Як лысый п'яніца падсадзіў мяне на казіно
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
7 November 2024
ад
Andrey_777
|
203 Адказу
|
5,842 Прагляду
|
24 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Тэмку добрую падняў!
Выкажу ад сябе трохі. Па-поваду Андрушы π ..d @р.а$$@ (як ён сам дазволіў і сказаў сябе называць, заўв.) – тут усё ясна,пра яго мы пісалі,абмяркоўвалі і ўсё ведаем,там чалавечнасці наогул няма.
Што ж да банкратства і іншага….
Онлайн-праекты з аўтарытэтнай ліцэнзіяй Мальты спакойненька так могуць і запатрабаваць!!! у любы момант даведку, якая пацвярджае паходжанне грошай гульца ў любы час, нават калі гулец проста залез нескромна на пару-тройку тысяч еўра і яшчэ і за месяц!!!!!💯🤣 усяго-ліш! І калі ў іх узнікнуць падазрэнні, адкуль у гульца гэтыя грошы, то спакойненька так, у адпаведнасці з правіламі, блакуюць профіль гульца і іншае!! Я памятаю, многія хлопцы, гуляючы ў тым самым легендарным Energy, траплялі пад раздачу са ўсімі выцякаючымі…, іншая справа, менеджэры іх ведалі, што ў рускіх гульцоў такая тэма не паднімаецца🤣 у прынцыпе і ўвогуле нашы людзі гэта б не ўспрынялі і ўвогуле яны нас не чапалі 🤣💯😎 А так… зразумела, што менавіта гэты інструмент спакойна выкарыстоўвалі і працягваюць выкарыстоўваць тыя, хто працуе пад MGA, і калі рана ці позна гульцу прыходзіць час выйграваць, ёсць інструмент яго тармазнуць па гульні! Бо зразумела ж, што казіно пад Мальтай усё💯💯💯 карыстаюцца ліцэнзійным софтам на ўсе 1000000% і правяраюць пастаянна, таму там жартаў няма – страціць бізнес яны могуць у адзін момант. Чаго не скажаш пра бязмежныя туалетна-шлачныя субліцэнзіі нашага радзімага Кюрасао😁, тут так і настроена ўсё на бязмежжа і на зліў гульца, таму няма сэнсу парцыцца такімі фішкамі зусім!
Я паставіў прамы пытанне пра банкруцтва і далейшае ўзаемадзеянне гульца з казіно, я не пытаўся пра даціск слота ці пра крэдытныя грошы, злітыя ў казіно, і тое, што гэта няправільна.
І апісаў простую сітуацыю, якая ўжо адбывалася і будзе адбывацца не раз.
Але ніхто пра гэта нават не задумаўся і не задумваецца, а гэтым прыкладам я даю людзям – ежу для разважання.
І я сумняваюся таксама ў сэнсе тваіх пастоў, што чалавек гадамі круціў умоўны казінак, прачытаў твой пост, задумаўся і кінуў казіно – гэта так не працуе.
А ты шмат і доўга гуляў у казіно з ліцэнзіяй Мальта?! Пачнем з гэтага?! Канечне ж не і я ў гэтым упэўнены, а я і ведаю, пра што кажу. Таксама вопытныя і старэйшыя гульцы і форуму і адміністрацыя выдатна ведаюць за легенды онлайну, такія як Сам Видеослотс і Энерджы і іншыя казі пад упраўленнем Мга. Гэта сапраўдныя, празрыстыя і прыватныя менавіта Праекты!! Там усё па сумленнасці Заўсёды і Ўсюды!!! Але вось правілы, напісаныя ў ліцэнзіі Мальты, вельмі і вельмі сур’ёзныя і даюць ім паўнамоцтвы менавіта акцэнтаваць увагу менавіта на паходжанне грашовых сродкаў гульца!!!!! Таму не здзівлюся, што калі нейкі брыτανец або швед або нямец стаў банкрутам, то яму запроста могуць адмоўіць у наведванні казіно, апелюючы тым, што ў яго няма сродкаў, а дзе ён узяў гэтыя💯😁 для гульні, зараз, калі ён банкрут?! Разумееш маю думку!? А гульц якраз депнуў узятае ў доўг у маці сваёй жонкі (быўшай😁🤣😎) і занёс Джэкпот на мільён еўра ў Мега Муллаха ад Микры прама зараз!!!!!
