Як лысый п'яніца падсадзіў мяне на казіно

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 7 November 2024 ад | 203 Адказу | 5,847 Праглядаў | 24 Рэакцыі
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

З будучага кантэнту ролік з Упсантом па Вадцы.

Далей ролік з Валерьічам, пра тое як ён 30 год лудзіў і завязаў.

У канцы мая палечу з дзяўчынай на яе др. у Сочы, пакатаю заадно ў офлайне, пасняю на схаваную камеру беспалёўна кантэнту)

Летам у планах таксама правесці сходку ў Мінску, як Павел казаў, у бунгала, ну чалавек 40-50 хаця б, у Novomatic або Igrosoft пакатаць ці што там у іх.

Канчатковая мэта да канца года – 50к падпісчыкаў на канале з нуля за год.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
14
Рэпутацыя
1 351
Публікацыі
8 223
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
16.03.2023
Misha55, 25 April 2025
​Увогуле выдатна, нашы паведамленні вы падчысцілі. Пры гэтым ніякіх абразаў не было і, як пісаў Андрэй, былі толькі факты пра чалавека. Ён проста ў людзей грошы выпрошвае, маніпулюючы суіцыдам. Пры гэтым на самога Ігара вы ўвогуле ніяк не рэагуеце. Далі тыдзень абмежавання чата і ён зноў творы [...]

​Паведамленні былі выдалены, бо першапачатковая публікацыя была схаваная, і далейшая перапіска можа быць незразумелая іншым удзельнікам. Блакіроўка выдаецца ў адпаведнасці з правіламі форуму і ўжываецца паслядоўна. Ваша зваротнае паведамленне зразумелае і прынята да ўвагі. Дзякуй!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
12
Рэпутацыя
811
Публікацыі
410
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
24.03.2025

Прывітанне, Андрэй! @andrey_777

Учора даслаў табе заяўку ў сябры, думаў падзяліцца парай гісторый пра 1xBet, Pin-Up, IvanBet, RamenBet і іншыя. Пачакаў крыху, але, відаць, ты быў заняты. Дзякуй за твае пасты, чытаю з задавальненнем.

P.S. У відэа ў цябе голас даволі ціхі, хоць астатнія гукі нормальныя. Можа, варта мікрафон крыху гучней зрабіць? Ці хай ІІ прачытае (жартую 🤞🤗)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

На форуме ёсць баг, калі ты адправіў запыт, пасля яго адклікаў, то пры паўторным запыце ў сябры ўжо не дадасць, жмеш кнопку і нічога не адбываецца.

Пра шумны Bet, які не нае bet, было і так шмат сказана, асноўная праблема ў тым сабраць усіх людзей у адзін дзень і адзін час для запісу роліка. Хоць частка людзей сышла, пасля таго як мяне там забанілі па беспределу. З-за боязі, што з імі зробяць тое ж самае, і болей нельга будзе набыць дарагія бонусы. Але ў большасці выпадкаў людзі нават не задумваюцца пра тое, што пры рэальным і сярэднестатыстычным рандоме і ртп ( заправленых не фэйк ліцэнзіяй ), казіно панесла б каласальныя страты пры бонусах з вагерам х5. Але тыя, хто там круцілі або працягваюць гэта рабіць, усведамляюць, што адкруціць нават х3 ад дэпазіта – гэта непасільная задача.

Таксама я чытаў, што мае словы людзі ўспрынялі пра аддачу скрыптавую ў х2-х3 ад першага дэпазіта, на новыя і ўнікальныя аккаунты, зразумела, ініцыялы, айпі і жалеза. Я тады сапраўды апытанне правёў, дзясяткі людзей распісалі свае першыя гульнявыя сесіі як пад капірку. Мне асабіста гэтым займацца лянота (час і намаганні патрачаныя і канчатковы профіт – гэта не тыя маштабы, што былі хоць бы гадоў 5 таму), але тыя, хто гэта робіць, кіруючыся прынцыпам – Хапай награбаванае, правільна робяць. Сваечасова атрымліваецца кругаварот.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 917
Публікацыі
8 103
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Andrey_777, 29 May 2025
На форуме ёсць баг, калі ты адправіў запыт, пасля яго адклікаў, то пры паўторным запыце ў сябры ўжо не дадасць, ціснеш кнопку і нічога не адбываецца. Пра шумны Bet, які не нае bet, было і так шмат сказана, асноўная праблема ў тым, каб сабраць усіх людзей у адзін дзень і ў адзін час для запісу [...]

