленыя маім дзедам былі пераадрасаваны на праверку [...]

Я напісаў пра гэта ў сярэднім абзацы, пра наземныя Вулканы і адпаведна Іграсофт. 

Мяне гэта не зачапіла, і нават у наступстве ў онлайн-казіно, я ніколі нават не гуляў у падобнага правайдэра, ды і вонкава ён мне чамусьці не падабаецца.

Узяць той жа Аматик які таксама ў старой стылістыцы, у яго гуляў і зацікаўліваў чымсьці, а ў Іграсофта няма.

І па наземных Вулканах дадаму, праз нейкі час калі іх забаранілі і прыбралі, іх сталі штампаваць у падпольным/падвальным варыянце.

У мяне карэш са двара і дзяцінства там працаваў у наступстве аховнікам, нават калі яны сыйшлі ў падполле да набору персаналу ставіліся так жа, бо ён быў старэйшы на вуліцы, калі былі маладыя.

І таксама ў наступстве пайшоў у тую сферу, ён мне многа расказваў, калі пілі піва і размаўлялі, што ўладальнік таго падпольнага ўстановы – мясцовае упітанае твар у пагонах.

Я ў яго пытаўся а выйграваў хоць нешта за той час што ты там працаваў? Я маю на ўвазе адчувальныя сумы, ён сказаў што такога не бачыў

Ды і зроблена там было з яго слоў усё па вышэйшаму разрадзе, чорны выхад запасны для эвакуацыі персаналу і наведвальнікаў, ўваход унутр па шыфру, і залітных не пускалі.

Ну і дах, зразумела, у выглядзе мясцовага аддзелу, а ўсе меры засцярогі відаць – абарона ад праверкі звонку і зверху.

Доўга працавала тая ўстанова, і зачынілі яе калі той дзядзька на пенсію пайшоў.

Таму ў маёй галаве дагэтуль Іграсофт асацыюецца з нейкім падманам і іншым.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 212
Публікацыі
31 762
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Калі нехта піарыць казіно, то ў “глядзячага” гэтай рэкламы заўсёды ёсць выбар(гэта як у супермаркеце, буціку, на рынку – нам прапануюць тавар, а мы самі выбіраем тое, што нам хочацца або тое, што нам загарнулі так, што мы думаем, што нам гэта хочацца). Таму, усе, хто “увязаўся ў гЭмблу” зрабілі свой выбар, самі вінаватыя😎

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Не буду пакуль тут пашыраць сказанае вышэй, скажу па сутнасці пра асноўнага персанажа🤣🔥💩Лысога дзядзьку.

Вітусу даўно асобная VIP-камера ў Пекле прыгатаваная, з асобным персаналам, кацлы з павышанай тэмпературай варывання і патэльні з антыпрыгарным пакрыццём, усё па самых новых тэхналогіях, у якіх, упэўнены, у Пекла няма недахопу і туды абсталяванне пастаўляюць з патрэбных планет – найлепшае, прасунутае🔥🔥🔥🤣Думаю, і персанал яму дашлюць максімальна прафесійны.

Ну а за тых, каго ён як чыстая …ядь падсадзіў на гульню, тут ужо …нічога сказаць, справа зроблена і Душы знаходзяцца ў Д’ябальскай Гульні!!!! Працэс даўно запушчаны і, думаю, толькі адзін з тысячы зможа злезці з гэтага, паўтаруся, з Гульні не слаззяць і не сыходзяць. Тут тры шляхі! Як у слотах бі шэйпінга🤣🤣🤣 сістэма выплат, праўда там і 286 шляхоў ёсць🤣🤣🤣🤣🤣 і больш, як, напрыклад, у ліл дэвіле🤣😎💯, усяго агульная сітуацыя жорсткая і тут усе ўсё і так разумеюць, таму больш сказаць няма чаго.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Провайдар пнг выбачыўся або хаос, неразбярыха і слязы:

Гэта было сапраўды цікава і відовішчна і як усё пачыналася, ёсць такі цуд-праект Вавада называецца, па іх запэўненні ў іх стаяў самы высокі ртп у слотах.
Ну як гавораць – адно гаварыць, іншае робіць… Выявіўся той факт, што ў іх у провайдары пнг на той момант стаяў самы нізкі ртп з магчымых…
Тут жа адразу партугалец-праўдаруб заскуліў, ды як вы смееце людзей абманваць!!!! І на камеру пачаў махаць кульцямі і распавядаць розныя небыліцы, маўляў такое непрымальна.
У выніку штурханіны ў інфармацыйным прасторы, Вавада спалохалася і пачала раздаваць грошы ўсім па чарзе, хто ў іх гуляў у пнг і прайграваў, і паставіла ўжо максімальны ртп, як і было на словах.
Падобнае ў пэўнай ступені вы маглі назіраць у казіно Водка нядаўна, але там маштаб і сама сітуацыя не былі такога размаху, хоць яны чымсьці падобныя.