І вось менавіта ў такой сітуацыі яны могуць падраскачаць гэту тэму ў судзе!!!!
Дарэчы, Андрэй! Я б параіў табе пашукаць менавіта некаторыя праекты з ліцэнзіяй Мальта і пачаць там у баккара сваю катку праз проксі! Там цябе калі і заблакуюць, то не хутка, проста стаўкі парэжуць пры плюсе з самага пачатку і не больш.. Дрэнна, што яны ўсе практычна выконваюць палітыку санкцый і зачынілі ўсім рускім гульцам доступ!! Мальтыйская ліцэнзія – гэта вельмі сур’ёзна і гэта максімальная абарона гульца заўсёды!
У партугальца не было ж ліцэнзіі Мальты, а была звычайная затычка ў выглядзе Кюрасао. Але гэта не перашкодзіла яму рабіць тое,што ён рабіў, адсюль і пытанне ўзнікла, і нават калі гэтага ў правілах няма ў казіно, можна ж заднім чыслом намаляваць.
Гуляў я на праектах з ліцэнзіяй Мальты, яны клапоцяцца пра гэтую ліцэнзію і баяліся любых скаргаў ад гульцоў,хай гэта нават затрымка выплаты ці выцягванне верыфікацыі. Калі параўноўваць з Кюрасао,якія амаль усе выкарыстоўваюць, то ў сэрвісах адрозненне – неба і зямля.
Ну колькі я памятаю, што зараз ру/снг на праекты з Мальтай уваход закрыты, і гэта вельмі дрэнна.
Таксама я памятаю,як Ульянаў дзе-небудзь пісаў пра ліцэнзіі і пра тое,што Мальта нібыта гэта самая горшая ў плане дазволеных скаргаў ці яшчэ якіхсьці спрэчак,для мяне гэта выглядала дзіўна.
Павел адказаў вышэй, банкруцтва паказчык няздольнасці выконваць узятыя грашовыя абавязкі роўна як і фінансавай пісьменнасці ўвогуле. Калі чалавек банкрут, то значыць ёсць даўгі, калі ёсць даўгі, то вольных сродкаў на гульню быць не можа па вызначэнню! Вядома прыём падлы, але казіно не інстытут высакароднасці і сумленнасці, хутчэй наадварот, і вядома падстава не аддаць выйгрыш больш чым важкая, калі ў правілах прапісана, але ж і правілы казіно маюць права змяняць па сваім меркаванні.
Немагчыма выйграць у гульні, правілы якой пастаянна мяняюцца, і мяняюцца не табой.
Сумняваешся ў сэнсе маіх пастоў – вельмі добра, менавіта ў гэтым і сэнс, глядзець крыху глыбей і сумнявацца ў тым, як жывеш, называецца крытычнае мысленне)
Усё па справе сказаў! Спаўняюся з кожным тваім словам, акрамя “намаляваць” у правілах!! Такога казі пад MGA сябе ніколі не дазволяць у прынцыпе! Гэта толькі такія вось🐖🐖🐖як рояллы могуць рабіць
Ну а Ааандрюша πd..@r@$ ён проста поттонок жа і тут нават бессэнсоўна абмяркоўваць той чарговы яго ўчынак….💩💩💩🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🤮🤮🤮 .Дастаткова таго, як ён кінууў сотні гульнявых нашых ру хлопцаў пры багу ў слоце ў пнг, як ты памятаеш, калі нават самыя-самыя нязначныя і бедныя казі вярнулі людзям не толькі грошы, але яшчэ і выйгрышы з іх пры глюку пнг, а ён – не!!!
Што тычыцца Юрыя Вуазона…🤮🏳️🌈💩 ён той яшчэ…🐷🐖🐖 Таму абараняць яго не будзем, сабаку сабачую…💩
Гэта сумніўная сітуацыя, і адказу як такога не будзе, казіно напляваць на тваю фін. граматнасць, я распісаў умоўную сітуацыю і абрысаваў тыповую карціну.