@andrey_777

Не ведаю, пра якія ты плюсавыя сесіі ў новых акаў пра кажаш.

Нічога тут не выйграваў, ні з першых дэпазітаў, ні з дзясятых. Пасля чаго проста перастаў тут гуляць.

Потым ад латеста быў якісьці конкурс, налічылі прыз, я трохі пагуляў, паставіў на вывад і некалькі разоў прылятаў «вывад не прайшоў мадэрацыю». Хаця выводзіў на крыпту, з якой раней дэпазіціраваў. Не было ні найменшага жадання пісаць у падтрымку, якая ў той момант магла па 3 дні не адказваць, у выніку проста прайграў і забыў.

Цяпер бонусы завезлі, падумаў падэпіць і гэтыя бонусы ўзяць, але пакуль асаблівага жадання няма.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Занадта мала ўводных дадзеных, я магу меркаваць, што ты круціў на старце праекта, калі трафіку было мала, альбо купляў бонусы ў сваім любімым хаксаве.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Не было мяне доўга, заліў за пару месяцаў каля ляма напэўна, можа крыху болей, можа крыху менш, не лічыў.
З усіх лоханак, гуляла больш-менш, сетка скрыптобосса, разганяў з невялікіх дэпоў у лайве 10-15к да 200-300к, разоў 3, пры гэтым слоты гулялі плюс/мінус і адчувалася аддача на дыстанцыі.
А не рэжым вечнай доікі як у ўмоўных Ільичбэт/Риобрэд, дзе па стаўцы 100р+ злавіць хаця б адну х100 гэта грандыёзная падзея, але заліць па гэтай стаўцы 100-200к як 2 пальцы абсасць.

Увогуле па тэме казіно, я не бачу сэнсу працягваць бо гэта загінальная справа ў прамым сэнсе:
1) Ужорстчылі з 1-га ліку гэтага месяца банкаўскія пераклады і аперацыі. Ну гэта яшчэ палова бяды…
Гаварылася пра тое што, у недалёкім будучым, за любыя пераклады звыш 10к па картках, павінны быць тлумачэнні, і аперацыі будуць марозіцца на тэрмін пару дзён, як гэта будзе на практыцы рэалізавана, я хз.

2) Закон ужо на падыходзе па барацьбе з дропамі і дропаводамі і што будзе? Ды ўсё проста, будзе як у Казахстане і РБ, то бок гэтую лаўчонку прикроюць.
Зімой пра гэта была навіна, але якой-небудзь канкрэткі не было, цяпер яна з’явілася, значыць гэта ўступіць у сілу ўжо ў бліжэйшы час. У сукупнасці 4 крымінальныя артыкулы (159, 174, 187, 210 )
Дропу будзе пагражаць крымінальная артыкул і тэрмін да 3 гадоў, + штраф да 300к.
Дропаводу да 6 гадоў і штраф да ляма.
Правядуць пару паказальных працэсаў, пакажуць гэтую справу па тэлевізары, па розных навінах і ўсё.

3) Таксама і супраць крыпты будуць розныя рухі і забароны, але пра гэта пакуль адкрытай інфармацыі не было. Тыя, хто наверсе сядзяць, ім не падабаецца, што яны не могуць кантраляваць, і гэта нармальна.

Па фігу карты, я буду дзепаць/выводзіць праз крыпту. Вядома будзеш і забудзеш пра тое, што на абменніках таксама прысутнічаюць дропы і карты, якіх у будучыні не стане.

У казіно не дурні сядзяць і прыдумаюць нешта і знойдуць альтэрнатыву… Сумняваюся, там людзі зажраліся за гэтыя гады і рабіць што-небудзь, тым больш прыдумляць нешта, – гэта не іх доля.