Адразу пачалося ў інтэрнэце: ды як так можна было, я верыў у гэтага провайдэра, а нас усіх ашуківалі, больш у жыцці ў яго гуляць не буду і падобнае.
Прайшло нямнога часу – выходзяць наступныя слоты Celebration of Wealth, Beast of Wealth, Temple of Wealth.
У іх былі багі ў тым сэнсе, што джэкпоты выпадалі вельмі часта і, відаць, шанец, гэта значыць верагоднасць выпадзення былі ўстаноўлены некарэктна, у бок гульца, зразумела.
Хтосьці працаваў тайком і патроху выносіў грошы з казіно і набіваў свае кішэні, але хтосьці зліў інфармацыю ў сетку і пачаўся поўны хаос.
Асабіста я лічу, што не было ніякага бага і провайдар зрабіў гэта наўмысна, ён хацеў умысна раздаць грошы і вярнуць твар пасля гучнай сітуацыі ў Вавадзе і з ртп.
Жаднасць і дурнота прывялі большасць людзей да таго, што грошы ў іх канфіскавалі пры спробе вываду, але пры гэтым і частка праектаў выплаціла ўсё і ўсім да капейкі.
Партугалец у той сітуацыі кінуты ўвесь, быў надзвычай жадны на грошы, нават тых, хто яго пастаянна падтрымліваў і паралельна крычаў на іншыя праекты, што яны не выплацілі.

Пра падобны баг і джэкпоты я нядаўна рабіў пост, часавы прамежак прыкладна такі ж быў, там у ягдрасиле тэма была і жыла больш за месяц. Сітуацыі таксама былі чымсьці падобныя.
Увогуле цікавы быў час, пастаянна нейкія рухі ішлі, ды і ў інтэрнэце ўсе кусацца і сабачыцца, будзь то стрымеры ці ўладальнікі казіно медыйныя.

Колькі мне ўдалося зрабіць прыбытку з тых сітуацый не буду афішыраваць, але сумы мяне задаволілі, у суадносінах выдаткаванага часу і высілкаў.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Пост выдатны, але як заўсёды не ў той тэме, Андрэй! Было б правільней стварыць асобную тэму, прысвечаную альбо партугальцу, альбо Вавада, альбо той усім нам вядомай сітуацыі са слотамі пра rtp і нібы так званы баг у іх. Вопытныя і старыя гульцы, усе выдатна памятаюць гэтую тэму і абмеркаванне атрымаецца знатным адназначна!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 9 November 2024
Пост выдатны, але як заўсёды не ў той тэме, Андрэй! Было б правільней стварыць асобную тэму, прысвечаную або партугальцу, або Вавада, або той усім нам вядомай сітуацыі са слотамі пра і rtp і нібыта так званым багам у іх. Вопытныя і старыя гульцы ўсё памятаюць гэтую тэму выдатна і абмеркаванне [...]

У якім сэнсе не ў той тэме? Я стварыў сваю тэму, дзе асвятляю свой гульнявы шлях і вопыт і падзеі, у якіх прымаў удзел, і быў сведкам многіх рэчаў.

Тое, што я напісаў, – толькі кропля ў моры, але калі людзям гэта не цікава, то я не буду працягваць.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Як заўсёды ты трохі гоніш коней і не хочаш унікнуць у сам карэнь той думкі, якую я выказаў табе вышэй, бясспрэчна тэма твая і пісаць ты павінен і выдаліш тое, што палічаш патрэбным, я толькі зрабіў невялікі акцэнт і “ударэнне” …….., але не, так не. Я проста прыхільнік яснасці ва ўсім, дадзеная тэма нібы была прысвечана таму лысаму дзядзьку, хто цябе прывёў у гульню і не больш, я пра гэта толькі. Увогуле не замарочвайся, працягвай пісаць як лічыш патрэбным я не буду больш карэктаваць😆 тэма твая, думкі твае, пішы далей, чакаем!😆😎🫡

Усім усё цікава, канечне, працягвай.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 9 November 2024
Як заўсёды ты трохі перабольшваеш і не хочаш унікнуць у сам корань той думкі, што я выказаў табе вышэй, безумоўна, тэма твая і пісаць ты павінен і выдаліш тое, што палічыш патрэбным, я толькі зрабіў невялікі акцэнт і “ударэнне” …….., але не, так не. Я проста прыхільнік дакладнасці ва ўсім, дад [...]

Гэтая тэма была створана пра тое, як я даведаўся пра казіно і пачаў у ім катаць, я не ведаў, як лепш назваць тэму і назваў яе так, дый каталізатарам быў ён.

У мяне зараз ёсць пара новых загалоўкаў – больш смешных, але я без паняцця, ці можна памяняць назву тэмы.

Так што лысый фігуруе тут хіба што на старце і ў уступе.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...