Як лысый п'яніца падсадзіў мяне на казіно
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
7 November 2024
ад
Andrey_777
|
203 Адказу
|
5,840 Праглядаў
|
24 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Калі б ты прачытаў назву тэмы цалкам і прачытаў хаця б першыя старонкі, то пытанне б адпала.
прачытай. калі Лудо абузіў я паралельна пра два гады ўжо гэтым займаўся. да і цяпер абуз жывы
Калі для цябе цяпер абуз жывы, то ў нас розныя ўяўленні пра аб’юз.
Ён быў яшчэ жывы ў час ківі-кашалькоў, улічваючы вельмі просты вэрыф усюды і ў наступным выкарыстанне таго ж Qiwi для падобных спраў. Цяпер жа ўсё больш казіно звяртаюцца да анлайн-вэрыфікацыі па камеры адразу, што зводзіць на нішто купленыя а-ля намаляваныя дакі. Таксама ты бачыў вэрыф, нават дзе няма такой анлайн-працэдуры, просяць амаль што 100 фотак перасылаць. Вельмі шмат замарочак, вельмі мала прыбытку. Гэта тое самае, што хто-небудзь зараз на сур’ёзных шчах будзе казаць, што вілкі жывыя і ён на іх мільёны робіць.
Што датычыць Ігоряна, калі ты кажаш пра яшчэ больш старыя часы, ну гэта ж смешна, у тым сэнсе, што шматдзе ўвогуле вэрыфу не было, не было аддзелаў БЗ. Грошы ўсюды валяліся, нават партугалец гэтым прамысліў.
так, было. Лудо мяне нават вучыў, як зрабіць адбітак браўзэра аднолькавым. тады не было антыдетэкт-браўзэраў. а пра абуз так – цяпер толькі за мяжой.
За мяжой часцей дояць не казіно, а бк у сувязі з іх салодкімі правіламі і законамі. Там нават калі чалавека зловяць на чымсьці падазроным, грошы выплацяць, нягледзячы на парушэнне і блокіроўку.
І зноў жа там істотныя адрозненні ў тым, колькі намаганняў трэба прыкладаць паміж бк і казіно. І гэта нават без уліку рызык страты грошай.
Хоць я на пенсіі і не займаюся гэтым, але бачу ўсе рухі і што там адбываецца.
Амаль гатовы запісаць ПФ у горшыя, прама на мяжы))
Я не разумею, навошта ты гэта напісаў, магчыма, тэмай памыліўся?
Што тычыцца першага падкаста, арыенціровачна думаю люты – сакавік.
Я запрасіў нашумелага і эпахальнага чалавека) Яна пакуль то буду, то не буду, якраз праз месяц дозрэе.
Камнату хацеў акустычным паралонам абшыць, і яшчэ не тэставаў мікрафон з вэбкай, браў 2 гады таму, так і не распакоўваў нават з каробак, ну па тых часах апаратура нармальная была.
Так, гэта я нешта зусім міма)
Узяў усё ж такі новы мікра, на пантографе, каб зручней было, ды і па гучанні і якасьці лепшы (водгукі пачытаў, усім спадабаўся), чым папярэдні, які я нават не распакоўваў.
Акустычны поролон узяў 55мм, самы тоўсты, чорны з пірамідкамі, заўтра прівезуць, 10 лістоў 1000х2000. Круціцца з гэтым суткі напэўна буду, думаю на вадкія цвікі прымацаваю.
Кутовы торшэр узяў для асвятленьня, 160 у даўжыню з RGB і ўсімі прыпадабенствамі, сёння прівезлі, я рофла не ацаніў, ён з пульта працуе, і сігналы з гэтага пульта лавіць мой камп, падсьвятленьне зьмяняецца і венты ўключаюцца/выключаюцца пры актывацыі торшэра) Па выніку мяняць яго буду на іншы, вазьму лепшы з рэгуляваньнем і кіраваньнем з тэлефона.
Па тэрмінах як раз у лютым – хайп трэйн пачнецца)
Людзі там правядуць галасаванне/нараду, хто будзе прадстаўляць казіно, я толькі спадзяюся, што вы не зліцеся ў выніку.