Я ж пакуль адпачываю ў цупісных БК, закупіў дропаў, у прынцыпе ўсё задавальняе, у казіно не цягне больш. Буду ці я дзепаць у казіно? Ну разве што ў пошай пад 200-250%, бо там на адыгрыш даецца месяц.
Ну і выгада ў гэтым ёсць пры дэпазіце ў 20к атрымаць 40-50к і магчымасць ставіць у іх БК, але іншае пытанне – праз колькі ставак парэжуць ліміты)))))))) Бо сумленнасць наша ўсё.
Дарэчы пра пошай, у іх у БК трансляцыі матчаў у добрай якасці, калі ў цупіснай дрисне трансляцыі альбо няма, альбо яна ў шакальнай якасці.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
690
Публікацыі
719
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
16.01.2025
Andrey_777, 7 June 2025
Не было мяне даўно, заліў за пару месяцаў каля ляма напэўна, можа крыху больш, можа крыху менш, не лічыў. З усіх лоханак, гуляла больш-менш, сетка скрыптобосса, разганяў з невялікіх депаў у лайве 10-15к да 200-300к, разы 3, пры гэтым слоты гулялі плюс/мінус і адчувалася аддача на дыстанцыі. А [...]

@andrey_777

З чым звязаны такі заліў ? Ты ж пастаянна выносіў казіно ў лайве.
І яшчэ па вялікім відэа цікава, усё яшчэ плануецца ?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
667
Публікацыі
1 994
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
03.08.2024
Andrey_777, 7 June 2025
Не было мяне доўгі час, заліў за пару месяцаў каля ляма напэўна, можа крыху болей, можа крыху менш, не лічыў. З усіх лоханак, гуляла больш-менш, сетка скрыптобосса, разганяў з невялікіх дэпазітаў у лайве 10-15к да 200-300к, разоў 3, пры гэтым слоты гралі плюс/мінус і адчуваўся аддача на дыстан [...]

@andrey_777​ магу толькі пажадаць шчасця на палях БК)

Казіно ўсё роўна знойдуць лазейкі)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 339
Публікацыі
11 936
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015
Andrey_777, 7 June 2025
Не было мяне доўгі час, заліў за пару месяцаў каля ляма напэўна, можа крыху больш, можа крыху менш, не лічыў. З усіх лаханак гуляла болей-меней, сетка скрыптобосса, разганяў з невялікіх дэпоў у лайве 10-15к да 200-300к, разоў 3, пры гэтым слоты гулялі плюс/мінус і адчувалася аддача на дыстанцы [...]

@andrey_777​ Андрей падскажы, ці ж можна да любога чалавека прад’явіць, тыпу ты дроп! Не так? Калі ў мяне сто 💯 карэшаў і кожны мне па 3 пераводы ў дзень зробіць! Або што, дропу выдаюць дакумент, што ён дроп? :))))

Гэты адказ быў зменены 11 месяцаў, 3 тыдня таму карыстальнікам gans2115. Прычына: Изм
Гэты адказ быў зменены 11 месяцаў, 3 тыдня таму карыстальнікам NataKaya.
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

@alexander7

З тым, што піў месяц – паўтара, і так атрымалася, што шмат спраў было ў адзін прамежак часу.

Калі прыкладна на 400-500к у мінусе быў, быў шанец выйсці ў нуль, калі разагнаў з дэпазіту 15к за ноч да 300к з капейкамі, але на раніцу не склалася.

Табе не хочацца надоўга затрымлівацца і хочацца адбіць бабкі хутчэй, вывесці і уцячы, але гэта ў выніку прыводзіць да поўнага прайгрышу.

Пра ўмяшальніцтвы ў гульнявы працэс я маўчу, калі абмяжоўваюць час на стаўкі, калі анулююць выйгрышныя стаўкі (па тэх. збою), але пры гэтым ніколі не анулююць прайгрышныя стаўкі – гэта я пра цуд лайв пошэй.