Круціць чалавек казінак, заіграўся – прайграўся, узяў крэдыт, адвёўся – закрыл крэдыт. Праз нейкі час сітуацыя паўтараецца, але на гэты раз і крэдыт прайграны. Узяў яшчэ адзін крэдыт і адвёўся, потым сітуацыя зноў паўтарылася і дайшла да кропкі нявозвароту, калі браць ужо больш няма чым і дзесьці.
Па пачатку, напэўна, нейкі час пагашаецца, потым ідзе на банкруцтва і вяртаецца ў абдымкі казіно.
Па волі выпадку або рандому, можна сказаць – фраза «дурным шанцуе», зрывае джэкпот нейкі каласальны, радуецца і мысленна ўжо пачынае марнаваць грошы.
Як правіла, у любым казіно пры вялікім выйгрышы твой рахунак блакуюць для праверкі – на месяц ці два, каб усё пад мікраскопам праверыць, раптам ты дзе-небудзь напартачыў і па гэтым можна зачапіцца і выкінуць цябе.
Ні адно казіно не паспяшаецца з выплатай вялікай сумы, нават нягледзячы на тое, кім бы ты ні быў – VIP гульцом, з вялікай літары і з тоўстым кашальком.
Па выніку гэтых праверак выяўляецца, што ўмоўны гульцоў быў банкрутам; калі гэтага ў правілах няма – можна ж намаляваць заднім датаю і ўсё гатова.
Грошы канфіскаваныя, рахунак заблакаваны, скаргу можна падаць, канечне, але я сумняваюся, што гульцоў зробіць скрыншот правілаў казіно перад гульнёй або гульнямі, калі ён будзе знаходзіцца ў такой сітуацыі.
Гэтая тэма далікатная і цікавая, на мой погляд, таму я яе і падняў.
Што датычыць Вуазона і паста ніжэй ад Паўла – мне на яго пафіг, на гэтага тайскага рулетчыка, я яго паставіў у прыклад і на яго прыкладзе разабраў гэты кейс.
Вуазон ізначальна гуляў на фанціках, падораных партугальцам.
Зараз, дарэчы, Вуазон зноў аднавіў стрымы, на якія прыходзяць 2 чалавекі з тысячы фолавераў.
Гэта і не дзіўна, бо ўсё гэта – рэшткі мінулага і не больш за тое.
Быў яшчэ стрым-праект лудо дом, дзе адзін аднаму за грошы твар расквасіў, гэта анлайн-шапіта, дзе клоўны пабіліся.
Часам сапраўды было смешна і задорана, цяпер ужо такога няма і, хутчэй за ўсё, не будзе.
Усе браты, сябры і г.д. А як даходзіла да дзялення грошай, адразу пачыналіся падковерныя войны.
Плей фортуна і яе стаханаўцы:
Я шмат разоў казаў, што ў сферы анлайн-казіно па большай частцы працуюць і займаюць пасады, на якіх не павінны быць – бездары.
І асаблівай розніцы я не бачу паміж нейкім буйным праектам або сеткай і дробнай непаразуменнем, якую нехта назваў анлайн-казіно.
Гаворка сёння пойдзе пра сетку плей фортуны, Пф, Буй і Джоз, новых праектаў, дарэчы, так і не выходзіла даўно – відаць, з грашыма бяда здарылася.
У іх ёсць такая прадуманая і прыдуманая геніямі акцыя пад назвай страхоўка дэпазіту: раз на тыдзень было такое 30% сулялі за праігрыш у выглядзе бонусных грошай пад вагерам.
Бред у тым, што дэпазіт можна пракатваць у лайве і пасля атрымаць гэтыя 30%, ну можна ўключыць фантазію і прадставіць 2 крыжкі, адзін з вадой, а другі пусты.
Пераліў ваду з аднаго ў другі, магчыма пральецца пара кропель пры пераліве, назавём гэта невялікай камісіяй і платай, і ўвесь профіт можа кожны сам палічыць.
Як гэта можна і трэба пафіксіць? Так усё проста – прывязаць яе выключна да прайгрышу ў слотах, і ўсё.
