Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,925 Адказаў
|
120,473 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Скажыце, уваважаемыя адміны, ці магчыма знайсці больш дзейснае сродак, асабліва на выхадныя, шоб выключыць магчымасць выкарыстоўваць чат як сродак прасіць грашовыя знакі, ці так ужо можна?!
Калі шчыра, то ўжо “падзадолілі” некаторыя персанажы, якія гэта робяць гэта ўжо амаль на рэгулярнай аснове!
Пішу ў асабістыя паведамленні чалавеку, але не тое што не адпраўляецца, проста старонка абнавілася і ўсё. Чарговы баг, папраўце, калі ласка. А то пішаш вельмі важны тэст, і потым ён знікае і чалавеку не прыйшло паведамленне.
Дадайце пакаранне за вымагальніцтва і папрашайніцтва
Яшчэ раз напішу- пішу паведамленне ў лс чалавеку. Яно знікае, тупа абнаўляецца старонка. Настолькі пачынае бесіць, вельмі моцна.
@sinaloa Добры дзень! Паспрабуйце ачысціць кэш або Ctrl+F5.
Чаму пастаянна выкідвае з акаўнта?
@sergojojo Добры дзень! Калі ласка, прышліце скрыншот. На якім этапе адбываецца выкід?
@natakaya А ці можна заблакаваць неадэкватных людзей?Раней быў у асабістым кабінеце,сейчас не магу знайсці такую функцыю.
@robingood Вы маеце на ўвазе асабістыя паведамленні?
Калі ў асабістых паведамленнях, як я зразумеў, дастаткова адмяніць сяброўства, (добрая функцыя) тут хутчэй за ўсё пра ўспамін усяго на форуме – апавяшчэнне каб не было, калі яго нік “ўспамінаюць” і або адказваюць на яго паведамленне хоць хз .
@natakaya не,увогуле заблакаваць,каб не бачыць чалавека ў розных тэмах.А то ёсць некаторыя людзі,пішуць не па тэме,яшчэ і матамі пакрываюць усіх.
@robingood
Такі функцыянал не плануецца, бо яго рэалізацыя тэхнічна можа паўплываць на стабільнасць форума і іншых раздзелаў сайта.
@natakaya То ёсць у будучыні не з’явіцца такая функцыя як раней Ігнараваныя карыстальнікі?
@goldking Не, не з’явіцца!
@natakaya Я заўважыў, што так і не паправілі тое, пра што я вышэй пісаў па пытанні некарэктнага цытавання ў водгуках на тавары, але, як я заўважыў, гэта таксама адбываецца і ў скаргах.
@natakaya прывітанне) 13.07 быў дзень нараджэння! Не ўбачыў віншаванняў з фанфарамі…, кароче нічога Латест не даў на ДР. Вядома, гэта не абавязкова, і не вельмі мне трэба. Але чытаў, усім налічваюць, мне тады таксама падкіньце) Проста вельмі хачу ў сетцы Котаў купіць бонус, выйграць некалькі лямаў, зразумела, што не вывесяць, але падам скаргу і буду чакаць(
@natakaya Зразумеў,прыняў.
@inkgra84
Віншую з прайшоўшым ДР!
А што ў дачыненні да прэзэнта на днюху, калі ўсё запоўніў, як трэба, то ён абавязкова “прыйдзе”. Але патраціць свой падарунак на гэтую “каловую казяву” дзеля скаргі – так сабе затэя)
@goldking
Гэтае пытанне ўжо перададзена, цяпер у рабоце!
@inkgra84 Вітаю! У вашым профілі не пазначаная дата нараджэння, таму налічэнне не праведзена.
@natakaya Заўважыў што поінты пры выдаленні паста не спісваюцца. Гэта баг такі?
@natakaya а што, за ДР поінты налічваюцца:))) упершыню за 10 гадоў чую! На гадавіну рэгістрацыі – так, а на ДР ні разу нічога не налічвалі!
@gans2115 так, налічваюць, але трошкі там)
@sinaloa мабыць проста не заўважыў, трэба з цікавасьці паглядзець па датах.
@goldking Дзякуй! Перадала на праверку..