І іх цудоўныя макс. бэты ў 5 лямоў у лайве, калі большасць праектаў дае 500к-1 лям ад сілы макс. беты, 2.5 ляма ёсць у сетцы скрыптабосса. Цяпер, думаю, зразумела адкуль такія макс.беты ў іх па 5 лямоў, калі яны могуць ануляваць тваю стаўку ў любы момант. Я яшчэ заўважыў у падтрымцы ў іх прамы ёсць такі раздзел праблемы – ануляваныя стаўкі ў лайве, то бок гэта практыкуецца ў іх на поўную.

Бывала такое, калі круціў гадзіну – дзве – тры, сесія ідэальна ідзе, ты хочаш працягваць, але правайдэр недаступны, ты правяраеш іншыя правайдэры/слоты – усё даступна. Ты заходзіш праз вэпэн, але эволюшен усё роўна недаступны, проста чорны экран. Можна было б у моманце яшчэ новы ак зарэгіць і прачэкнуць, але мне было лянота.

Бывала такое, ты дэпнуў, зайшоў у лайв, а трансляцыя тормозіць і ставіць немагчыма, ты адкрываеш 5-10 іншых праектаў і заходзіш у эволюшен – ні аднаго лага і фрыза, паўсюль усё працуе нармальна.

Пра мозгое.ства з дэпазітамі я прамоўчу, яны таксама марозіліся на паў дня, напрыклад, калі ты хацеў пакатаць менавіта зараз, а не праз паў дня, і гэта дадатковая нервотрэпка.

Нядаўна бачыў навіны, што частка інтэрнет-правайдэраў пачала ўжо блакаваць люстэркі казіно імгненна і нібыта форум таксама блакавалі, пачалі на пошту пасылаць пра вэпэны, ужо паніка пачалася, і гэта мікра-праблема па сутнасці. І як жа яны ўзляцяць у гэтым годзе, калі кассы накрыюцца. Будзе жорсткае масавае даенне лудо-насельніцтва, бо яны самі ўсведамляюць, што сыход з РФ і СНД не за гарамі і хаця б нешта напоследак трэба будзе забраць.

Што датычыцца БК і цупіснай дрызні, выбраў баскет для ставак і тоталы, бо ён лёгка чытаецца, ну і тут гадзяць, карэдоры абмяжоўваюць, каэфы заніжаюць на роўным месцы, ліміты на стаўкі рэжуць, лінію мароззяць – ты ставіў і сабраўся яшчэ паставіць, а не дае. Правяраеш іншыя БК – там нічога не марозіла, і лінія актыўная, на шчасце на іншых канторах паспееш проставіць. Адзіны плюс там, што бабкі за секунду выводзяцца.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

@gans2115 Калі табе 100 карэшаў нават па 1 перакладзе на карту зробяць, то цябе западозраць не ў дроперстве, а ў тым, што ў цябе ценявы бізнэс і ты не плаціш падаткі.

У цябе як мінімум запросяць абяснаваць аперацыі: якія 100 сяброў, поўнае ФІО, горад пражывання, за што перакладалі. Нават калі ў тэорыі ты зможаш даказаць тое, што кажаш, то табе заблакуюць карту і рахунак і не захочуць з табой узаемадзейнічаць той ці іншы банк, бо гэта лішні гемар. Якому офіснаму работніку патрэбная лішняя пісьаніна і г.д., прасцей адмовіць і няма праблем. Іншая справа, калі ўнутры банкаў пачнуць выпісваць якія-небудзь прэміі ці заахвочванні, калі закон уступіць у сілу (пра забарону і крымінал), і калі ты раскрыў дропа і атрымаў манеты – гэта ўжо іншая справа.

Я палічыў артыкулы і пакаранні ў сукупнасці – букет артыкулаў, там дропавод можа цалкам на дзесяць гадоў ад’ехаць, ну дроперы 2-3 гады як расходны (іх будзе шмат), і штрафамі, г.зн. рублём усё гэта яшчэ зверху заправяць.