Каса, якую прыдумалі чарговыя адораныя людзі: зрабіў дэпазіт у казіно, ён абкладаецца вагерам х3, як і ўсюды практычна, але зноў жа ёсць НО.
Усё аўтаматызавана і ў касе пры вывадзе ўпісваецца сума недасяжнага вагера пры спробе вывесці.
Але калі раптам у цябе ў моманце на балансе апынецца 0, то твой вагер у х3 аўтаматычна анулюецца і ты можаш выводзіць грошы, і ніхто нават нічога не зразумеў бы.
Раней, дарэчы, можна было ў лайве прастаўляць на 2 зыходы ўсю суму, без рызыкі і абыходзіць гэты х3 на вагер, але нават у выпадку з крыжкамі, пра якія я пісаў вышэй, тут таксама вагер скончыцца на 0.
Я з гэтымі праектамі спраў больш не маю, але можа камусьці і спатрэбіцца інфармацыя; як па мне, бездары павінны і будуць плаціць, калі не выконваюць сваю працу.
Дарэчы зараз у іх гэтая страхоўка 15%, 25% і нават 50% ад депа да 45.000 Абсалютна без Вейджера!!! Я нядаўна пару раз браў гэтыя прапановы, не ведаю ў каго як, у мяне яны ў профілі без усяго “Вагнера” і я табе скажу там, дзе сур’ёзна дэпаяш, напрыклад ад 10.000 і вышэй 35-50% вельмі нават смачна атрымліваецца я Вам скажу, хлопцы. Я як-то дэпнуў 21.000 заліў у лайв, атрымаў 6800 здаецца або нешта прыкладнае таксама без Вагнера і набіў у рулі 56.000, так што…….тут ужо на аматара, болей не давала сістэма думаю абмежаванні таксама сістэмай на гэта ставяць праграмна нешта не інакш, бо пасля як адрэзала ўвогуле гульню нават у лайв!
А тое, што ПФ і яе сетка – шлак і дно, нягульнявы ўжо ніколі як тры гады, тут падтрымаю цябе на ўсе 100%, адзіны варыянт выключна хто ў 🤣🤣🤣🤔🕳️ ў так званым лайве як я гуляе.
Бывае і такое:
Прыгадваю вясёлую сцэну ў сетцы Джой: як толькі выйшаў іх праект Бонс, яны ўвялі новую фічу – можна было з бонусным балансам гуляць у лайве, пасля гэтага рэалізавалі на ўсю сетку.
Я дэпнуў пад бонус і пайшоў тэставаць у першы ж дзень гэта навінку, мне было цікава ў плане вагера даведацца % адыгрышу, бо гэтага чамусьці не прапісалі.
Проставіў алын з двух бакоў на баккара, ну пры банкіры прайграю 5% ад сумы стаўкі, і 2.5% ад агульнай зробленай стаўкі атрымліваецца, не бяда.
Зрабіў стаўку, на балансе 0 адлюстроўваецца, пакуль стаўкі зроблены і карты раздаюць, і ў гэты момант адбываецца аўто-адмена бонуса і грошы пасля раздачы ўпадаюць на рэальны баланс, без вагера.
Пасля я пагуляўся ў слоты трохі і паставіў на вывад і пачаў назіраць, што далей будзе адбывацца, і бачу, што праз гадзіну грошы вывелі.
Звярнуўся ў саппорт і прадаў гэты кейс казіно, усё пафіксілі на наступны дзень.
Успомніў я сёння пра гэта, калі выявіў гэты прымітыўны прымоч у адным казіно: узяў бонус на дэп, круціў слоты, сесія была няўдалая і баланс імкнуўся да нуля, і тут на апошняй зробленай стаўцы
выпадае бонусная гульня і дае х200+, але перад тым як гэтая бонуcка выпала, на балансе, зразумела, адлюстраваўся 0 і бонус аўто-адменаўся і грошы перацяклі на рэальны рахунак.
Далей я звярнуўся ў саппорт казіно з шэрагам пытанняў, што датычыць максімальна дапушчальнай стаўкі пры бонусе і яе абмежаванняў – аказалася, што абмежаванняў няма.