Інакш гэта будзе не сур’ёзна як-то, за пару тыдняў знойдзеце кампраміс)
Бяры піва лепш скрыню і воблы дюжыну, і ўвагі на наяўнасць акустычнага паралону Вы там ужо дакладна не звернеце і акустыку👍🤣😁 У Вас там дарэчы ў Рэспубліцы Татарстан выдатна вараць! І яшчэ пачак макоў таксама дюжыну і ўсё будзе ў ажуры з гэтым эпахальным чалавекам!!! Усё пройдзе з першага дубля!!! Пасля першых двух на чалавека👍😁😎🍻🍻🍻🍺🍺
На наступным тыдні стартуем, ( Первый подкаст ) відэа – фармат, першы госць будзе, не супрацоўнік казіно, планы змяніліся.
На другім выпуску ( Интервью формата ) будзе супрацоўнік з анлайн казіно, з аднаго нашумелага праекта.
Вельмі цікава, хто гэты супрацоўнік) дакладней – з якога праекта! Ну буду чакаць) спадзяюся на водачку (але навряд ці) 😀
Цікавая тэма, калі ўжо можна будзе паглядзець?
Вітус (Слова выдалена сістэмай) додык і стрымэр убогі, не ведаю, як яго нават раней глядзелі
Да и не говори +100 к твоему посту, согласен с твоим сообщением полностью, так многие и сейчас его смотрят.
У Вітуса ўчора быў завоз на стрыме, па большай частцы сам ён сумны, са сваімі падкаблучнікамі-стримерамі, тыпу Дэманфаера, Лудобзора, за ўсіх не скажу, але з’яўляцца ў такой кампаніі – тое яшчэ. Прыйшоў VJLINK і адразу шороху навёў, пачаў завозіць кантэнт і Вітус дрыстануў, у страху, што зараз нешта не тое будзе, выгнаў vjlink і Германа.
@andrey_777 Мы разумеем ваша жаданне дапамагчы, аднак публікацыі выдалены, бо яны датычацца асабістых праблем іншага ўдзельніка. Рэкамендуем абмяркоўваць такія пытанні ў асабістых паведамленнях, бо гэта парушае правілы сайта.
Нічога асабістага не было, было толькі публічнае, бо ён публічна прасіў столькі разоў дапамогі?
Не было ніякіх абразаў, была канстатацыя фактаў і канчатковы вынік.
Вы таксама сказалі, што за паўторнае папрашайніцтва ён будзе ўжо забанены назаўсёды, ён яго праяўляў на дошцы, як і праяўляў у ЛС некаторым людзям, блакіроўкі я не заўважыў.
Х1000 толькі што злавіў, пАдкруцілі не інакш, ладна няхай жыве, ВоДка топ)
Лінк – кароль ніжняга інтэрнэта. Такога “чалавека” запрашаць не варта было.
Стварэнне кантэнту з яго ўдзелам прыводзіць да бана на любых пляцоўках.
Ды і ўвогуле Лінк такі ж сумны. .. калі ўжо разумееш, хто ён, то ўжо нічога дзіўнага не чакаеш. Трэш і трэш
Апублікавана: 25 April 2025 #99
Сумнеўная заява, калі ўлічыць, што Вітус у прамым эфіры цалкам разнёс сваю кватэру, а таксама яксьці ў перыяд «паехаўшай башкі» паказваў порна, чакаючы пакуль яго забаняць, таксама паказваў, як трэба браць крэдыты і пазыкі зноў жа на стрыме, працягваць спіс, думаю, не варта. Лінк выглядае як звычайны чалавек, які паказвае зусім нармальныя рэчы якраз.
Увогуле выдатна, нашы паведамленні вы падчысцілі. Пры гэтым ніякіх абразаў не было і, як пісаў Андрэй, былі толькі факты пра чалавека. Ён проста выпрошвае ў людзей грошы, маніпулюючы суіцыдам.
Пры гэтым на самога Ігара вы зусім ніяк не рэагуеце. Далі тыдзень абмежавання чата і ён зноў творыць сваю дзіч.