Самае паводзіны сярэднестатыстычнага дропа ж бачна: на картах пакупак афлайн/онлайн няма, бабкі пералічылі – бабкі на крыпту вывелі. Карты нават не праграваюцца, ляжаць да патрэбнага таймінгу ў запасе. Як цяпер хз, але думаю, з-за недахопу і дэфіцыту, то яны і не адлежваюцца, а адразу ў справу пускаюцца.

Ты ж сам можаш на сваё пытанне адказаць: ты бачыш дропаў у РБ ці Казахстане? Так і тут таксама будзе, гэта паставіць тоўстую кропку на існаванні онлайн-казіно. Хопіць усяго пары паказальных спраў, якія асвятляць СМІ, і ўсе адразу разуменне і страх прыйдуць.

А тое, што там будуць гаварыць, што на яндэксы будуць перакладаць ці ў Абхазію куды-небудзь, так гэта ўсё кантрыцца самімі банкамі, ім паставяць забароны і пераводы туды больш не будуць магчымыя. Ці сам Яндэкс прымусяць да больш жорсткага маніторынгу аперацый, а калі не паслухаюцца, то прыклад таму – ківі, што з ім будзе. Ну як мінімум з гэтага года за перакладамі па СБП за мяжу сталі ўжо жорстка сачыць, раней усё было роўна.

На крыптаабменніках вельмі часта выкарыстоўвалі дропаў з ОТП банка, і я заўважыў наступную карціну: аднаразова я спрабаваў зрабіць абмен. Мне выдавала кожны раз розных дропаў з гэтага ОТП банка, я спрабаваў адправіць з розных банкаў грошы, але самі банкі блакавалі пераклады, г.зн. гэты банк унеслі ў свае чорныя спісы. Я спрабаваў і па СБП нумары тэлефона, і па нумары карты, але пералічыць было нерэальна.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 339
Публікацыі
11 936
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015
Andrey_777, 19 June 2025
@gans2115 Калі табе 100 карэшаў нават па 1 перакладу на карту зробяць, то цябе западозраць не ў дроперстве, а ў тым, што ў цябе ценьавы бізнэс і ты не плаціш падаткі. У цябе як мінімум запросяць абгрунтаваць аперацыі, якія 100 сяброў, поўныя Ф.І.О., горад пражывання, за што пералічвалі. Нават [...]

@andrey_777​   А вось цікава! Напрыклад, мне трэба выводзіць з крыпты на карту і ў абнал. Напрыклад, я завожу крэдытку з плацяжом у месяц тысяч 15, на 5 гадоў, наяўнымі бяру. На яе пачынаю закідаць крыпту, не часта, раз-два на месяц, для абналу, заадно карыстаюся максімальна ёй, на прадукти, адзенне, тэхніку. І вось яны мне яе заблакуюць у выніку? Бо калі заблакуюць, як крэдыт атрымліваць будуць? У іх жа няма офісаў зараз. У Піцеры, напрыклад, то ёсць была б Сбер, яны б сказалі плаціце ў касу наяўнымі, а ў Тінькова то няма кас:)))) І вось у такой сітуацыі вялікая верагоднасць што заблакуюць па 115? Ну ўсякім разе зараз, нягледзячы на тое, што там наперадзе будзе, якія новыя дзібільныя законы ад дзібілаў! Сітуацыя сапраўднага часу!

Цікава тваё меркаванне! Калі не складана! Як лічыш?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
667
Публікацыі
1 994
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
03.08.2024
gans2115, 19 June 2025
@andrey_777​   А вось цікава! Напрыклад, мне трэба выводзіць з крыпты на карту і ў абнал. Напрыклад я заводжу крэдытку з плацяжом у месяц тысяч 15, на 5 гадоў, наяўнымі бяру. На яе пачынаю кідаць крыпту, нечаста, раз-два на месяц, на абнал, адначасова карыстаюся ёй максімальна: на прадукты, во [...]

@gans2115​ перавядуць у звычайны крэдыт, выдадуць нумар рахунку для пагашэння. Пагашаць можна будзе праз касу любога банка

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

@gans2115 Я не зусім разумею, як ты будзеш закідваць крыпту на крэдытку, тым больш не вялікімі сумамі, калі дропаў не стане не толькі ў онлайн-казіно, але і на абменніках.