У лайв з бонусам нельга, але я думаю ў гэтай сітуацыі гэта не бяда, іду правяраць дазволеныя слоты з купляй бонуса ў слоце, хвілін 30 патраціў на гэты працэс, усюды амаль усё забаронена.
Знайшоў пару слотаў, якія чамусьці не забаронены, і што я бачу ў гэтай сітуацыі? Дэпазіт пад бонус умоўны 200% і купля роўна на ўвесь баланс бонуса, на балансе 0 = аўто адмена бонуса.
Слоты не дыспавыя, нават пры дрэннай бонуске дасць больш, чым сума дэпазіту.
На двары набліжаецца 2025 год, а бездары ў сваім рэпертуары, і як на гэты кейс ні паглядзі, у чым тут будзе парушэнне і віна ад гульца?
Якія страты панясе казіно, калі гэта пачнуць асвойваць шмат людзей?
Пры гульні з бонусам пакупка бонусаў у слотах звычайна забаронена
Калі не забаронена, то практычна немагчыма з-за абмежавання стаўкі на гульню з бонуснымі сродкамі (груба кажучы пры гульні з бонусам макс бет 5$, пакупка лічыцца за стаўку)
Калі нават якім-небудзь цудам усё гэта абысці (ну не ставіць у казіно аўтаматычнае абмежаванне на перавышэнне стаўкі пры гульні з бонусам), то пры вывадзе (а аўтаматычна мала хто выводзіць) – гэта ўсё раскрываецца і тут ужо падключаецца нейкі туманны пункт правіл казіно, маўляў умыснае злоўжыванне бонусамі ці яшчэ чым, і адпаведна ў чымсьці так, будзе “парушэнне і віна ад гульца”
У сетцы Криптобосса купляй на здароўе. Іншая справа, што за 1000 руб. (макс стаўка пры гульні з бонусам) бонусіка купіш па мінімалцы.
За гэта сапраўды можна паважаць!Я таксама хацеў пра гэта сказаць,але ты апярэдзіў!!!І галоўнае,стаўка пры адкрыцці бонуса 1000 рэальна здаровая і дае якія-небудзь шанцы ў адрозненне ад 300-350 р за спін амаль паўсюль!!
Ты, відаць, дрэнна прачытаў, я даведаўся ў сапорце адносна абмежавання стаўкі пры гульні з бонусам і атрымаў адказ, што гэтага абмежавання няма, гэта значыць можна проставіць алын – адной стаўкай.
Як толькі на балансе зʼяўляецца 0, аўтаматычна адбываецца адмена бонуса, купіў бонус у слоце на алын і ўсе грошы становяцца ўжо рэальнымі.
У тым казіно забаронены ўсе гульні з купляй бонуса, але ты ж разумееш, што я патраціў паўгадзіны свайго часу і знайшоў пару слотаў, якія па нейкай прычыне не забаранілі, я мяркую, па неўважлівасці.
Тое, што я напісаў, гэта ўжо было праверана, а не проста нейкія тэорыі ці здагадак.
Ці ёсць абмежаванні на стаўку? Не. Пару слотаў, якія павінны быць забаронены – дазволены. Бонус сам аўта-адмяняецца пры 0, у чым тут віна гульца? Што бездары зноў не працуюць?
Я атрымаю грошы з гэтага казіно і пасля сюды прыйдзе прадстаўнік гэтага казіно і адпішацца, хоць казіно і праблемнае і многім не падабаецца, у тым ліку мне.
У наступным годзе я ўзначалю аддзел СБ, без розніца якога казіно, бездары на мой погляд усюды ідэнтычныя, як я пісаў вышэй пастамі і не дзеля грошай, самому гэта цікава.
