Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,925 Адказаў
|
120,496 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@gans2115 Налічваюцца за Дзень нараджэння 200 Coins, толькі важна ўказаць дату нараджэння ў вашым профілі!
@natakaya а, напэўна, тады і не заўважыў, я думаў там нейкая значная сума:))))
Яшчэ адзін баг сайта- пішу чалавеку ў ПП- паведамленне, але яно тупа знікае. Пішу зноў- тое ж самае- знікае! Інтэрнэт добра працуе. Прошу разабрацца з гэтай сітуацыяй. А то атрымліваецца нібыта я ігнарую юзераў, якія мне пішуць, а гэта зусім не так.
@sinaloa маё паведамленне да цябе не дайшло?
@robingood чытай што пішу то) Некаторым юзэрам у пэўны перыяд часу, калі Я пішу паведамленне- яно знікае.
Трэба нешта абнавіць ці ў ўсіх так ?
@alexander7 у ўсіх так,абнаўленне робяць
@alexander7
Ды само пройдзе, так бывае, на жаль, гэта ж тэхніка… У мяне ўжо ўсё добра, “палёт нармальны”)
@thee4
Відаць, я “пагарэчыўся”, не знаходжу раздзелу пра рулетку?! Асабіста мне будзе не па сабе, калі не будзе “каралевай казіно”!!!
@alexander7
ctrl + f5 кэш ачысці і запрацуе. Мне так дапамагло.
Так, усё правільна. Было абнаўленне меню. Для карэктнай працы, калі ласка, ачысціце кэш (Ctrl + F5)
@misha55 мне сказалі кэш пачысціць, а я забыў, якую каманду набіраць)
Дзякуй, нагадаў.
@sinaloa Добры дзень! Вам сплывае такі таймер, як на скрыншоце? Ці проста старонка абнаўляецца?
Увогуле не разумею, гэта абнаўленне ці проста збой:)))) а то пішу пра абнаўленне на сайце, а гэта проста, мабыць, картынка з’ехала:)))))
Я сёння заўважыў значок 4L у верхнім левым вуглу. Здаецца, яго не было. У мяне пайшлі шырокія вертыкальныя палосы. Ачысціў кукі і норм стала.
@natakaya таймера няма, проста паведамленне не сыходзіць. Яно нібы выдаляецца, знікае – заўважыў, што калі крыху даўжэй пішаш (больш знакаў). А кароткія сыходзяць юзеру, усё нармальна.
@amernmesўжо 3 дні дакладна так ёсць. Палосы, так, таксама бываюць.
багі паўтараюцца па некалькі разоў. Зноў зляцелі ўсе падпіскі і апавяшчэнні на пошту. Ачышчэнне кэша, пераўваход, падпіска нанова не дапамагаюць. Ці плануецца зрабіць багфіксы топ-тэмай на сайце?
Пры напісанні паста і яго публікацыі часта патрабуюцца яго змены пры арфаграфічных памылках або дапаўненні, адпаведна да абнаўлення ўсё было чотка націснуў, змяніў і зноў апублікаваў, усё было імгненна, у гэты момант воз і нікуды не знік і ўсё не так, як трэба, а менавіта, пасля змены паста і яго паўторнай публікацыі ён не публікуецца, а калі і публікуецца, то з затрымкай ад паўгадзіны да некалькіх гадзін, а то і наогул Ніколі!) не публікуецца! Я ўжо нават прызвычыўся да такога павароту і не асабліва пішу ўжо, т.к. магу меркаваць, што раз не прымаюць мераў і не выпраўляюць, то гэта відавочна 🤣 так і павінна быць і гэта норма!
Не ведаю,як у іншых, але ў мяне менавіта так і ніяк іначай!!!!
Але ўсё ж спадзяюся, меры будуць прыняты!)
@pavel555
Згодзен часткова, звычайна сістэма дазваляе адрэдагаваць арфаграфічныя памылкі(калі паказаў прычыну), але бывае і па-іншаму. Вось ноччу набалела і напісаў пост за кЭтк@Z, потым вырашыў адрэдагаваць(паказаў прычыну), націснуў патрэбную кнопку для публікацыі і… А пост “тупа” знік, хацелася б яго вярнуць , няхай людзі пачытаюць. “Рукапісы” ж не гараць)
/product/play-fortuna-5-e-250-rub-150-uah-free-spins/
Мой шчыры водгук працягваюць “марозіць”, пры гэтым я інфармацыю пра гэты 🤣🤣🤣”баг” нават публікаваў тыдзень таму на галоўнай дошцы форума, але воз і цяпер там!
Мяркую, што мадэрацыя не праводзіцца па “якойсьці прычыне”, якой варта падумаць, відавочна прадстаўнік Плейфортуне будзе вельмі незадаволены, калі водгук пройдзе мадэрацыю і будзе апублікаваны!
А так усё па-ранейшаму пасля абнаўлення ў нас!!
Адмысловая падзяка мадэратару Марыі за прык
арозку гэтага водгуку і немагчымасці ўжо як дзве тыдні яго прачытаць і апублікаваць, пры тым Ната таксама ў курсе, ёй я тыдзень таму напісаў і інфармацыю прадаставіў.
@thee4 тут паходу самому Воланду трэба пісаць!!!!! Інакш ніяк.
@thee4 тут паходзіць самому Воланду трэба пісаць!!!!!Інакш ніяк.
Толькі што гэтае паведамленне змяніў і адправіў і яно таксама зьнікла)))))))))))
Прыйшлося нанова пісаць ………
Раней пасля рэдагавання паведамлення яно часта улятала на модэрацыю,зараз увогуле проста знікае – хто-небудзь гэта будзе выпраўляць?!
@ewgen99 гэтая праблема даўно, Жэка. Па меншай меры ў мяне даўно была яшчэ, зараз масава відаць.