І я не памятаю, ці можна праз абменнікі пераводзіць менавіта на крэдытку, мне здавалася, што там патрэбныя дэбетавыя карты, але магчыма я памыляюся.

Ёсць банкі, якія пакрываюць сваіх кліентаў, напрыклад, нават ад прыставаў і ФСПП, не даюць пад арышт рахунку і карты, а ёсць наадварот, якія момантальна зробяць зразумелае іншае.

Калі заблакуюць крэдытную карту, то ёю нельга будзе карыстацца рабіць пераводы/пакупкі, але папоўніць яе па нумары рахунку або праз банкамат для далейшага закрыцця карты і рахунку ў банку можна.

Ёсць карта такая ад совка называецца халва ( полукредитка ), так там чалавеку заблакавалі карту па 115 за пераводы ( сваіх грошай, не пазыковых ) па СБП паміж сваімі рахункамі ў іншыя банкі, пра што тут казаць. 200к, мабыць, перакідваў, і сума не вялікая.

Глабальна нават, калі законы ўступяць у сілу, будуць мікра лазейкі (дропы) праз яндекс і озон нейкі, дзе кантролю да пары да часу не будзе, але гэта хутка прыпыняць.

Казіно могуць стварыць у будучыні гемблінг-самакат нейкі, які будзе працаваць у буйных гарадах і будзе працаваць з налом. Але зноў жа такое рэалізаваць вельмі складана: дзе ты хочаш дэпіць – прыехаў кур’ер, забраў нал, хочаш вывесці – тое ж самае. Сумы для гэтага патрэбныя не ў тысячу рублёў, вядома, але касу казіно робяць не хай-ролеры, а маса дробных гульцоў, зноў жа дваіста.

Ну і глядзечы на гэта збоку, там кур’ер павінен па сутнасці праверыць кожную купюру на сапраўднасць, кур’ера могуць забраць па наводцы, лічыце аб’юз у рэале. Прыцягнуць за такое да крымінальнай адказнасці амаль нерэальна, бо даказаць факт злачынства немагчыма.

Сам працэс аўтаматызаваць і маштабаваць можна, але для гэтага патрэбныя мазгі і жаданне, а ў тых, хто трымае онлайн-гемблінг, з гэтым праблемы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 339
Публікацыі
11 936
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015
Andrey_777, 19 June 2025
@gans2115 Я не зусім разумею, як ты будзеш кідаць крыпту на крэдытку, тым больш не вялікімі сумамі, калі дропаў не стане не толькі ў анлайн-казіно, але і на абменніках. І я не памятаю, ці можна праз абменнікі перакладаць менавіта на крэдытку, мне здавалася, што там патрэбныя дэбетавыя карты, а [...]

@andrey_777​   Магчыма на крэдыткі, 100%, я перакладаў, было такое!

Я так думаю, так, карты толькі на ўвод можна наладзіць, канешне. Так спадзяўся, што ты скажаш «не, не заблакуюць такую» :)))

Лягчэй рэчы ў рукі і ехаць у іншую краіну! Надоелі ўжо, столькі праблем з гэтымі законамі! Мы з жонкай бізнес вядуць, ды і да жонкі таксама было, думаў усё вырашу праз яе карты! Нават ІП на яе афармляў. Усюды спрабуюць толькі абдзерці, абмежаваць і г.д… Хоць бы што-небудзь далі!