Так, я сам трапляўся на такое, калі пры 0 балансе вэйджар скідваўся і пры гэтым стаўка ці бонуска потым на рэальны рахунак падалі, аднак была і іншая бок усяго гэтага! У адным казе баланс стаў 0 і бонус спісаўся, аднак бонуска, якая вісела і потым дала мне грошы – проста грошы не зарахаваліся на рахунак, як адказаў саппорт, што сістэма бяспекі спісвае ЎСЕ незавершаныя раўнды, калі вэйджар становіцца 0, каб не было абуза, і тым самым бабкі пайшлі ўнітада… То-бок гэта зроблена для таго, каб людзі не назапасілі бонусаў, не скінуўшы баланс да 0 і не адкрылі бонусы спакойна гэтыя… аднак я не абузаў і проста апошнім спінам у Book of Santa злавіў бонус, доўга памятаю разбіраліся, што са мной рабіць, у выніку ўсё ж грошы вярнулі, але пад вэйджар, які я не дакруціў)
У мяне нічога не спісалася, грошы перанесліся на рэальны рахунак без вэйджара.
Ды і калі б што-небудзь было, у чым тут была мая віна, калі ты зрабіў дэпазіт пад бонус, покатаў у слоты і пасля бонус сам аўта-адмяніўся, ты ж не адкладваў бонусы ці яшчэ што.
Проста зроблена ўсё коўзна і не прадумана, і як такое можа быць, калі 2025 год амаль наступіў.
Так, я табе веру, проста кажу, якая сітуацыя была яшчэ і ў мяне, калі бабкі проста не зачисліліся бо сістэма бяспекі не дала гэтага зрабіць. А па пытанню мая не мая віна – ты ж сам ведаеш, якія казіно бываюць, як яны могуць усю віну за неадэкватнасць пераносіць на гульца! Сам часам дзівлюся, наколькі нахабства ў казіношнікаў можа зайсці далёка.
Ама хасала на мінімалках:
Прагуляўся па розных праектам і яшчэ раз выпадкова выявіў цікавасці, турнір аднаго шчодрых геніяў праводзяць.
Прыхадзіны, заліў невялікую суму 100$ пад бонус 100%, на выхадзе 200$ пад вагер, турнір ужо набліжаўся да канца, гадзін 3 напэўна заставалася, хоць я ў ім не націскаў прыняць удзел.
Але турнірная табліца мігала перад вачыма, і я бачыў, што прырост па ачках ідзе і я рухаюся ўверх. Звычайна ў большасці розных шарманак бонуснымі сродкамі ў турнір не дапускаюць.
Звязана гэта, канешне, з жаднасцю казіно, ды і маё асабістае стаўленне да турніраў, якія праводзіць казіно ад сябе – негатыўнае, бо часта там ботам ачкі малююць.
Пайшоў адразу прачытаў усе ўмовы, правілы і спіс даступных слотаў; слотаў там вельмі многа было дазволена, што, канешне, на мой погляд – вялікая памылка.
Я тут жа выбраў звязку пару слотаў для хуткага набівання іксаў і ачкоў, успеў за пару гадзін заняць прызавое месца на 300$, грошы без вагера.
І па шляху стартавы баланс 100$+100$ з бонуснымі разагнаў на 500$, але, на жаль, бонус не адкруціў з-за таго, што рызыкаваў шмат напрыканцы.
За прызавыя месцы на першых пазіцыях бабкі неплохія, на гэтым тыдні зайду ў турнір ужо са старта і неўспеху, паспрабую забраць за першыя месцы кэш. Мінус, дарэчы, гэтага турніру – што ён усяго раз у тыдзень.
Гэта не параўнаецца, канечне, са старымі фішкамі, якія былі гадоў 5-6 таму, дзе турніры круцілі кожны дзень, без умоў да мінімальных ставак і чыста ўпор на іксы.
Заліў 5$, на турбо-спінах раскруціў Эндорфiна і забраў за дзень прызы па 100-500$, але яны былі, канешне, пад вагер x20, калі памяць не падводзіць, але ўсё роўна быў шык па ўмовах/часе/выходзе.
І гэта сетка казіно была, у якой было каля 5 казіно, і ў кожным можна было забіраць, часта там сядзелі еўрапейцы, якія шмат чаго ўвогуле не разумелі ў гэтых турнірах, і канкурэнцыі амаль не было.
Часу пакуль мала вольнага, але тэму буду падтрымліваць па магчымасці.