Зараз дом у Фінляндыі памяняў на 2 ўчасткі зямлі: 80 гектараў у маскоўскай вобласці і 20 гектараў у Амскай, памяняў, каб там ад падаткаў за дом уцячы, пакуль не жыву ў ім, у кватэры больш падабаецца! Так толькі абмен здзейсніў з бізнесменам з Латвіі, нейкі паўдурок прапанаваў вось літаральна нядаўна, маўляў хай плацяць тыя, хто сваю зямлю не апрацоўвае! Ужо не ведаюць, як абдзерці! Толькі за паветра засталося плаціць!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 339
Публікацыі
11 936
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30.11.2015

Дзякуй, Андрэй, вялікі дзякуй за кансультацыю!
Можа, знаеш яшчэ адказ на такое пытанне? Вось калі ў мяне Сбер адляцеў, не ведаеш, ці ёсць які-небудзь тэрмін, ці гэта бяссрочна? Можа, ў каго былі такія выпадкі ?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Калі ты пра крэдытку ў Тиньке, то 15к – сума не вялікая і абарачэнне не вялікае, на гэта ніхто і не зверне ўвагі, тым больш калі ты кажаш, што пакупкі робяцца і банк з гэтага атрымлівае манету.

Мне Тинек заблочылі пасля гульні ў Ильич.бэт, абарачэнне было 2+ ляма за 3 тыдні, можна было разблакаваць, але мне лянота было з гэтым размаўляцца. У сярэднім за лям абарачэння ў месяц нічога не было, але тут я сам перабіў палку.

Гэта пакуль законы і навіны з картамі, але ў хуткім часе будуць і супраць крыпты рухі і законы, хоць я не разумею навошта, калі яны дропаў і так задушаць і з крыптай усё будзе туга.

Як будуць людзі рабіць абмен картай/крыптай і ў зваротны бок без дропаў, як будуць круціць вялікія сумы? Калі ў будучыні таксама плануецца ўвядзенне, што ты павінен даваць банку справаздачу за пераклады і паступленні звыш 10к на карту. І на гэты час, пакуль ты не даў тлумачэнняў, грошы замарожваюцца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

@gans2115 Калі ты рахунак закрыў пасля блакавання і не скандаліў у офісе банка, то ёсць невялікая верагоднасць пераадкрыць яго праз 2-3 гады. Калі рахунак у блаку і не закрываў – то гэта ўжо дакладна назаўсёды.

Верагоднасць пераадкрыцця не 100%, але па словах людзей у розных банках былі выпадкі, калі людзі так рабілі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
771
Публікацыі
1 425
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.12.2023
Andrey_777, 19 June 2025
Калі ты пра крэдытку ў Тіньке, то 15к сума не вялікая і абарот не вялікі, на гэта ніхто і не паглядзе, тым болей калі ты кажаш, што пакупкі робяцца і банк з гэтага атрымлівае капейку. Мне Тінек заблакаваў пасля гульні ў Ільіч.бэт, абарот быў 2+ ляма за 3 тыдні, можна было разблакаваць, але мне [...]

@andrey_777

Нядаўна бачыў агляд на крыптакашалёк, які дазваляе аплачваць пакупкі ў крамах праз QR‑код, сам яшчэ не правяраў, але чым далей ідзе час, тым зручней будзе расплачвацца крыптай, не чапаючы кожны раз свае карты.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

@Nicolas0821 Гэта, канешне, класна, але калі памяць не падводзіць, у нас у краіне забаронена разлічвацца крыптай, на заканадаўчым узроўні, здаецца.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
771
Публікацыі
1 425
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.12.2023
Andrey_777, 19 June 2025
@Nicolas0821 Гэта, вядома, крута, але калі памяць не падводзіць, то ў нас у краіне забаронена расплачвацца крыптай, на заканадаўчым узроўні, здаецца.

@andrey_777

Так у крамах і не прымаюць крыпту

Кашалёк сам аўтаматычна ўсё канвертуе. Крама атрымлівае рублі, а з кашалька сыходзяць usdt

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
10
Публікацыі
52
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15.06.2025

Я так зразумеў лысы гэта Вітус ? 😄

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
67
Публікацыі
81
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
19.12.2018
Karasik, 19 June 2025
Я так зразумеў, што лысы – гэта Вітус? 😄

@karasik​ Вітус

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
29
Публікацыі
148
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
24.06.2025

Мяне Вітус навечна запомніўся сваім заносам у Джэку, дзе арфы ў фрыспінах лятаюць. Куча эмоцый. І як тады не падабаўся, так і зараз.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...