Нават вавада ў першыя свае турніры дапускала такую памылку і там можна было эндорфіну па 10 капеек круціць і першыя месцы браць, нават Х турнір не быў прывязаны да стаўкі і там былі чэлы прызавых нешта тыпу ў мiнатаўры па 10 капеек х5к) зараз, канечне, усё цяжэй і цяжэй знайсці годныя турыкі, аднак бывае турнір на 200-250 прызавых месцаў, дапусцім нядаўна ў 1хслотс (не рэклама) быў турнік на 250 месцаў і каб мінімалку 75 еўра забраць трэба было не так шмат ачкоў набіць, але першыя месцы там занадта неадэкватная колькасць балаў часта. Здаецца ў джоях і сеткі яшчэ норм турікі, але часам колькасць гульцоў там занадта шалёная.
Па гэтай тэме:
Шмат чаго, што я закранаў тут і апісваў, адразу падхапілі казіно, некаторыя цалкам і ўключылі ў свае праекты, пагоршыўшы ўмовы для гульцоў.
Гэта мяне вельмі здзівіла і ўразіла, я не думаў, што гэта набярэ такіх абаротаў, у прыватнасці сетка крыптабосса – паспрабавалі на славу.
Старое асяроддзе выказала незадаволенасць і абурэнне з гэтай нагоды, але я таксама разумею людзей – яны ж таксама хочуць нешта есці і існаваць.
Матэрыялу шмат, пра што расказаць і пра што пагаварыць, але буду рабіць гэта ўжо асцярожна.
Планы на гэтым годзе – правесці серыю відэа‑падкастаў і інтэрв’ю з рознымі людзьмі, хто звязаны з онлайн-гэмблінгам, ад саміх казіно (менэджары, прадстаўнікі) і да гульцоў, уключаючы пару асоб з абузы,
хто дагэтуль карміцца ў андэрграўндзе.
Зразумела, будуць правільныя пытанні, што будзе цікава паглядзець і паслухаць, ну і без гумару не абыйдзецца. Выкладу на форуме.
Хайп трэйн 2025:
Як я і казаў раней, у планах на гэты год правесці серыю анлайн-відэа падкастаў/інтэрв’ю. З рознымі людзьмі, хто звязаны са светам анлайн-гэмблінгу.
Ад звычайных гульцоў, жорсткіх лудзікаў, аб’юзераў, да саміх работнікаў анлайн-казіно, пазней магчыма і з прадстаўнікамі гульнявых правайдэраў і медыйных уладальнікаў казіно.
Павестка будзе актуальная на гэты год, закране ўсе праблемы і балячкі – і глабальныя для ўсіх, і лакальныя – канкрэтна па пэўных праектах.
Самі праблемы: як да гэтага прыйшлі і як гэта можна вырашыць. Варыянты і шляхі развіцця… Ну і акрамя праблем, шмат пра што можна пагаварыць.
Гэта ўсё не будзе хутка, я хачу, каб усё было на належным узроўні – у плане афармлення (выява + гук), самой падачы і пабудовы кантэнту. Ну і дамовіцца з людзьмі таксама патрабуе часу.
Пасля таго як адздымлю матэрыял, думаю, будзе выходзіць па 1 серыі на тыдзень на форуме, працягласцю 40-50 хвілін.
Я ніколі не бачыў падобнага кантэнту і, здавалася б, усім на гэта ўсё роўна – розныя бредавыя стрымы з разрабамі гульнёвага софту я не бяру ў разлік.
Дзе сядзяць гадзіну і льюць ваду, абмяркоўваючы якісьці бессэнсны і нетлусты слот. Ці фантазуюць на тэму, які слот яшчэ прыдумаць.
А гэта канкрэтна табе, бачыла? Так што чакаю цябе першым госцем на падкасце.
Падтрымліваю тваё пачынанне, вельмі годна! У сваю чаргу падтрымаю твае пачынанні чым змагу і ў межах сваіх магчымасцяў! Думаю, і іншыя нашы ўдзельнікі форума, каму ўсё, што датычыць Гульні – не пусты гук і не ўсё роўна, акажуць садзеянне і будуць побач у тваіх тэмах.
А пры чым тут лысы Вітус?